В Пазарджик за Великден изпотрошени са яйцата,а пък вапсани са цели децата(21)

• 12 350
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Хайде , сега всяка да си казва килограмите, коя колко е качила по време на бременността  Joy ама честно

# 91
Гвен, Великден иде... Grinning
 Hug Hug Hug
Аха...украсявам вече....ако за това питаш. Mr. Green
И боя за яйцата си купих....

Ама разбира се че за това...Ти какво си помисли?  Laughing
Хайде , сега всяка да си казва килограмите, коя колко е качила по време на бременността  Joy ама честно

30кг.  bowuu bowuu bowuu

# 92
  • Пазарджик
Оф, тези генетични изследвания къде да ги пускам  се чудя  Thinking , като от всички лаборатории ги изпращат в Майчин дом  newsm78 . Не мога ли да ида в тази лаборатория на автогарата, вместо да се мъкна два дена до Пловдив  Thinking
Я кажете  Hug и със съвет ме дарете  Mr. Green . /Лепнало ме е слънцето  Mr. Green и си мечтая за биричка  Embarassed /.

# 93
  • София

С Тано 35кг до средата на 9тия месец ... отказах се после да се меря. Преносих го 15 дни...кажи -речи мога да прибавя поне още 5. Rolling Eyes

Засега са 27.

# 94
  • София
... Не мога ли да ида в тази лаборатория на автогарата, вместо да се мъкна два дена до Пловдив  Thinking ...

Аз не съм правила такива изследвания!Но знам,че тази лаборатоя пращат материал за изследване в Пловдив и Асеновград.
Пробвай.... Grinning

# 95
  • Пазарджик
Аз не съм правила такива изследвания!Но знам,че тази лаборатоя пращат материал за изследване в Пловдив и Асеновград.
Пробвай.... Grinning

И от Пловдив ги пращат в Майчин дом  newsm78 . Дали има срок на годност?

# 96
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!   bouquet (със закъснение)

Gwen, явно всички сме в трепетно очакване. Simple Smile Ще те проверяваме всеки ден... Hug
Аз качих 12-13 килограма. bowuu Simple Smile

# 97
  • София
Пробвай.... Grinning

И от Пловдив ги пращат в Майчин дом  newsm78 . Дали има срок на годност?

Дано се включи някоя мама,която ги е правила и има инфо.

Gwen, явно всички сме в трепетно очакване. Simple Smile Ще те проверяваме всеки ден... Hug

Hug
Благодаря за вниманието!

# 98
Ванче, правих туморните маркери в частна лаборатория в Пловдив - Бодимед/те имат и в други градове, пращат резултатите по интернет, не е нужно да ходиш пак/. Имат славата на едни от най-добрите лаборатории.
По принцип всички сложни изследвания там съм правила - токсоплазмоза, туморни маркери, всякакви кръвни, та дори като се съмняваха за Божидар , че е с рахит там единствено бяха верни резултатите.
Тук не знам къде ще ти вземат както трябва мат'риал, та и да го съхранят както трябва. Hug
Аз за цялата бременност качих общо 15, но трудно свалих после/почти нищо не свалих/ - кърменето ми се отрази много "добре" от към килца. Бях като бухтичка почти година и половина, едва сега вече влезнах в норма - почти две години след раждане.
Не е въпроса колко качваш, а дали бързо ще се възстановиш  bouquet
Гвен, ти си уникат с твоите много кила ooooh!!
А, да допълня - в тази лаборатория до автогарата ДВА пъти ми губят важни изследвания, направо са уникално завеяни. Пращат ги в Пловдив изследванията.

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 18:06 от Елфина

# 99
Ванче, аз си правих генетичният тест в Майчин дом- София, не знам другаде да правят.
В тази лаборатория на автогарата не правят.
Поне миналата година но тя е и по малка и се съмнявам да са започнали да правят такова сериозно изследване.

# 100
Яна, какви са тези туморни маркери? Rolling Eyes

# 101
Нели, не съм много в час, но ми ги правиха около 6 месец. доколкото разбрах - изследванията са за това да се види каква е обременеността на плода откъм такива злокачествени образувания . Дано не бъркам - трябва да видя  в картона кои точно маркери ми изследваха. Те туморните са на видове Tired
http://www.diagnostika-sofia.com/print-version.php?pon=%D0%91
Тук пиша точно за Бета ЧХГ
дано не уплашим бъдещите мама само Thinking

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 21:41 от Елфина

# 102
На мене ми правиха био-химичен скрининг. Взема се венозна кръв и резултатите стават за 5 работни дни. Изследват се белтъка на плода, хормонът на плацентата и се оценява рискът от заболяване на Даун, спина бифида. Правят ги само в Майчин дом на 14 етаж и струват 25 лв Дано да съм била полезна

# 103
На мене ми правиха био-химичен скрининг. Взема се венозна кръв и резултатите стават за 5 работни дни. Изследват се белтъка на плода, хормонът на плацентата и се оценява рискът от заболяване на Даун, спина бифида. Правят ги само в Майчин дом на 14 етаж и струват 25 лв Дано да съм била полезна
това правих и аз

# 104
  • Пазарджик

Именно за това става въпрос - говорих с генетичната лаборатория в Майчин дом - работели тук с Хигията  newsm78 . Може там да ми вземат кръв и да си я пусна с куриер, като изпратя и 25 лева. Но трябва да попълвам някаква бланка, където да напиша размерите на главичката на бебето  Thinking , пъке не ми се иска пак да занимавам доктора ...

Тази лаборатория на автогарата също го правят - тук взимат пробите и ги изследват в Пловидв, но Майчин дом ми изглежда най-сигурно.
ВМИ Пловдив работят с Майчин дом , но там струва около 63 лева + 15 лева да мина видеозон. Отделно исках да мина следобяд в Пловдив и на фетална - 80 лева  #Crazy .

Та съм в чуденка още  newsm78

Гвен днес я няма  Thinking . Онзи ден на базара не каза ли нещо, че ако до 22 не роди ... , ама не съм сигурна де. То ще се чуе, ама за всеки случай стискам здраво палци.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт