В Пазарджик за Великден изпотрошени са яйцата,а пък вапсани са цели децата(21)

• 12 056
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро, хайде по кафенце

успешна седмица и от мен! newsm10

# 271
  Добро и свежо утро и от нас,

от ted кафето,
от мен тютюна  Mr. Green,

а закуска кой ще направи?  Grinning

# 272
  • в Надежда-та

айде от мен Laughing

# 273
  • Пазарджик
Честито на празнуващите и от мен   bouquet !!!

беше сестра на мое бивше гадже..той 72 набор, тя 74 ли бешеее, не помня.. Весето, а той- Симеон..
много ми се ще да я намеря..да пише тук.. и така;), ако някой знае нещо, нека пише..благодаря ви.. Hug

Кажи нещо повече де  Mr. Green .
А понеже четох в отчетната, че си актриса, Малина от Пазарджик не я ли познаваш - тя е завършила при Възкресия Вихърова / 100 % и греша името, ама ша ма извинявате  Embarassed /.

Ванче как върви бременността Laughing

Благодаря, добре - ако ме видиш, няма да ме познаеш - търкалям се от сега  Laughing . Ти как си?

Лайкучкаа, припуши ми се  Crossing Arms

# 274
 Ееех,живот ли бе да го опишеш...
кафе,цигара и закуска - какво му трябва още на човек  Grinning
 Кажете сега по някоя нова новина и всичко ще си дойде на място.
de'Belladona,за сега това е за теб вместо цигароска,а аз отивам да дръпна един фас  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 09:02 от Лайкучкаа

# 275
ViFresh скоро не си ни посещавала, затова кажи ти как е малкия мъж.

# 276
  • в Надежда-та
Айде бе тълкаляш се Naughty
Ние сме добре, дойдохме на гости малко и утре си тръгваме. Края на месеца пак ще дойдем за 4-5 дена и ще се радвам да се видим.
Хубав ден на всички, аз отивам на обиколко по магазините Laughing
Тед малкия мъж расте и хубавее Laughing Свикна на морето като сме си да излизаме по 3 пъти на ден на плажа и по 3 пъти на ден да спи и сега тук му е леко кофти, че излизаме само по 2 пъти Confused
От както сме тук ми отказва АМ вечер (понеже е захранен и през деня не яде АМ) и се чудя вече какво да му давам Rolling Eyes

# 277
  • Пазарджик
Лайкучкаа, взимам туй с ананаса  Peace .
А аз каква съм 100% ще пропуша живи и здрави като родя и и спра да кърмя  Tired

Недей да говориш, преди да си ме видяла  Naughty .
Вие сте вече на моренцето - блази ви  Cry . И като дойдеш другия път, се обади по отрано  да се видим Peace . А като стана дума за море, ти май цялата бременност изкара там - пече ли се на слънце или седя само под чадъра? Дали е противопоказно умереното излагане на слънце  newsm78 . Нещо ми се ходи на плаж. Ама май само под душа ще се топвам, че на басейните вяра нямам   Sick . Като бременна, де ... иначе се къпя в тях.

Я ми кажете, къде има памучни блузи, по-дълги така, с къс ръкав. НещЪ да си купувам от тези, които са като палатки за бременните  Crossing Arms .

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 09:24 от de'Belladona

# 278
ViFresh ми след като е захранен е то зависи и с какво можеш за му даваш пюрета.
аз не помня на колко месеца сте станала  Embarassed но ако нещо можеш да ме вземаш от държавната кухня ден за ден се записва там.

# 279
ViFresh,ето ти няколко менюта от нашите
- пасиран банан/или какъвто плод обичате/ заедно с няколко броя от бебешките бисквити.
- нишесте пак с някакъв плод,от време на време.
- каши-маши,на нас не са ни много любими,но за разнообразие стават.
- задушен картоф и морков.
Всичко ли обичате да хапвате или имате претенции вече?

# 280
Ауууууууу, вие деца нямате ли, та от рано сте записали тука и що нещо сте изписали Mr. Green
Аз съвет за хранене не знам дали да давам, щото наш Божидар беше толкова злояд ooooh!
Какви са закуски, какви са лакомства...Само с цигарите не можете да ме изкушите, щото не съм пушила никога.
Развали ми се уплътнението на машината за кафе и сега не мога да си направя, това ще рече: Бегай, че дзверо иде. Мъжа ми рано , рано се изнесе Mr. Green
Слънчев ден на всички! Heart Eyes

п.с.ViFresh, ако не иска АМ - кисело млекце му давай. Моят син също не искаше АМ и почнахме с кисело мляко с малко захар. После махнах захарта.

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 10:09 от Луда Яна

# 281
  • Бургас
Приятна седмица и от мен:)!
de'Belladona, много рядко идвам в Пз, не я познавам Малина..може би визуално, а за Веселина се сещам за това, че е руса, с много хубава буйна коса, живеееха близо до Мегето, Симо беше метъл едно време, с рокаджийски дрехи ходеше. Тя завърши художествената..Брегов..омъжи се..живееше някъде към Елбрус..оттам нататък ми се губи следата..Simple Smile

# 282
  • Пазарджик
Еми и аз завърших Брегов художествена и живея до Елбрус, ама нещо не се сещам  newsm78 - трябва да помисля и поразпитам  Mr. Green .

# 283
  • Бургас
Ааа, супер, голяма си сладурка..ми да, старите гаджета трябва да са изнамерят.. Joy(майтап) Весето си търся аз..Много ти мерсим, бейби Доне:).та тя е някъде 74 набор..да знаеш..имаше една приятелка по едно време Ели, много красиво моме..кат негърка, целият град я знае..беше се хванала с някакъв циганин..това беше прецедент..и Весето и Ели бяха дружки..после една друга дружка имаше..ама как се казваше- не помня..а баба ти Веса живееше до Виделина в една уличка там..дали е жива.. Thinking

# 284
Ауууууууу, вие деца нямате ли, та от рано сте записали тука и що нещо сте изписали Mr. Green..

...имаме,имаме деца,ма и душа носим и нужда от кофеин имаме,пък и сме офрачни булки,рано ставаме,шетаме,не се излежаваме до никое време,като някои  Mr. Green  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт