В Пазарджик за Великден изпотрошени са яйцата,а пък вапсани са цели децата(21)

• 12 350
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Гвен, мани я Лазаринка, гледай да е някое цвете Hug Hug Hug

# 61
Не че някой ме пита, ама любимите ми имена на цветя са: Калина и Лилия, ама все си мисля че...ще ни изненадаш за базара Gwen  Hug

# 62
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ViFresh!  bouquet

# 63
  • София
ViFresh,
Честит Рожден Ден!!!

newsm59 newsm67 newsm59

Сега се прибирам от преглед! Признаци за раждане няма. Crossing Arms Бебето е добре с достатъчно околоплодни води!
Ами ще чакаме ... това е! Crazy
Не ми останаха сили да ида до базара,но утре ще се затътря! Grinning Дано не са изкупили всички красоти.

# 64
Уууууууууууу никой не е дал отчет за базара, та аз да се отчета Crazy
1. Купих си една прекрасна поставка за яйце, ама мнооого хубавка, като полянка и две свещички в половин яйчице.
2. Ами не се престраших да се представя Embarassed Embarassed Embarassed Само казах "Здрасти" на Гери, обаче тя не ме позна- явно ме помни слабичка, пък сега съм демби.  Тя каза "не се сещам от къде те познавам" и аз  Embarassed Embarassed Embarassed Така че повече не посмях да се обяснявам blahblah

П.С. Абе уж съм във форума, а отгоре пише - 0 потребители, 0 гости newsm78

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 21:00 от Mari_Pz

# 65
Аз си купих много красиви свещници и прекрасна лепенка за прозорец,също и една пеперуда магнит Simple Smile Simple Smileмного съм доволна от това което видях на базара.

# 66
ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ МАМИ КОИТО ПОЛОЖИХА ТРУД ДА ИЗРАБОТЯТ ТЕЗИ ПРЕКРАСНИ НЕЩА  bouquet
а аз сьм малко натьжена и сьрцето ми е свито че неуспях и аз нищо да направя ала ще упитам да се включа в следващия а до тогава има доста време
надявам се днешния ден да бьде по успешен от вчерашния
успех

# 67
  • София
Къде избягахте сега?  newsm78
Аз ще снимам какво си купих от базара и ще ви покажа след малко. Ама много ме е яд за онези дръвчета,как можах да ги изпусна. ooooh!

# 68
  • София
Ето това си купих.
Свещници
Кошница и яйца на клечка
Всичко беше обрано.  Party Надявам се и малкото неща,които са останали да са разграбени. Grinning
Браво на момичетата! Hug

# 69
Честит имен ден на Лазета на Ариел!

# 70
  • София
Честито и от мен на всички празнуващи!
  bouquet

Nellina,
тези трите сладурани нон-стоп омайват Тано от екрана. Сега като ги видях,чак се стреснах. Mr. Green

# 71
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИчКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!!!
Днес празнуваме и ние с Калина:

# 72
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

# 73
Честит празник на празнуващите!
Гвен, днес е Цветница!  Wink

# 74
Честит празник на всички празнуващи на Лазаров ден (вчера) и на всички които днес имат имен ден   bouquet

Първо: Мари_пз ..... Blush  признавам си неможах да те позная....чааааак после се сетих...ама съм слаба физиономистка, съжалявам  Blush
другия път момичета, ако не сме се виждали , то казвайте си никовете
КОТЕТО27 - дойде и се представи с ника си, за което и благодаря, на нея и на всички вас, които успяхте да си закупите от сувенирите...

Второ: Gwen, дръвчето, което си снимала е МОЕ, украсено с помоща на Беладона  Heart Eyes
А кошничката е от WINTER  Heart Eyes

Благодаря на VIVI75, не само че успя да ушие толкова прекрасни гоблени (които всички продадохме), ами дойде и с двете си принцеси и си купи още   bouquet

Ако проявявате интерес, ето как мина базара първия ден:
http://pazardzhik.multiply.com/photos/album/21

Общи условия

Активация на акаунт