КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 17

• 20 266
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
                       Привет и от мен!!!
                       Жабче, да ти пратя мъжо за градината  Laughing Почивните дни по цял ден ръшка из 5-те кв.м дето ни е останал двор и все сади нещо  Laughing Слабост му е да знаеш.Само,че къщата ни беше съсобственост и сега се издига блок със съседи дето хварлят от балконите,а нашия чисти и сади. Mr. GreenПреди градината ми беше слънце и никога не съм садила и копала,само поръчвах какво искам. Laughing
                       ДОБРЕ ДОШЛИ НА ВСИЧКИ НОВИ!!!

# 211
Добър ден момичета  Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

Добре дошли на всички нови попълнения

Ей ме на появих се ама за малко че малкият ми е с висока температура понеже вади първите си зъби
и аз съм недоспала хем от това хем от земетресението  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
така че мен не ме мислете денят ми е много разнообразен .

Пожелавам ви една изпълнена с положителни емоции седмица

ЦЕЛУВАМ ВИ ВСИЧКИТЕ

# 212
  • Пловдив
Здравейте всички !
Аз само да погледна кВо си правите.
Разсмяхте ме рано сутринта с вашите вицове.Благодаря и за кафенцето,сладките и ягодките.

МАСТЕРЧЕ--Липсваше ми миличка през почивните дни.Стига си работила толкова че някой да не ти счупи цигулка У главата. Joy Joy Joy Joy Joy
Дай си повече на душата и това е..А принца той сам ще кацне при теб.

ШПУНЦ -- Много верни неща в признаците за остаряването.

ДИДКА--Радвам се че се появи мила .
Блазе ти с такъв мъж цветар.

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 18:18 от zi4e

# 213
Зиченцеееее, и ти ми липсваше Шъ знайш....Направо имам чувството,че те познавам на живо.....Не мога точно да го обясня чувството.... ooooh!  ooooh!  ooooh! 

# 214
  • Пловдив
МАСТЕРЧЕ---И аз и аз ...но дано и това стане че да си побъбрим както ние си знаем.А близнаците винаги се търсят нали знаеш.

# 215
  • София
      Я вижте, какво намерих !

# 216
МАСТЕРЧЕ---И аз и аз ...но дано и това стане че да си побъбрим както ние си знаем.А близнаците винаги се търсят нали знаеш.
Дано,дано...Много искам....

Ягееее,  Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 217
  • Пловдив
ВИКАТ ЧЕ СМЕ БИЛИ СТАРИ АААА.ВИЖТЕ ТОВА БАБЕ КАКВА Е СЛАДУРКА НА КОМПА. Hug Hug Hug Hug Hug

# 218
  • София
     Лек и приятен ден на всички.Тук пак започна да духа и май ще завали.

# 219
  • Пловдив
ЯГЕ-ДЕ ХУКНА МАРИ... newsm78 newsm78 Joy Joy Joy
Тука също е мрачно и доста хладно всеки момент все едно ще завали.

sissak ---Стига само чети а и пиши ,при нас има от всички възрасти. Hug Hug Hug

# 220
КрЕпи се още времето....Може и да не завАли....
Зиче кАжи на Мишето,че и пращам цунки...И пожелания малкия да няма температурка....Иначе тука всички сме се овързали против земетресението....Да не се притеснява... Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 221
  • Пловдив
Ще и предам Мастерче . Hug HugТъкмо и пиша да свали малкия да го гледам да поспят малко че ще умрат от безсъние,а аз съм свикнала на него и не ми пречи.

# 222
  • Пловдив
ПУСКАМ ПАК КАМБАНИТЕ ЧЕ ИЗЧЕЗНА НАРОДА НЕЩО. newsm78 newsm78
А всички които четат и те са добре дошли. Hug Hug Hug Hug

# 223
 Жена към мъжа си, ловец:- Скъпи, преди няколко месеца нали беше на лов за сърни В Родопите?- Да бях. - Е, една сърничка се обади, че е бременна
-------------
През зимата, един почерпил се рибар отишъл за риба. Пробива дупка в леда и чува глас:- Тук няма риба. Станал, преместил на няколко метра встрани и започнал да пробива друга дупка. Пак се чува:- Тук няма риба. На третата дупка пак така. Ядосал се и попитал:- Кой ми казва ,че тук няма риба?- Директорът на пързалката.
----------------
На вратата се звъни. Отварят и на прага стои съседът и пита: - Защо котката ти вие така?- Къпя я - отговорил домакинът.- И аз къпя мойта, ама не вие така!- А как я изстискваш?
--------------
Един селянин си ловял риба, и хванал Златната рибка. Тя му казала:
- Добри селянино, пусни ме и ще ти изпълня три желания!
А той я блъснал в земята и я пребил с вика:
- Ти на кого викаш селянин ма!
---------------

Зайо Байо много псувал и на всички животни в гората им писнало. Затова се събрали всичките и решили: Зайо Байо получил заповед вместо псувня - да казва някакво цвете.
Минала след малко Лиса край Зайо-Байо и му казала:
- Е, Зайо разкатаха ли ти майката?
Зайо много се ядосал и казал:
- Лисо, не ме закачай, защото както съм го набожурил, така ще ти го надетелинча, че момини сълзи ще ти покапят от маргаритката!

# 224

Общи условия

Активация на акаунт