Диди, аз също знам, че не е хубаво да се прави в събота, т.е. всяка събота, защото на този ден се правят задушниците. Традицията е да се прави в неделен ден.
Ние решихме тази неделя да направим погачата и резултата е много откази от почти всички, които поканихме. Може би защото съвпада с Цветница, а може и друга де е причината, не знам. И без това бях решила да не правя калабалък вкъщи и поканих 8 човека, а те половината ми отказаха вече.
В събота ще отидем на чиста молитва в черквата Св. Георги зад Шератон. Там е кръстен мъжът ми, малка черква е, няма никакви хора и ще ми е много спокойно и приятно в нея. После ще минем през Св. Неделя на благотворителната разпродажба и така ще си направим разходката. Дано времето е хубаво, че седенето в къщи не ми се нрави.
Скоро ходих в Джъмбо, за да харесам тоалет на Дея за погачата и установих, че вече са пуснали летните дрешки и няма абсолютно нищо по-дебело от потник. Има страхотни роклички без ръкави и къси панталонки и потничета, а за момченцата са пуснали дрешки в невероятно красиви цветове, от които със сигурност ще купя, нищо че са в синьо и зелено, просто са много слудурски.
Аз нямам кошче, а в кенгуруто ми се струва неудобно, защото не мога да я увия в пелена и ми се струва, че ще й е студено. За това на ръце. Моите колеги са ми купили кошче за кола, но все не намирам време да отида да си го получа. Вече почнаха да ме майтапят, че ще остане за детето на Дея ако продължавам да се бавя.

, но ти си знаеш, слушай си педито и да ти е живо и здраво слънчицето