Колички за близнаци - продължение :)

• 49 701
  • 367
  •   1
Отговори
# 270
Колата ни е Пунто, има супер мини багажник. Съвсем овяхнах Tired

# 271
Зимни кошове имат и количките TFK. Виж на 10-та страница на темата, дала съм линк и снимки. Видях на живо една майка с такава количка и отстрани много ми хареса.

# 272
Хубава е и тя много. За магазин и евентуално някакви цени имаш ли поглед?
Аз отдавна бебе не съм гледала и съм позабравила Embarassed Този зимен кош за който така се инатя, ката се родят бебетата юни ще ми е нужен сигурно до към края на годината. Абе направо съм в чуденка какво точно ми трябва Confused

# 273
Моето мнение, че зимния кош, нищо че така се казва си трябва, независимо от сезона. Много се дразних разни бабичоси да ми се навират в количката. А периодът с две ревящи от колики бебета в парка и погледите на околните не ми се спомня.
Бебетата си гледат майката и са си по-спокойни. Относно климатичните условия не мога да преценя, то при вас реално ще е лятото.
За цени не мога да си спомня.
Междувпрочем до кога ще ни е необходима количка? Моите мечовци натежаха и чиполиното яко скърцоти. Смазваме я, обаче имам чувството, че ще сдаде багажа предсрочно.

# 274
  • София
Точно щях да пиша за TFK, а Вера ме е изпреварила. Цената й е като на First Wheel. Аз също много харесвам кошовете за новородени, на на близнашките колички обаче ми се струват доста малки (сравнявам ги с този на дъщеря ми, тя се събираше в него до 6-7 мес. но беше доста по-голям). Ако не се лъжа летният вариант става и за новородени. Аз се спрях на Phil&Teds - има две положения за новородени и три за над 6 м.. От трите е най-лека и тясна (15,5 кг и 72 см) и я дават до 5 г. Гърбът е прозрачен и дори сега на 1,5 г. ги виждам като спят. И трите са от едни същ ценови клас, недостатък е, че като се сгънат са доста обемисти и неудобни за пренасяне. Ако трябва да я мъкнеш по стълби или да я качваш в багажника не е много приятно. На мен основното ми изискване беше големи гуми - при нас е страшно разбито, и улици и тротоари, всеки ден минавам по павирана улица и пресичам трамвайна линия, а и много обикалям - по 4-5 часа скиторя. Но пък вози като танк, имай предвид че кг на хубавите колички не се усещат като ги буташ, моята в момента сигурно минава 40 кг с деца и багаж и я бутам с една ръка, дъщеря ми също я бута.
Сега виждам, че си писала за багажника. Ето две, които стават за новородени, леки са, към 11 кг, имат чувалчета за зимата, сгъват се като чадър и лесно се пренасят
http://www.cosatto.com/product-profile.php?id=003100&product=You2
http://www.maclarenbaby.com/gb/content/view/108/500/lang,en/
Козатото е 500 лв, Маклъръна е към 800

Вера, аз до 3 години със сигурност ще бутам количка  Peace

Извинявам се за дългия пост, от един час го пиша  Embarassed

# 275
Междувпрочем до кога ще ни е необходима количка? Моите мечовци натежаха и чиполиното яко скърцоти. Смазваме я, обаче имам чувството, че ще сдаде багажа предсрочно.

Около 2-3 месеца след като проходиха стабилно зарязах количката. И без това искаха да щъкат и ми беше излишно да влача и тях и количката навън. По-лесно ми беше да нося единия и да водя другия и така да се редуваме, когато се уморят, отколкото да бутам количката с крак и да държа по едно дете във всяка ръка Twisted Evil Те сами ще си покажат, когато започнат да не искат да прекарват никакво време вътре. Иначе си пазех количката до две годишната им възраст ако се налагаха по-дълги преходи из града Wink

# 276
Касиди,аз съм с количка TFK и съм супер доволна!Недостатъка на количката е че е тежка,но пък както Танини е казала се управлява доста лесно,заради големите гуми и е много маневрена,при нас също е ужасно разбито!Нашите бебета се родих в края на май,количката купихме след раждането,без зимни кошове,но със зимни чувалчета и дъждобрани мрежа.
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4319- ето тази е нашата количка.
Иначе Вера е права за зимните кошове,аз също съжалих че не ги взехме,защото постоянно имаше надничане и заничане в количката,а и не виждах бебета.
Phil&Teds е другата количка,на която се бяхме спряли и която повече ми допада лично на мен,но за съжаление тя не се побра в багажника на колата,за 2см се разминахме с нея!
И така де,мойто заключение е че хубавата количка си е тежичка и скъпа!

# 277
само да споделя, че надушвам една далавера

Вижте тези колички, това е в Румъния, където лея-та е :  4,2 леи= 1 евро
Аз съм си избрала количка First Wheels, която излиза там 730 лв (а тук е 900)..без аксесоарите

Чувствам как ще се пазарува от Румъния

http://www.bebecarucior.ro/catalog.php?category_id=6

# 278
Момичета, благодаря много за съветите. И аз май се спрях окончателно на First Wheels, но варианта със зимните кошчета.

Венче, сега ще търся някой да ми преведе колко е в Румънско комбинирания вариант Laughing

# 279
В продавалника в момента се продават зимни кошчета за First Wheels ,две за 300 лв

В сайта,който venche даде,доставят само до Румъния.Кошът на First Wheels е 360 леи,а 1 чувалче /порт бебе за тази количка е 125 леи...тва колко евра идва newsm78

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 15:18 от 凤Феникс凰

# 280
Касиди, аз също търся информация колко излиза всичко на First Wheels: кошове, порт бебе, чадър, чанта, помпа за гумите, дъждобран.  Също къде точно в Букурещ ги има и какъв цвят. Ще пиша.

А сега ще надникна в продавалника, ,мерси за инфото Simple Smile

# 281
Здравейте,
Количката, която взех е на Чиполино.Много малко я използвах, не искаха да седят в нея и изобщо не можех да излизам на дълги разходки. Според мен по-добре ще е ако седалките са един зад друг.Моята не е такава. Когато са една до друга(поне моите), постоянно се бутаха и се дращеха. Ако едната заспи по-рано, другата се опитваше да я събуди и т.н. Мисля, че в другия вариант няма да си пречат.

# 282
порт бебе, чадър, чанта, помпа за гумите, дъждобран. 
Венче Shocked Задължително ли е всичко да е от марката Rolling Eyes

Феникс, хич ме няма по математика Embarassed

# 283
kasidi, не е задължително
чантата- аз имам друга и ще видя дали ще купувам,
помпата, дъждобрана и чадъра- бих ги взела да са комплект- да няма изненади и после да търся такива дето ще стават.
Порт бебе не знам дали ще ми трябва- нашите ще се родят средата на април, може да мина и без зимното чувалче.

За математиката:
 цената в леи я разделята на 2,14  и получавате в лева.
или : цената в леи я разделята не 4,2 -> получавате в евро-> умножавате по 1,955 -> получавате в лева Simple Smile

# 284
По мои изчисления се пада за коша 360леи=86 еврои за чувалчето 125леи=30евро.
Не е много по-евтино поне за коша. Иначе искате да кажете че тук в Бг, в цената от 900 лв за количката не влиза дори покривалцето за крака ли/ако на това казвате чувалче/?

Общи условия

Активация на акаунт