Ще хапнат козуначе и ще се борят с яйчица ЯНУАРСКИТЕ добри деца

• 17 842
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
mishlentze и аз така в началото си помислих.Сетих се за вас и си викам дали не е от препаратите.Но има и нещо друго,майка ми прави ремонт и май не се беше измирисало и ние й се на тресохме за уикенда.Както и да е,Ади да се оправя,но много ме е яд,мъж ми мивика да си ходя на работа,тяхните ще ли да я гледат.Мен ми се свива сърцето,като знам че те и 1 ден не са я гледали.Аз не съм им я оставяла,никога.
А мен сега ме напъждат на работа да си ходя.Нали пари трябват,изядоха ме докато почна работа.
Педито исках ощеминалата год. да я сменя,мъж ми не дава.Нали свекъра работи в бърза помощ,там го знаят и ко шъ кажат,недоволни .
От както тръгна на ясла  30.09 до 30. 04-това е 6-ти АБ Shocked

Пипито, да си казват каквото искат - снахата са я хванали лудите и сменила педито, кво пък толкоз и без това все ние сме виновни Mr. Green

Бодрима, честит рожден ден, да си много усмихната и здрава  bouquet

Виличка, честит рожденик, да ти е жив и здрав  bouquet

Светле, сложила съм да се вижда отдалеч, че съм в очакване Laughing Един вид съм си дала заявката Laughing

Пепито, за забележцичите на свекитата, доколкото  можеш ги пускай покрай ушите си, знам какво ти е, само дето моята свекърва предпочита направо да си действа вместо да прави после забележки и натяквания. И това въпреки изричните ми забрани Rolling Eyes Явно им е трудно да се удържат, вероятно и ние такива ще бъдем Rolling Eyes
Бодрима

# 106
Людмилана, много ти отива новата прическа, с къдрава коса ти е страхотно  bouquet

Светле, гледам и ти си се бацнала на морска тематика вече Mr. Green Ех море, мореееее Heart Eyes Ние юни месец сме канени на сватба на морето, така че ще го видя скоро Heart Eyes

# 107

Светле, гледам и ти си се бацнала на морска тематика вече Mr. Green Ех море, мореееее Heart Eyes Ние юни месец сме канени на сватба на морето, така че ще го видя скоро Heart Eyes
Хайде и другите да се присъединяват към нас  Heart Eyes  МОРЕНЦЕТО Heart Eyes и да си изберат "морска" картинка  Wink 
 grinning039  sun sun

Ако идвате в Бургас , свиркайте  Whistling да пием по едно някъде  cheers

Пепито , какво ви каза докторката ?

Айде , аз отивам да  wash и да  eat

# 108
A, бе ко каза:Леки хрипчета има много по -добре е.До понеделник да продължим с инжекциите и другите лекарства.
 Мимито & Светла ще потърся и аз някоя морска снимка.

Ама направо не я издържам свекито вече.Нали ви казах че си сложихме щори на терасата на нашата стая.Днес излизам да си събера прането и ко да видя,ми тя ми ги вдигнала.Откачих.От неините цветя/никак не поддържани/,пълно е навсякъде с мравки/и в кухнята/,на плота не можеш да оставиш нищо.
Ей не ИЗДЪРЖАМ,в къщи е толкова мръсно,тоалетната,банята,пералното........
И на всичкото от горе постоянно има неща опасни за детето на всякъде.Отрова за мравки на терасата на прозореца в шишенце #Crazy
Кибрит на прозореца във всекидневната. Shocked

Аз ли откачам незнам,искам да се махна вече от тук..
Къщата мирише на отвратително,непроветрено........
Не съм със всичките си  май   Confused Confused Confused

Снимката е мое производство.Миналото лято на Созопол.Водата беше толкова чиста.

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 12:26 от Пепито

# 109
Пепито, напълно те разбирам.И моите са така, но поне не живеем с тях Praynig
Като отидем при тях, там е същата работа- лекарства нявсякъде...Последният път даде на Поли да си играе с нейните капки за очи Shocked.С мъжа ми й казахме няколко пъти, че може да ги отвори, но тя си знае ooooh!.Накрая той стана и ги взе от ръцете на детето и ги скри.Контактите също не са обезопасени.2 дни преди датата ми за секцио ме удари ток, докато включвах термоканата в контакта.Добре, че плода не беше засегнат от тока.Веднага отидох да видят бебка.Много се изплаших тогава.
Честита прическа на Ади! Heart Eyes
Свтле, присъединявам се и аз с "морска картинка" Grinning

# 110
Пепито , добре поне че върви на подобрение  Confused
И ние като живеехме при свекървата , бяхме същата картинка... чак се очудих колко време се изтърпяхме взаимно  Rolling Eyes Ако има някакъв вариант да се отделите отделно , въобще не се чудете  Whistling  Wink
Браво за морската снимка "собствено производство"  Grinning
И *Daisy* си е избрала много свежарска  морска картинка  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 15:23 от Мимито & Светла

# 111
Ето една "морска" снимка и от мен  hahaha

# 112
Мили момичета, много ви благодаря за поздравите и пожеланията Hugостанах поласкана, че макар и рядко да се включвам, не сте ни забравили

Виличка, честит рожденик  bouquet Много здраве му желая!
Мишленце, специални благодарности за инфото, беше много полезна  bouquet На теб и на Галита честити нови возила! Да ви служат вярно и безаварийно.
Пепито, добре че не сте в болница, че като чувам, каква мизерия е. Скорошно оздравяване на Ади. И честита нова прическа. Между другото и Сашо е отскоро подстриган аман да го бъркат за момиче Laughing Това му е третото подстригване при фризьор, но за първи път се държа супер прилично, даже му беше интересно и приятно. През по голямата част от времето се оглеждаше в огледалото, като една кокона. По този повод да кажа, че напоследък взе да си подбира дрехите и обувките за излизане.
Людмилана, честита прическа и на теб. Много сладки бисерчетата на Мъри.
Илиндичка, от теб чувам за олиготерапия. Тук дали се прилага newsm78 Моят младеж го лекувам с хомеопатия, даже съвсем наскоро излекувахме така гнойна ангина.
Аз като Морската съм запланувала поне да разредим памперсите, като се стопли по-трайно. За сега се опитвам да го науча да казва за голямата нужда, че не успявам всеки път да улуча момента, но ми се струва, че няма да се получи, докато има памперс на дупето. Морска, как вървят нещата при адаша?

Аз след малко смятам да посетя "Хумана"-та, че имат 50% намаление днес и утре, така че ви казвам чао Simple Smile

# 113
Бордима, радвам се, че съм дала полезно инфо. Не са ви върнали в Сандански, нали? Че ние сега през май пак сме там и мисля пак да взимам от кухнята newsm78

Пепито, разбирам защо те хващат бесните Rolling Eyes Това пък за щорите вече малко вповече идва. Защо не я питаш на майтап да не е решила да ви свети тази вечер, ако трябва да я поканите да не се чувства натрапник Laughing Хем и вие ще се чувствате по-конфортно като знаете, че ви гледа със сигурност, а не постоянно да се оглеждате Rolling Eyes

# 114
  • Madrid
Бордима,нямам представа.Аз случайно попаднах на такъв лечител/жена е/,търсейки хомеопат.Дори знам съвсем повърхностно за тази наука,засега.Използва се в козметиката и при лечение.Действа на принципа на хомеопатията,но се използват метали и минерали.Идеята е,че лекарството,придобито от тях,толкова се разрежда,че накрая остава едва ли не само вода,с информацията на лекарството.Затова попадайки в организма,той реагира и започва да се бори срещу бактериите и вирусите.Например Самуил беше с червено гърло,много сополи ,кашлица и температура.Давам му смес от злато,сребро и мед.Винаги един час след хранене и половин час преди това,за да не се смесва с храната,понеже е много слабо и би се загубило въздействието му в противен случай.Първоначалния преглед също е под формата на интервю.Интересно е,че преди време бях пуснала тема в здравния форум за олиготерапията и никой не се включи,явно не е популярна.Това,което написах сега го знам от самия олиготерапевт и от търсачката.
Днес Самуил е здрав.

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 17:49 от ilindi4ka

# 115
  • Варна
Извинете, че не съм се мяркала тези дни. Embarassed

Последните няколко дни беше същинска лудница. Светлин от есента пее в една вокална група към детски арт-клуб, който чества сега 10 години от създаването. Та се постараха и от декември готвеха мюзикъла "Скъсаните обувки" по Братя Грим. Шиха им костюми, участваха всички деца (около 100). Снощи беше прадставлението в зала 1 на Фестивален комплекс. Беше много вълнуващо и хубаво. Е, моят юнак имаше малка епизодична роля, но вълнението от голямата сцена си заслужаваше.  Та така.  Фотографии няма. Мъжъм ми забравил уреда. Rolling Eyes

# 116

Ето и от нас една морска снимка.

# 117
Пепито много  ме върна назад в годините за съжаление обаче и мене ме  съсипаха с ГЕНТАМИЦИН и резултатът беше лош Tiredне искам да навлизам в подробности но  знам че трябва да се бият Много витамини В1,В2,В12 и ....надявам се повече никога да не ви се случва да преживявате такива моменти.Аз найстина може би от всички знам през какъв ад си минала защото на 4.5г съм го преживяла Tired  bouquet  bouquet

# 118

първият плаж на Мимито миналата година

# 119
Едно предложение от мен: "Януарче сладкодумно песни пее, иде' топло лято, слънце грее!"

Общи условия

Активация на акаунт