ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ - успешен ден

Изгледах снимките до една и са много интересни и хубави.
Не се и сещам за тях, макар мъжът ми да пуши (на терасата). Интересното е, че понякога сънувам, че пуша и на сутринта се чувствам виновна, все едно, че наистина съм пушила. 

Това май е най-хубавата новина 
Но само италианските си заслужават
Няма да казвам как ми се ходи в Уго, но не заради пицата, а по-скоро заради едни спагети...

Все нещо изкача и сме си от работа в къщи....

Браво за разходките с колело! Поло се вози на някое от вашите, нали така!? Трябва да потърся и тук такава седалка, защото ние също обичаме да караме и ще е много приятно да се превърне в семейно разнообразие, а не само по единично.
, вече няма нужда. Ставаше въпрос за едно интервю за стаж. Ще ме вземат 
Оправих го. 

..........искам да забравя последните 5 дена(особено 7-ми) , но май никога няма да мога!

!
.......лицето й замръзна, очите се обърнаха, тялото се сви в едно положение и от устата й започнаха да се стичат пянообразни плюнки.ужасно беше, а ние с баща й не знаем какво става и защо?Взехме я веднага, като си мислехме, че си е глътнала езика, бъркахме в устата, но спазъма беше страшно силен..взехме я и се затичахме към педито(слава богу е в другия блок) и от там се почна...съблякохме я, увихме я с мокри пелени, сложиха й една след друга две свещички от най-силните, през това време пристигна и линейката, биха й дейзипам(изв. но не съм сигурна как се пише) , след 15минути и измерихме Т-та и се оказа, че след цялата тази маниполация тя е все още 40,8, не можем и да гадаем колко е била преди това, но не и под 42...за един час от 38, след доза Нурофен, Т й е скочила рязкона 42-43 т.е. или Нурофена не й е подействал или е направил обратна реакция, в болницата казаха, че е с вирусна гнойна ангина(по сяка вероятност от яслата), но на епикризата й пише, че е остър ларинготрахеит, в болницата веднага я сложиха на система и през 8-часа венозно Орбазон и Цифеликсин, за престоя ни там, поведението на лекарите и мизерните условия въобще не ми се коментира, детето ми е живо и вече е по-добре, а това е най-важно!(извинявам се за дългия пост)