Колички за близнаци - продължение :)

• 49 852
  • 367
  •   2
Отговори
# 150
всички колички тип влакче са за породени деца  Peace

# 151
Здравейте мамчета,аз нямам близнаци,но скоро,живот и здраве, идва второто,а разликата ще е малка,та искам да си купя двойна количка! Прегледах темата,но неоткрих в дадените от вас линкове такава каквато искам,а именно тип влак по възможност с големи гуми!  Ще съм ви благодарна,ако помогнете! Hug
Нашата е точно такава и съм страшно доволна: http://www.vitodesimone.com/content/view/21/31/ Peace

влак с големи гуми не съм виждала  Peace
Пег-Перегото е с големи гуми Peace

всички колички тип влакче са за породени деца  Peace
Не е вярно, тази става и за новородени, защото има пълнало легнало положение и на двете седалки.

# 152
а ти виждала ли си влак, който да НЕ става за породени деца  newsm78 не съм казала дали стават за близнаци, щото жената търси точно за породени  Tired

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 23:42 от Дъмпер

# 153
Има влакчета и за близнаци, с две пълни легнали положения, има и за породени само с едно - второто. Моето е за породени, ползвам го след 6-ия месец всеки ден. Доволна съм, много  Peace, макар да не им е комфортно колкото на децата в една количка, но нямам избор.

# 154
http://www.strollers.com/asp/show_image.asp?pr=0&sku=VAL1086
Някой можели да ми каже дали е виждал някъде в България от тези колички.

# 155
ние сме с пег перего ария туин от началото - доволна съм. верно, че няма пълно легнало положение, но децата докато започнаха да сядат се събираха почти целите само на облегалката и не съм имала проблем. в момента момиченцето ми е почти 13 килца Embarassed на година и 2 месеца, но се събира и със зимното яке. не, не им е широко, но аз не съм виждала широка количка за близнаци. ние много се разхождаме, майка ми казва - с тая количка 3 други двойки близнаци да бяха отгледани, нямаше да са толкова изтрити гумите, а през лятото издържа копривщенския калдъръм.
хайде и аз си похвалих количката.

# 156
Извинявам се че се намесвам в темата но много съм пристрастна към количките моите малчугани вече са големи и проблема с количката отдавна го няма но преди 3-4 месеца бях в Ст.Загора /мъжа ми е от там/и ходих да търся триколки за децата .Реших да ида в магазина от който ми бяха купили количката защото там има всичко и какво да видя количка за близнаци на която дръжката се обръща и в двете посоки с големи гуми и дори зимни кошове за новородени .Попитах от любопитство колко ли струва това удоволствие и бях потресена от цената /430лв/ толкова струваше най обикновената количка за близнаци без никакви екстри .Сега съжалявам че я нямаше тогава когато аз я исках и се нуждаех от нея .Много съжалявам че не мога да си спомня марката .Магазина се намира в търговията на Ст.Загора и той е единствен магазин там ,ако някой може да провери  нека да го направи аз останах очарована първо за количката която по нищо не отстъпваше на колички които струват 1000-1100 лв които не всеки може да си ги позволи .

# 157
Привет от мен ! Аз ще раждам всеки момент и искам количка за близнаци, на която дръжката да се обръща, защото искам поне в началото да си гледам бебенцата като ги разхождам. Странно е,  че количката, за която пишеш, Даниса е толкова евтина. Ако се сетиш за някоя подробност относно магазина, пиши, защото Стара Загора не е близо. Ако може да се провери в интернет.
А иначе и аз харесвам на Пег Перего - Ариа Туин. Мира 70, колко струва тази количка, не знам в нашия град дали някой я разпространява  Hug

# 158
kalianna, аз като я купувах беше 490 лв. и ми направиха отстъпка - 460. мисля, че правят на всички. но новият модел има подобрения и не знам колко струва. ето сайта на вносителя на пег перего http://www.vitodesimone.com , можеш да се обадиш и да попиташ за цената. освен това те имат магазини, с които работят в цялата страна и като им кажеш от къде си вероятно ще ти кажат как ще ти доставят количката.
успех!

# 159
 Hug момичета!
Някоя от вас ползвала ли е Domino на Twin Inglesina?
http://www.adria2001-bg.com/index.php?m=320&category=153& … ame=Domino%20Twin
Със зимен кош можете да я видите на http://market.yandex.ru/model.xml?modelid=985783&hid=90796
Цените са безумни. БГ вносителя я предлага на 2400 лв (зимен и летен кош). В Холандия само в летен вариянт е 980 евро. В Москва може да се вземе за 500 евро (неясно в каква комплектация). В САЩ- $650 .
В Холандия ми казаха, че летния кош може да се ползва и за новородени, а оттук заявиха, че коша към дръжките за управление не пада до долу и не става за новородени.

В Холандия, а доколкото знам и в Германия, най-продаван е Urban Jungle Duo. В Холандия се предлага за около 840 евро без зимни кошове (по отделно всеки кош струва още по 190 евро  Money). В Дюселрорфски магазин ми казаха още по-солена цена. Не ми е извесно този модел да се внася в БГ.
http://www.babyjungle.nl/english-twinners.htm

По повод влизане и излизане в блокове, транспортни средства и т.н., предпочитам модела на Инглезина. Лошото е, че проходят ли бебоците ще е неудобно все да ги вдигам, за да ги кача обратно в количката (особенно ако са като брат си на в периода 1,5- 2г  ooooh!)

Ще ми бъде любопитно да чуя вашето мнение и за двата модела по принцип. За цената- то е ясно- абстрахирайте се.

# 160
Имах точно такава количка на Инглесина, само че явно стар модел, почти същата, даже ако не и същата. Много бях доволна, изключително маневрена и лека за бутане, иначе като я качвах в колата не толкова.

# 161
Здравейте момичета, скоро бях във фирмения магазин на Пег Перегро и по повод на двойната им количка ми казаха, че новата цена ще е 510 лв, но сега се ползваше някакво намаление от няколко процента, така че идва по-малко. Новото е че към нея си влизат и чувалчетата за крачетата. Дано съм ви била полезна! Продавачката ми каза,че поддържат и всички резервни части, така че ако има нещо винаги може да се смени. Дъждобраните са отделно, разбира се ако ще ти трябва такъв.

# 162
аз от инглезината съм супер доволна, въпреки че бутах един доста стар модел, без подвижна дръжка. по-маневрена количка не съм бутала  Peace и са толкова здрави, какво ли не е видяла моята  Crazy

# 163
Мишленце,
Дъмпер,

колко време ползвахте Инглезината?

И само с нея ли изкарахте до пълно отказване на количката като превозно средство? Безпокои ме това, че е доста неудобно все да вдигаш и сваляш проходили деца. Височка си е за големи бебоци, но ако и още една количка трябва да се купува става мнооооооооггоооооооооооо солено.

Проблеми с влизане в асансьор имали ли сте?

Откъде купихте вашите колички?

Благодаря ви за отзивите   bouquet

# 164
по стечение на обстоятелствата получих още 2 колички, но можех и само с тази да мина  Peace 1 година я бутах здраво и я закарах в бг като втора количка та и там 6 месеца стаж има. не те разбирам за проходилите деца, какво е сложното  newsm78 моята влизаше навсякъде, но е възможно тук да е друг стандарта, нямам предтава. тук вратите са по 80 см, количката е 78 см

Общи условия

Активация на акаунт