А мен сега ме напъждат на работа да си ходя.Нали пари трябват,изядоха ме докато почна работа.
Педито исках ощеминалата год. да я сменя,мъж ми не дава.Нали свекъра работи в бърза помощ,там го знаят и ко шъ кажат,недоволни .
От както тръгна на ясла 30.09 до 30. 04-това е 6-ти АБ
Пипито, да си казват каквото искат - снахата са я хванали лудите и сменила педито, кво пък толкоз и без това все ние сме виновни
Бодрима, честит рожден ден, да си много усмихната и здрава

Виличка, честит рожденик, да ти е жив и здрав

Светле, сложила съм да се вижда отдалеч, че съм в очакване
Пепито, за забележцичите на свекитата, доколкото можеш ги пускай покрай ушите си, знам какво ти е, само дето моята свекърва предпочита направо да си действа вместо да прави после забележки и натяквания. И това въпреки изричните ми забрани
Бодрима
Ние юни месец сме канени на сватба на морето, така че ще го видя скоро

да пием по едно някъде 
и да

.Накрая той стана и ги взе от ръцете на детето и ги скри.Контактите също не са обезопасени.2 дни преди датата ми за секцио ме удари ток, докато включвах термоканата в контакта.Добре, че плода не беше засегнат от тока.Веднага отидох да видят бебка.Много се изплаших тогава.

Моят младеж го лекувам с хомеопатия, даже съвсем наскоро излекувахме така гнойна ангина.

не искам да навлизам в подробности но знам че трябва да се бият Много витамини В1,В2,В12 и ....надявам се повече никога да не ви се случва да преживявате такива моменти.Аз найстина може би от всички знам през какъв ад си минала защото на 4.5г съм го преживяла