Перник-9

• 18 922
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Привет и от мен!

Ураааа! Пак ще ставаме "родители" на още едно форумско пернишко бебче. Билка, всички ти стискаме палци и сме с тебе. Кураж и леко раждане!

Надя, честит ти рожденик! Да ти е живо и здраво детенцето и да ви кара много да се гордеете с него. А тортата е разкошна. Ама как ми се прияде...

Момичета, преди се чуваше нещо за среща на 6-ти. Какво става, ще има ли такава? Ако кажете - съм на линия, въпреки че съм със синьо око и подута буза. Ще рекат хората, че мъжО ме е слюпил от бой  Laughing. А истината е толкова невероятна - от упойка при зъболекар. Жалко, че концерта на Кис мина, иначе си имам готов грим  Mr. Green.

Хайде ако размислите за срещата - ще дойдем и ние.

Приятен и усмихнат ден!

# 136
nadiad79, да ти е жив и здрав юнака!   bouquet  Липсата на някои хора в списъка ме кара да помоля Миленка за нов такъв.
Ани, Деян е станал още по-страхотен бонбон. В неделя ги видях с тате на разходката им по мъжки.

# 137
Я какво раздвижване  Party
Билка, и аз стискам палци! Бързо леко и безпроблемно да е приключението!
Надя, да ти е жив и здрав малчогана и много да ви радва!
Ани, аз ти вярвам  Peace Имах същия разкрасителен ефект след една зъбна операция. Предстои ми същото на другия "тротоар", но се ослушвам... Rolling Eyes А срещата май беше за 8 юни, но го дават дъжд, та не знам...
Коте, аватара ти е един път. Ще има опашки от девойки на прага ви след някоя година. Пу-пу, да не му е уроки  Heart Eyes

# 138
Билка леко и бързо раждане.Всички ще стискаме палци и скоро да видим снимки на  baby
Надя да ти е живо и здраво и много,много щастливо детето. baloni
А аз да се оплача вече се чувствам като   261uu и нямам търпение да излезе бебо вече.

# 139
Билка леко и бързо раждане.Всички ще стискаме палци и скоро да видим снимки на  baby
Надя да ти е живо и здраво и много,много щастливо детето. baloni

# 140
  • Перник
Благодаря на всички за пожеланията, от мое име и от името на рожденника.  smile3503

# 141
ir85, на финала най-натежава. Търпение, повечето е минало. Heart Eyes
Мама Ели, на нас опашката и без друго ни е дълга. Wink Това е от снимките му като модел.

# 142
ir85, на финала най-натежава. Търпение, повечето е минало. Heart Eyes
Мама Ели, на нас опашката и без друго ни е дълга. Wink Това е от снимките му като модел.
а къде е модел,в ивет фейшън ли??

# 143
Светлето да почерпи днес!

Да е жив и здрав юнак Калоян!   bouquet Много радост да ви носи!!  bouquet
Помня миналата година как с нетърпение го чакахме всички. Grinning
BORQNA ERININA, не е в ивет фешън. В една софийска агенция е.

# 144
Светле, жив и здрав да ви е Калоян! Чакаме снимки от купона и от тортата  Crazy
К

Grinning Е, така са младото поколение, не чакат да пораснат, а от малки на опашката. Много успехи в кариерата на модел!
ir85, не остана. Докъто се обърнеш и ще е дошъл момента. Запълвай си времето с нещо приятно и хич не го мисли. Някои плетат и шият гоблени, други обикалят с часове по магазините и зяпат по улиците... важното е да ти е кеф и да минава времето. Grinning

# 145
Здравейтеее!

Светле, честит рожден ден на юнак Калоянчо - да е жив и здрав и много да го слушате  Heart Eyes!

Коте, благодаря за комплиментите за Деянката  Embarassed. Браво на Ванко - освен всичките таланти, които има и модел ще става. Това дете не престава да ме изненадва - да ви е жив и здрав и дано стане най-известният китарист, пианист, художник и модел. А малкия разбойник какво прави? Я, чакай да те порицая - защо като идваш в Перник, не се обаждаш, издаде се, че сте идвали  Crossing Arms... Другия път да си вземеш бележка  Naughty.

Мама Ели, значи знаеш какво ми е. Между другото по улиците всички ме съжаляват, защото мислят, че съм жертва на домашно насилие  Laughing - слава богу не е това.

Ир85, да наистина в края малко понатежава, но се наслади на независимостта си още за малко, че после трябва да се съобразяваш с доста неща.

МъжО тия дни беше на Тиймбилдинг и аз използвам и съм се разчистила... Ама се уморих и ще почина малко.

А за среща наистина е малко дъждовно, но като се оправи времето - задължително ще спретнем една.

Приятен ден на всички ви  Hug!

# 146
Е много ви благодаря за подкрепата и съветите.Наистина сега ще се възползвам и ще си почина,защото после всичко мен ще чака!

# 147
Здрасти банда Hug Hug Hug Hug Hug
Бях известно време почивка, та за това се позагубих - знаете, че в нас няма комп.
Много се радвам да "видя" всички ви.  bouquet  bouquet Миленка  нещо ми се губи.

Честито на всички малки рожденници newsm51 newsm59 Tada  ura
Да са ви живи и здрави, много да ви радват и слушат. Нацелувайте им от мен пухкавите бузки.
Билка сигурно и тя се е сдобила с форумченце малко. Дано всичко е минало леко и безпроблемно. Ще очакваме включване.
ir85, и на теб само добри пожелания. Дръж се още малко, стискам палци. Знам, че ти е кофти - боли като лежиш, боли като стоиш, боли като седиш Mr. Green - няма оправия. А пък и тазът като се заразширява положението е ...картинка. Но всичко ще мине и ще си имате малко чудо вкъщи.
Ани, оправяй се бързо  bouquet
Ние в събота и неделя бяхме на събор на моето село, ама времето ни направи много лош номер. Студ, дъжд Tired егати гадното. Така ми се искаше да се видя със старите другари и да си поговориме едно хубаво. Но карай - другата година. Simple Smile

# 148
Тука съм, чета ви, обаче нямам време да пиша Tired Много работа имам Tired

# 149
Здрасти Миленка Hug
Мислех, че в понеделник почиваш newsm78
Нямам кю и не мога да ти пиша. Поздрави на Роси.

Общи условия

Активация на акаунт