Перник-9

• 18 914
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
mama-eli, скарани сме Mr. Green Ако искате да я питате нещо, най-добре на лични, аз нищо незнам
Колата си е супер година кво Whistling Какви са тея срамежливи муцки Hug Нашта е 96г Peace

# 166
благодаря ви момичета

# 167
Коте, да те питам как се казваше онзи учител по рисуване в кварталО, дето водехте Ванко при него? Ти ми каза преди, ама съм забравила. Старост-нерадост.. Whistling
Георги Ковачки се казва. Преподава в къщичката в градинката до 11-то училище. При него и някаква специфична техника се изучава с аква,ел и туш. Много помага и обяснява. Непрекъснато изпраща рисунките на децата за участия в изложби. Много съм доволна. Ходят много деца там. Заниманията са два астр. часа седмично. Тук до нас се оказа, че е софийския филиал на школата, но Ванко е доста ангажиран и рисуването малко на заден план мина.
Ели, чак пък старичка... hahaha
Миленке, да се отсърдвате бързо! Naughty

# 168
  • Перник
Благодаря за поздравите за Калоян!
Честита месечинка на Галка!
Честита кола на Ели!

Ние си купихме гърне, когато Калоян стана на 8 месеца. Просто тогава почнах да усещам кога му се ака. Вече почти не ака в памперса, "казва си" по негов си начин, а понякога ме води директно при гърнето  Mr. Green До сега не съм го оставяла без памперс - не ми се занимава  Embarassed

# 169
Тя Mira_55 ни забрави, но аз да съобщя хубавата новина прочетена в друга тема - вчера 10:30 се роди Калина на Mira_55 3700гр.

ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА ДЪЩЕРИЧКАТА! ДВАМТА С БАТКО ИВАЙЛО ДА Я РАДВАТ МНОГО!!!

# 170
добро утро
Тя Mira_55 ни забрави, но аз да съобщя хубавата новина прочетена в друга тема - вчера 10:30 се роди Калина на Mira_55 3700гр.

ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА ДЪЩЕРИЧКАТА! ДВАМТА С БАТКО ИВАЙЛО ДА Я РАДВАТ МНОГО!!!
Поздрави и от нас,макър че не се познаваме но дано и това стане скоро.Малката Калина да радва много мама и тате.
И да черпя по фрапенце

# 171
Борянке,  Naughty от твоите сутрешни изкусителни почерпки ми отиде диетата! Joy

# 172
# 173
 Честито !!!

Да е жива и здрава малката Калина и много да радва всички.

А Билчето , къде е???? Да идва и да споделя бързо.

# 174
# 175
Честита рожба на Мира! Да е жива и здрава и да е мамина радост и отмяна!

Коте, ще те обявим за вестител на благи вести  Laughing! Браво на теб! Все с такива новини да ни е пълна темичката  Wink!

# 176
Ани, ще водя децата към Перник днес. В колко се прибираш от работа? Дали ще успеем да се видим за малко?

# 177
Браво Мира!!! smile3501 Какво голямо момиченце си имаш! Да ти е жива и здрава и много да те радва! Калина е много хубаво име. smile3521 Любимото на моята щерка. Всички кукли бяха кръстени така и искаше да и се пеят "песни за Калина". Добре, че майка ми има богата фонотека в главата  Mr. Green Ако второто беше момиче, щеше да е Калина. Grinning Още веднъж поздравления!!!

Коте, ще те обявим за вестител на благи вести  Laughing! Браво на теб! Все с такива новини да ни е пълна темичката  Wink!
Подкрепям! newsm10

# 178
Браво Мира!!! smile3501 Какво голямо момиченце си имаш! Да ти е жива и здрава и много да те радва! Калина е много хубаво име. smile3521 Любимото на моята щерка. Всички кукли бяха кръстени така и искаше да и се пеят "песни за Калина". Добре, че майка ми има богата фонотека в главата  Mr. Green Ако второто беше момиче, щеше да е Калина. Grinning Още веднъж поздравления!!!

Подкрепям! newsm10

Честита дъщеричка и от мен. Все това да четем за новородени бебета.Амин.  bouquet

# 179

Честита рожба, Мира_55! Желая ти кротко бебе и бързо възстановяване! Много щастие и любов на цялото семейство

Общи условия

Активация на акаунт