Ще хапнат козуначе и ще се борят с яйчица ЯНУАРСКИТЕ добри деца

• 17 881
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Миишленце,това са профилактичните изследвания на 2год.,но ние ги правим с няколко месеца закъснение.Ние на 1год.не успяхме да дадем урина.

Петенце,концерта беше страхотен(бяхме на Гуна Иванова),пя на живо,а хореографията беше страхотна-Чинари,Пирин фолк,пя и Володя Стоянов,(който аз не харесвам).Страхотен глас има тази жена.
В понеделник сме на Шоуто на Слави.
за яйцата ще ги боядисвам в събота,ама свеки ще я пази.

Людмиланче,честито дипломиране!    Приеми съболезнованията ми.

# 196
Яйцата се получиха страхотни,Ади боядиса 3 яйца сама.После ще пусна снимки.

# 197
Лилия, какви са тези профилактични изследвания на 2 години, аз нещо нямам спомен да сме ги правили newsm78 Ако трябва да подсетя педито?

# 198
mishlentze ние също не сме правили изследвания на 2 год.

# 199
Профилактичните изследвания ние ги направихме малко преди година. Не бяха профилактични а ги пуснахме за яслата, но по принцип са същите и затова някои не са ги правили допълнително.

Браво на боядисалите яйцата!

# 200
  • Варна
Ние яйцата ще ги боядисваме в събота. Кой знае какво мазало ще стане, ама и това е част от тръпката.

# 201
Ние боядисахме яйцата.За моя радост, мазало нямаше GrinningПоли рисува със свещичка върху няколко яйца.А с първото червено яйце мацнах по едно кръстче на челцето и бузките й Grinning

# 202
Людмилана, мишленце  моите съболезнования Тя рака е опасно нещо .Добре че майка ми не се мъчила жената   лошо е когато губим хора а аз от тогава не мога да си седна на дупето не ми стига времето за нищо TiredСътринта и ние боядисахме яйцата  натърках баткото и диди добре че не се събуди  Joy

# 203
Ние боядисахме яйцата.За моя радост, мазало нямаше Grinning Поли рисува със свещичка върху няколко яйца.А с първото червено яйце мацнах по едно кръстче на челцето и бузките й Grinning
И ние точно като вас , не се оцапахме много  Stop и нямаше боя  по пода  Laughing
Само дето аз рисувах със свещта  Wink
Утре ще пусна снимки да видите , че сега ми падна батерията на телефона  Simple Smile

# 204
  • София
Тук съм и сме още 2 в 1.  Heart Eyes Лежа и си пъшкам.  Mr. Green Че то (от моя гледна точка) бая време си остава (термина ми е 15.05), секциото е 1 седмица по-рано.  Praynig Стискайте палци да устискам.  Praynig
А за Телма нищо не знам! Да се обади,ако чете!  Hug

ilindi4ka, давам 2%, защото в млеката с по-голям % добавят маслеността по изкуствен начин.Това бях чела някъде, ако го намеря, ще ти го изпратя.Понякога давам 3,6%, ако в хладилника няма 2%.Наистина е добре в по-ранна възраст децата да приемат високомаслени продукти, но така реших.Чела съм, че повечето майки също дават 2%.а пр.мляко-давам 3,4%.
и аз да кажа, че давам от 2% кис. мляко (Елена или Герма). Някъде бях чела, че от 2 г.възраст вече могат да се дават по-обесмаслени (пък и ние не сме от най-слабите, та надявам се по-добре да ни се отразява  Peace). Но често взимаме и БИО КИС. МЛЯКОот3,6 %.
Лудмилана, честито дипломиране! Това е наистина много хубава новина!  Hug
И аз имам спомен, че правихме профилактични изследвания на 2 г. (даже от яслата ни дават една бележка дето педиатърката трябва да попълни).
liliq, ударили сте го на културни развлечения! Браво!
Морска, бързо да се възстановяваш.
Петенцето, тъкмо и аз щях да питам къде се загуби, да не тръгнахте пак на някое далечно пътешествие!?
Пепи, тази пясъчна алергия е алергия причинена от пясъка или просто така си се казва (заради подобния обрив)?

# 205
здравейте мили мами и малки дечица.ние с пламен скоро не сме се включвали но имаме много проблеми все семе по болниците .но не сме ви забравели затова искам да честитам на всички великденските празници и да ви пожелаем много здраве и късмет .  bouquet

# 206
  • София
petia3339, хубави празници и на вас! И вече никакви болници!  Naughty Разкажи като имаш време повече какво става с вас?

Момичета, мислите ли да заведете децата на Мечо Пух в зала 1 НДК. http://meloman-bg.com/index.php?fs_p=http://meloman-bg.com/ticke … ex.php?event=4010
Дали ще им дойде много лудницата, какво мислите? Сигурна съм, че Вики ще е въодушевена от идеята, но дали няма да се измори в тази голяма зала с много народ newsm78 (90 мин. с антракт) ... струва си да се заведе (тя му е ГОЛЯМ фен), но пък и цената на билетите (35 - 45 лв.) не е за пренебрегване  Thinking

# 207
Здравейте ето ни отново.

Мишленце и Людмилана моите съболезнования

И ние правихме профилактични изследвания на две за яслата.
Кисело мляко не обича въобще ( до1,3г. го яде и се наяде Laughing Laughing Laughing), но виж прясно мляко може да изпие и1/2 литър наведнъж.
Боядисахме яйцата и нямаше много поражения, начарвихме челцето за здраве.

Едно пожелание за предстоящите празници, което ми пратиха:
Пожелавам Ви весело посрещане на Великденските празници!
Най-мощната сила на света е ВЯРАТА, най-стимулиращия дар - НАДЕЖДАТА и единствената реалност - ЛЮБОВТА.
Нека вярата, надеждата и любовта възкръснат в сърцата ни и светлината им да озарява живота ни!
Много здраве и благополучие!
Христос воскресе! Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие!

Лека вечер

# 208
Честит Рожден Ден, petenceto!
Пожелавам ти много любов, щастие и сбъднати мечти!

# 209
Честит Рожден Ден, petenceto!

Пожелавам ти здраве, семейно щастие и много поводи за усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт