Перник-9

• 18 916
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
  • Перник
Честита дъщеричка на Мира! Да е жива и здрава и много да радва всички около нея! А на Мира - бързо възстановяване  Hug

# 181
# 182

Честита рожба, Мира_55! Желая ти кротко бебе и бързо възстановяване! Много щастие и любов на цялото семейство
Честито и от мен!

# 183
И от мен честито раче-осмокраче на Мира55. Много здраве и късмет.
Билка, къде си? Казвай новини Hug

Последна редакция: нд, 15 юни 2008, 19:09 от Бобя

# 184
Боби, близначе е бебето на Мира.

# 185
  • Перник
Здравейте,мили перничанки!
Да,и аз си имам бебче.Роди се на 07.06. моето момченце Ивчо!

# 186
 Е това е.Много добре започна тази сутрин.

Браво Билче , да ти е жив и здрав и много да ви радва.

Юни месец се заформиха доста рождени дни.

Светле , забравих да ти кажа ,че записах Мики на кухня.Взимам я  при магазин Блян и съм доста доволна.Той не иска супа въобще и второто отначало му се мръщеше , но десерта го харесва доста.Аз започнах второто да го смесвам с менютата на Хипп и леко по-лека да свикне ,че след 3 месеца ще ходи на ясла ,а там ще хапва подобни яденета.

Надя , виждам ,че горе долу живеем близо и децата ни са на една възраст , та ще ми е много приятно да се запознаем.Аз живея в къщите над банята,тоест улицата над Рашо Димитров.И се надявам скоро да заформим Пернишката среща.

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 10:44 от petq B

# 187
Уауууу! Честито!!! Да е жив и здрав малкия мъж!!! Много радост да ви носи!!!

Пиши повече! Как е той? Как си ти? Как мина раждането?
Много се вълнуваме!
С Калоян на Светлето са на една дата!

# 188
Уауууу! Честито!!! Да е жив и здрав малкия мъж!!! Много радост да ви носи!!!

Пиши повече! Как е той? Как си ти? Как мина раждането?

# 189
Честито бебенце на Билка! Peace  bouquet Hug
Много да те радва, да сте живи и здрави!

# 190
Билка, честито Hug Да ти е жив и здрав Ивчо и много да ви радва  bouquet

# 191
Билка, да ти е жив и здрав сина. Да е умен и красив, също талантлив. Да те радва.  bouquet

# 192
Ееееей, супер новина Hug Joy Честита рожба Билка, да ти е жив и здрав, и много да ви радва.
Като имаш време драсни някакви подробности. Много се радвам. Първата ми любов се казваше Иво Mr. Green Лирично отклонение Mr. Green
Боби, близначе е бебето на Мира.
  Упс,  Embarassed. Грешчица Simple Smile Значи близначе- осмокраче Mr. Green Да е живо и здраво.

# 193
  • Перник
Билка, честито stork-boy ! Да е жив и здрав, а на теб бързо възстановяване. Като имаш време разказвай. 
Петя и на мен ще ми е приятно да се запознаем.

# 194
Здравейте!

Билка, честита ти радост! Много хубави емоции ви пожелавам да изживеете заедно и да се наслаждавате на миговете! И да пуснеш снимки, ей - не се измъквай  Crossing Arms!

А на нас да ни е честито новото форумско бебче Ивчо!

Еееех, че хубаво - скоро ни предстоят още няколко пернишки бебочета: чакаме с нетърпение.

Коте, не можахме да се видим този път - късно ти прочетох поста, но другия път като идвате непременно трябва да излезем.

Хайде момичета, много усмивки и приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт