Колички за близнаци - продължение :)

• 49 702
  • 367
  •   1
Отговори
# 75
ей и една количка в магазин да намирате пак е супер... елате в Бургас например да видите за какъв ужас става на въпрос. Тук не само че са само по каталог , но и трябва да я капарираш за да ти я докарат , а то стане ли така.... трябва и да я купиш защото :" ... ами ние какво ще я правим после" така отговарят на всякъде за огромно съжаление.

# 76
Понеже утре сме на преглед във Варна, искам да помоля варненските мами да кажат къде може да разгледаме за детски колички, столчета за кола и т.н.

Миналия път като ходихме минахме през Штъркела и Образцов дом, а за утре сме планували Бебчо и ако изкочи някой друг евентуално.  Peace

tanini, сигурна ли си, че количката на BABY PLANET е лятна?  newsm78

# 77
А ползвам тази тежи само 9кг и е широка 77см.Много съм доволна

# 78
  • София

tanini, сигурна ли си, че количката на BABY PLANET е лятна?  newsm78

Калинка, предполагам че питаш за наклона. Ето тук на третата снимка се вижда ясно колко е голям
http://www.baby-planet.com/products/UnitySport.aspx
В техния сайт я дават за над 1 месец, но в повечето за над 3 мес. Ако решиш да вземеш портбебета гледай да са по-дълги към 80 см,  за да изкарате зимата. Аз се рових из разни чужди форуми и всички бяха единодушни, че е много маневрена и лесна за управление, седалката е дълга и по-голямо детенце си спи спокойно в нея, минуси - багажниците са големи, но не могат да се слагат по-обемисти неща в тях (някаква част от количката пречи) и в началото докато се разработи се сгъвала и разгъвала по-трудно.
Надявам се да съм помогнала  Hug

# 79
   Мами, преди време срещнах в тази тема идеята за съединяване на две колички в една с някаква скоба. Спомням си че цената й беше около 6 лв. или нещо подобно и пишеше от къде да се закупи. Прерових цялата тема, но не открих нищо, ако някоя от вас се сеща или има информация, моля да помогне.
Предварително благодаря!

# 80
Скобите се продават в JUMBO Peace

# 81
  • София
Но внимавайте със скобите за плоски метални части са не стават за кръгла тръба.
tanini тази количка BABY PLANET  тук в Бг ли я има?Тя е за над 6м според мен

# 82
Благодаря ви за бързия отговор.  Hug
Да ви споделя, ето тази количка съм харесала: http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=308, задната рамка май е плоска, но не и предната. Голяма мъка, но ще дерзаеме! ooooh!

# 83
elissa, НелиДи беше писала преди време за това. Ако не се лъжа беше казала че го има в Джъмбо, но трябва да се пробва на количките, защото май нестава за абсолютно всички. Успех!

# 84
Благодаря ви за бързия отговор.  Hug
Да ви споделя, ето тази количка съм харесала: http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=308, задната рамка май е плоска, но не и предната. Голяма мъка, но ще дерзаеме! ooooh!

elissa защо си се спряла на варианта две скачени колички. Погледнах тази, която си избрала и видях, че е 10 кг, което означава, че 20 кг ще е само количката и като сложиш и децата и разни други неща ще стане супер тежка. Пък и децата ще растат.

# 85
  • София
tanini тази количка BABY PLANET  тук в Бг ли я има?Тя е за над 6м според мен

Гоца, няма я тук за съжаление, но казват че най-ниското положение е почти напълно легнало

# 86
Момичета,помагайте Praynig
Къде в София има резервни части за количка на Бертони?Трябва ни задно единично колело
Благодаря ви Hug

# 87
Много ме е яд че когато ние купувахме количка ,нямаше такъв богат избор,само Бертонито и Чиполино
Много ме изкефи количката в розово поповината и другата половина в синьо

# 88
desin4o, отказах се от този вариант поради същата причина, която и ти изтъкваш. Последно май ще си поръчаме количка от Германия чрез едни познати. Тук като гледам какво предлагат и не мога са се спра на нищо. Ако ми хареса то е много скъпо е не си заслужава, а ако е на по-ниска цена все има някакъв кусур.

# 89
Момичета, искам да ви кажа че съм страшно доволна от новата ни количка влакчето на Пег-Перего. Единственият й недостатък е, че е обемиста, но пък влиза в малката ни кола(някък си Wink). Ако имате възможност, не се съмнявайте Hug. Малките се чувстват пефектно в нея, закачат се един-други когато са обърнати с лице, и има пълно легнало положение. Просто нямам думи, родих се с тази количка!

Общи условия

Активация на акаунт