мама или татко поиска пръв бебе?

• 14 381
  • 231
  •   1
Отговори
# 195
Аз поисках първа,но на него му трябваха 2 години  Tired
и аз така, само че при нас 3 год.

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 16:05 от mishi _pishi

# 196
  • софия
Мъжът ми поиска пръв да си имаме бебе.

# 197
за първото аз.А сега правим второ и той е по настоятелен дано скоро имаме успех Peace

# 198
Здравей!
В началото на връзката ни пръв той поиска пък аз не исках. smile3506 Минаха 7 години сега аз искам  smile3521ама той не е сигурен дали иска newsm12.Защото животът станал много скъп.  newsm64 Вярно е, но не виждам смисъл да чакам цените да паднат и заплатите да се вдигнат. moresmileТъй че правим опити за бебо. Heart Eyes

# 199
  • В сърцето на живота!
Съвсем в началото започнахме да бебеправим,той просто спря да ме пази,не че има някакъв резултат до сега.... Rolling Eyes

# 200
Аз поисках първа. Мъжът ми още свиква с идеята  Whistling

# 201
Смея да твърдя,че го решихме заедно Grinning Един ден бяхме в леглото,аз спонтанно попитах: "Искаш ли бебе?", а той също толкова спонтанно каза:"Да" И си направихме бебе веднага. Сега обаче за 2-ро не е толкова спонтанен Rolling Eyes Аз съм готова за такава крачка, но според него още е рано. Дано да не стане късно докато се реши пак да става татко Heart Eyes

# 202
При нас таткото първи предложи да си имаме бебе,даже отначало малко се стреснах и замислих да съм готова ама в последствие свикнах! Peace

# 203
здравейте
в една връзка нормално е и двамата съгласувано да решат да започнат опитите за бебе,когато бременността е планувана.и все пак винаги първо у единия се заражда желанието да има бебе,именно сега.във вашата връзка кой беше по-готовият,кой даде идеята,че времето за бебеправене е дошло?

Ами, ние един ден се заговорихме, че вече искаме бебче, ама все като дойдеше момента с бебеправенето и ме дострашаваше и се отказвахме. Докато еедин ден просто казах "Искам бебче" и си го направихме. Щастлива съм и благодарна, че съм от момичетата, при които е станало от веднъж, защото виждам през какви изпитания минавата някои семейства и ми е много мъчно. Пожелавам на всички бързо, лесно и приятно  Wink забременяване!   bouquet

# 204
Ами и двамата искахме  Peace

# 205
Аз бях ентусиаст почти от началото на връзката ни, но той естествено се дърпаше. Наложи се за една година той да замине в чужбина. Пет дни преди да си дойде, точно на рождения ми ден, ми изпрати много смешен и смутен есемес, с който ми предлагаше бебе. По-късно видеозонът показа, че съм забременяла на най-късно третия ден, откакто си е дошъл.

# 206
  • В сърцето на живота!
  Пет дни преди да си дойде, точно на рождения ми ден, ми изпрати много смешен и смутен есемес, с който ми предлагаше бебе. По-късно видеозонът показа, че съм забременяла на най-късно третия ден, откакто си е дошъл.
iv_81 това е много сладурско  Blush браво! Hug

# 207
 И аз се опитвам да убедя нашия тати че е дошъл момента но за сега без успех  Sad Вие как успяхте.

# 208
  • В сърцето на живота!
И аз се опитвам да убедя нашия тати че е дошъл момента но за сега без успех  Sad Вие как успяхте.
При мен не се налагаше аз да убеждавам него,а той мен Laughing
bebka-ki мисля че не трябва да го притискаш,явно не е готов още,той сам ще си каже кога  Peace
Успех  Hug

# 209
  • София
При мен не се налагаше аз да убеждавам него,а той мен Laughing
bebka-ki мисля че не трябва да го притискаш,явно не е готов още,той сам ще си каже кога  Peace
Успех  Hug

Съгласна съм с ۰۪ ۫٭۪۫۰ Сливница ◊!
С моят партньор сме заедно от 2 години и 2 месеца. Преди една година аз вече много исках бебче, но и днамата имахме ангажименти, които не чакаха отлагане, а едно бебе в този момент нямаше да е добре - в смисъл, нямаше да можем да му осигурим нужните неща  Sad. Искаме преди да имаме бебче и да се осъпружим- да караме нещата по реда си. В това отношение сме малко консервативни, дори майка ми, която е закостенял консервативен човек, вика първо да правиб бебе, а после и сватба ха-ха-ха. Сега една година по-късно аз пак искам бебе и си говорим по този въпрос, но той иска да поизчакаме още малко. Аз го разбирам защо и съм съгласна, но биологичния ми часовник цъка. Да спомена и факта, че аз съм по-голяма от него с година и половина.

На всички желая бързо и лесно забременяване  Hug

Много ми е мъчно като гледам моите приятелки - вече омъжени и с дете, а някои и с 2.

Общи условия

Активация на акаунт