Ноемврийчета 2005 - 13

• 15 531
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Привет на всички!
И ние вчера с Ники боядисахме яицата, защото днес трябваше да занесем в яслата - ще има изложба. Аз правих от този модел с ръкавиците, и точно както еххо каза, спазваш ли упътването май не се получава. Аз довърших по мой си начин. Не че се получи кой знае какво, но беше голям кеф с Ники да мажем и цапаме. Удоволствието да чистя после запазих дамо за сабе си Mr. Green. Днес Ники беше много горда с яйцата си като ги даде за изложбата - нали тя ги е правила. Май фотоапарата не е на фокус, но това е крайният резултат тук
За козунаци въобще немога да си помисля да правя - тях от магазина!
мерки - 94,5см. и 14 кг. - доста заслабна детето откакто се върна от при баба и дядо Sick
MILADY - страхотна блондинка си Peace и какви очи само.....
Юка - разбира се че ще бъде купон във Варна, идвай Hug

# 241
Милейди уау, много ти отива и руса. То красивото и с черна и с руса коса пак си е красиво  Heart Eyes

# 242
Момичета пожелавам ви приятни празници. Днес заминаваме към Първомай после ще ходим до Смолян и се връщаме чак на 06 Май.

Весело изкарване на всички.

# 243
милейди - хлъц! поплювам те, да знайш!

аз съм във вихъра на подготовката за утре. така съм се засилила, че мога да намина и през вашите къщи и да посготвя тук-таме. не знам какво ще стае у дома като си направя прекрасна вградена кухня. ся както не е уапало кучето, тогава съвсем ще пощурея да готвя и меся  Mr. Green

ники - дай боже всичко да завърши добре за  детето и семейството му Praynig

# 244
Ей, мИрси много за хвалебствията за моята руса версия  Laughing

Майче, ти днес готвиш ли (великденски имам предвид)? Нали е разпети петък и аз, колкото и да ми се иска да си помогна за утре, не смея днес да се боря с нищо. Утре ще ми се реве, ама на....

nikiki, стискам палци при вас да не е нещо сериозно пак! А за детенцето направо не знам какво да кажа.....ще се молим за него и за майчицата му  Sad Много е хубаво, че се опитваш да си до тях, въпреки собствените си проблеми и тревоги!

gerygirl, приятно пътуване и весело изкарване на празниците! Както и на всички други, които ще зачезнат през Викенда  Grinning

Еххо, ласкаеш ме Heart Eyes

# 245
Здравейте.
Аз вчера боядисах малко яйца. Но друго нищо - нали ще съм при мама.
Сега ще се оплача - поръчахме си диван. Обадиха ми се, че е дошъл, докараха го, качихме го и хоп - оказва се,  че са сбъркали размерите. И го върнахме. Сега ще сме един месец без диван. Направо съм бясна, но какво да направя.
Никки, стискам палци и за вас и за бебенцето. Praynig
Милейди, уау. Супер си.
Весело изкарване на всички на празниците.
Ние се прибираме и ще мога да пиша и да ви чета чак на 07.05

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 16:46 от buba_katinka

# 246
  • Карлово
Ето и моите яйца

# 247
микки, много настроение има в снимката, супер си се справила с яйцата Peace
аз току-що изключих козунака. да видим резултата. повечето неща върша днес, няма начин- утре пътуваме. 

# 248
кътчето е много свежо  Peace
и на сисса са хубави яйцата, и на еххо.

микки, беше питала за оцветяването. Деян все още инатливо ме кара аз да му оцветявам, но понякога се усамотява с книжката и моливите и тогава виждам, че си оцветява дребните детайли - колела и фарове на коли/имаме книжка с превозни средства за оцветяване/. Далеч е от точността, и все пак е схванал къде трябва да драска. Не обича големите части. Новата му идея е да шари с 2-3 молива едновременно, хванати в шепа Simple Smile

# 249
Много хубави яйца!!! Създадоха ми празнично настроение!
Аз тъкмо направих козунаците, а яйцата утре.

Юка, кои са новите серии на Франклин?
Милейди, и на мен в рус вариант ми харесваш, но както каза някой - хубавото си е хубаво.
Буба,поглезваш се а? Wink
Никики,  Praynig.

Ние ще гостуваме в Сливен на Великден.
Пожелавам на всички здраве, вкусни козунаци и здрави яйца!

# 250
                                                            Весели празници на всички!  bouquet
Искрено благодаря за вниманието, дано скоро има резултати при Хриси! Аз днес не успях да отида до болницата, но се чухме по телефона с майка й и ми каза , че бебка е малко по-добре , но не бърза да се радва! Rolling Eyes
 Криста от снощи пак е зле, Т, сополи, груба кашлица, пак сме на АБ, а тъпото е , че точно вчера към 17ч. я водих на преглед при личната и всичко беше ок, найстина незнам какво става! Rolling Eyes И от тук да се обърна с една молба към вас, може ли някой да ми препоръча нещо за стимулиране/укрепване на имунната система за Криста, че от тези антибиотици съвсем и  отслабна, аз имам "Имуно бебе" и "Sanostol", не не ги харесва.Чакам предложения, че само да й кихнат и е болна!
Благодаря ви предварително!  bouquet

# 251
  • Димитровград
Никики,аз давам всеки ден различен плод и избягвам имуностимуланти,така че не мога да препоръчам нищо.

# 252
  • Gabrowo->Sofia
И ние боядисахме яйчица.

След малко потегляме на гости. Весело изкарване на празниците

# 253
Отчитам се и аз....днес нещо имам бяло петно в деня- влезнах в кухнята рано сутринта и преди час бях убедена, че все още е едва 12.30 най- късно  Crazy

Ето краен резултат от труда http://picasaweb.google.com/milady2005/Velikden2008

# 254
КАМБАТА Е НА ЕДНА,
ТРА-ЛА-ЛА-ЛА-ЛА
  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт