М & БИ - 64

• 24 861
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Дуа? Ти за себе си ли говориш? Такъв скромен човек!!

Абра, "Не казвай, любе лека нощ", "Лудо младо...", "Лале ли си". Моят човек не може да разбере защо песните, които се пеят при извеждането на булката са тъжни. Харесват се и добруджански ръченик и тракийските хора и всичките танци, в които има ударни инструменти.   

Самира, добре си дошла тук!

# 166
Абра-ми той така твърди Mr. Green,а аз съвсем честно-честна съм си Mr. Green-никога не съм го изнудвала или работила с женски номера...е,може би мъничко в началото-за някой и друг шоколад Милка, Mr. Greenама тогава бях голям дечко Crazy...а иначе един пръстен ми е купил и една гривна(големичка Mr. Green)-и то аз не съм ги искала-аз много не обичам да се кича-гривната продадох Mr. Green,а пръстена ми е годежен -пазя си го...ейии,а като знам какви сватбени подаръци правят в Ливан-голямата му сестра има едно чудо за шия Mr. Greenкъм 600грама от Саудитска арабия,което не носи-ма мъжа и понеже работи там -купил го човекът Mr. Green-иначе добри хора-а златото е нещо като инвестиция-не се знае кога ще ти потрябва...
аз му викам на човека-ейиии ,без пари ти излязох,а той-ми вземи пари и си купи каквото искаш Mr. Green-като ме знае каква съм си говори така Mr. Green
Катя-шегувам се- Outta Joint...иначе незнам какво да те посъветвам за подарък-май най-добре нещо обичайно за района  bouquet
лелеее колко зелени човечета съм пуснала Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 167
Благодаря за посрещането и за комплиментите за мойте дечица.
Аз да си кажа обичам много златото  Embarassed,но нямам чак толкова много.
И моят мъж не ми копува много подаръци,казва  ето нали ти давам пари -ходи и си купи каквото искаш ooooh! Да ама аз му казвам,че е хубаво и той да се сеща от време на време да ми взима по нещо-дори и едно цвете.Така се гъделичка самочувствието на жената.
А той казва -добре -и пак нищо....... newsm78мъжка му работа hahaha

# 168
Здравейте Hug  бърз запис и от мен.

Добре дошла на Самира, радвам се, че имаме нови попълнения!   bouquet  Да са ти живи и здрави дечицата!  Hug
Едно поздравче за теб  Wink  http://www.youtube.com/watch?v=aFxTVyxDzI8

Леле, Кате 2, винаги съм се чудела как може да има хора да не харесват злато  newsm78  Аз обожавам злато и ако изляза без "накитите" си - все едно съм гола  Joy Joy  Дори сега като се замислих... като бях малка си намерих един златен медальон на улицата... на него са моделирани два феникса. Приемам го като талисман и не го свалям от себе си, а откакто се запалих по Египет специално изчетох доста неща, и се оказа, че най-ми легна на сърцето богът на Слънцето - Ра, а фениксът пък е птицата на Ра... едно от свещените животни и символи на Египет. Приемам талисманчето като "подарък от съдбата"  Crazy Сега чакам и другия подарък - хабибито   Nature Sunny

Лили, накитите са страхотни... да си призная - диаманти не ме влекат така, както златцето  Crazy Ще сложа една снимка в албума по тоя повод... Simple Smile

Покрай песничките на Дуа (благодаря за които) чух една песен на Елиса с Ту Пак  Laughing Получил се е страхотен ремикс - ето, чуйте и вие: http://www.youtube.com/watch?v=sO-HmsVgGWE&feature=related

Ще си позволя да направя един коментар по повод българските лекари - както, разбира се, има компетентни, така и не чак до там, това е ясно... Системата е такава, че за съжаление специалистите са зависими от личните лекари.. съответно и заплатите им са малки. Има някои (хирурзи, например), които вършат буквално чудеса за мижави пари. Това налага и в някои случаи директното искане на подкуп... Коментирам, защото когато баща ми беше болен (тумор в мозъка) лекаря, който го оперира извърши перфектна операция, той е най-добрия специалист в областта за София, НО парите които взе "под масата" бяха... значителна четири-цифрена сума... Разбираемо е с тази система да има и стачки - на лекарите в Пирогов например... Не може хора, които работят с  най - тежките случаи да взимат мижави пари  ooooh! Whistling

Марси, Кате1, стига с тази депресия!! То и на мен не ми е розов живота, ама някак си трябва "да гледаме положителното"  Joy  Така де, и царя понякога има право!  Катето да му даде пътя на уйчето, както казва Марси  Joy и да се радва на пролетта с хабибито   Two Hearts  а Марси - това да си в България има и положителни аспекти - ще си по-близо и до другите си деца, ще се радваш на морето с красивия му залез, ще слушаш гларусите как цвъркат  Laughing  Което пък ми напомни една история - бях на гости на братовчедка ми във Варна едно лято, а тя беше бременна тогава, та не ходеше на плаж. И аз сама - с едно пликче с вафли вътре, вода... И веднъж, докато се излежавах на пясъка един гларус дойде, аз нали видя ли животно-трябва да му дам нещичко, та споделих с него една вафличка... а нашия, за отплата -  както се плицикам във водата го гледам да тича по плажа с моя плик в човката (не може да литне, защото водата тежи), и аз бързо-бързо след него - оня бяга, аз го гоня, а хората гледат сеир и се смеят (вместо да помогнат.... Laughing ) Това - на Аспаруховския плаж... Картинка и половина... Така че - всяко зло за добро, може би в България ще се чувствате по-добре... знае ли човек...  Simple Smile Heart Eyes

И така, момичета, оставям ви да си мохабетствате   lalalala  а аз ще се ориентирам да тръгвам докато не е заваляло пак като вчера... Хубава вечер!  newsm51

Дала,   Hug Hug Hug

Секси, къде си??  newsm78

Всички, които не споменах   mrstraetz

Сега видях въпроса на Абра - "Даньова мама"  Peace Peace Peace

# 169
ей ,Рали много хубаво..
а като за фолклор заговорихме и с Лилето ето две парчета на един и същ изпълнител-фолклор-арабите много,ама много го ценят казва се Асиал халеуи-питайтетова е староhttp://www.youtube.com/watch?v=pbw78Q1d3yw&NR=1
а тава е ново обаче е стахотноhttp://www.youtube.com/watch?v=CqXdGdTc1cU&feature=related
Лили-специялно и за теб

# 170
Здрасти, Самира    bouquet

Какви хубави дечица, машалла. А послушни ли са Joy

То и аз на моя казвам така, да се сети веднъж без повод да поднесе една китка, ама тц. Само по 8ми март и СВ. Валентин като види, че всички влачат и той се сеща, нейсе.... Joy  Това да са им кусурите.
Вчера му викам дай да направиме нещо лудо, той пита какво, викам ами не знам, ела да ме отвлечеш от работа или измисли нещо. Естествено, че нищо не измисли, ами си висях до 5. Много сме праволинейни ей  Close  Най-лудото нещо дето сме правили е преди 2години, карахме се и аз хоп да бягам, той след мен по градскире рейсвое, аз се правя, че не го познавам, той се опитва да ме хване, хората гледат сеир Embarassed  Laughing  чак на гарата за рейса ми се сдобрихме и му казах , че ако не ми изпълни желанието пак си тръгвам, той с есъгласи. И какво беше желанието ми -да се качим на някой от рейсовете , които не знаем за къде са. Е, оказа се , че в 6 слоедобяд пътуваме за Девин Mr. Green  Един наш приятел турчин се обади на някакви мюсюлмани там от селата, та те ни чакаха и намериха хотел в някакво курортно село Ягодино. На другата сутрин брат ми звъни д авиди какво правя, казвам тук съм в едно селце, а той , глупачке, прибирай се по най-бързия начин в нас, че ще кажа на нашите. Изправи ми се косата, зор, притеснения,а  се оказва, че вече сме изпуснали единствения рейс за София. Платихме 40лв на някакъв да ни откара до някакво шосе и оттам на автостопче ни откараха до Пазарджик. Mr. Green  Ех, та това ни е най-хубавия момент, сега де, докато брат ми ми крещеше, исках да умра Mr. Green

А сега така ми се ще пак нещо глупаво да направим , но сме стари и изморени, къде ти щуротии, няма време Cry

Тарикмам, Другарче, набарах ви в готварския за гъбената вкусотия. Току що я изпробвах, ама цяла нош ще ставам да пия вода, че с тия 3 лъжици сол дето фраснах ooooh!

Деска, знам зашо те няма, никъде в Сирия не можа да откриеш XS, там мадамите са други габарити.  Потърси и ще намериш, преди ти казах за тия пола и блузка от Стефанел дето донесе момчето бяха точно XS и пак ми бяха големи Joy  Добре, че се поформих вече.

Рали,аз на моменти се чувствам чудесно, но като видя родата, все едно черната чума ме е тръшнала. И на момчето така действат. А една колежка ми обясни, че сигурно са енергийни вампири и ни пият енергията Joy  Не че вярвам в такива щуротии, ама верно като изстискана се чувствам след цяла вечер прекарана в задушевната им компания.

Уф, аз седя на компа, а зад мен се чува звучно мляскане #2gunfire  братчеда-гнус и днес няма да остане гладен

Я Хаяти, я омри, как беше кафенцето на тераската? какво ще готвиш днес. Варна не е толкова далеч, ако ме съблазниш ще взема на заем перката на карлсон и ще дохвърча Joy

Свеар, как сте, малкия как е, а още-по малкия  Wink

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 19:58 от Шилан & Шиар

# 171
Шилан & Шиар -От мойте деца по -послушни няма  Joy Joy Joy Особенно каката е като за 10-тя е (10в1) Mr. Green
Благодаря за поздрава Eye of Ra
Ето един и за всички вас http://www.youtube.com/watch?v=uOwerd_CIwk -това ми е любимата песен от ученическите години  Embarassed Joy

# 172
  • по пътеката
самира, добре дошла!много 4аровни деца, наистина! Hug  bouquet

# 173
  • Монреал
Здравейте мадами!

Самираwelcome Ето в темичката вече има и дете на българо-арабската дружба  Mr. Green. Я кажи как беше да пораснеш между два свята - та да сме напред с материала за наште рожби.

Вал - четох темичката за баба ти и историите, които са писали и другите момичета със свито сърце. За съжаление такова е положението и не виждам скоро да се промени. Дано да е добре милата жена. Цял живот са бачкали и блъскали и накрая това ли им се полага на старите хора  ooooh!  Cry

ЕвадамHug

Мароканското Кате - какъв подарък си избра? Аз знам, че свекър ми е подарявал на свекървата някакъв златен колан, но после тя го е продала за да строят къща. Иначе не са бербери - предполагам обаче навсякъде е такава традицията. Аз пък за подарък получих едно бебе  Mr. Green и тва е.  Laughing

Като казах бебе, та се сетих - Кате моята бременост беше от хубавите, като изключим драйфането де. Но иначе се чувствах много добре, косата ми стана гъста и здрава, кожата ми се изчисти - първа убавица бях. Подчертавам БЯХ.  Joy Чувствам се голяма късметлийка, че раждах в Щатите - сметката ти излиза през носа и през г..а, но поне знаеш, че обслужването е просто невероятно - мият те, сменят превръзки, работи - това си им е задължение, никой не те гледа накриво - всички се усмихват, направо се чувствах като принцеса в тая болница. Мъжът ми се сети да купи бонбони да почерпи сестрите и лекарите и като дадохме кутиите на моята сестра (тя си ни беше харесала и на всяка смяна си записваше да е на нашата стая сестра) жената се просълзи от благодарност, че сме се сетили за тях. Ето хората нищо не очакват и си вършат съвестно и почтено и най-важното кадърно работата. Вярно, че са много добре платени, та и това е фактор.  Peace

И за последно, че много дълго стана, да си кажа, че аз злато не обичам - не ми стои добре, харесва ми сребро и бяло злато, но много рядко слагам бижута - някак си не съм свикнала, а пък имам толкова много неща - все подаръци от Мароко. Любимо ми е едно кехлибарено колие, което свекървата ми донесе от екскурзия в Египет.

Айде стига за сега, че се отнесох.  lalalala

# 174

Малко  вкусотии че да ме извините заради  неизвинените  

Кате Кате  с теб човек не може да скучае  Hug

Кате   Марок  кога  тръгвате  ккво е времето сега там в Агадир май беше  обратно на нашето  newsm78ще отидете на сезона за попеши и грозе  май   Да  ни  направиш  една карта маршрут  там  където сте ходили че да ни е  от  полза  после И  ако  отивате в С

Извинявам се момичета  нямам много време  пак отивам в кхнята Crazy

# 175
Я салям , нали ви казах ,че си търся някой кадърна кака-фризйорка.Нищо не ми препоръчахте ,ей Варненки. Сега съм се нацапотила с къна, Сириийска ,по турска рецепта. И пак сама ще се поофъкам.

Кате заповядай , Ахлен у сахлен , каквото искаш ,добре си ми дошла .Тогава ще ти разкажа за нашия куриоз с хабибито и първото ми опитване на арабско кафе с кардамон (хел).

Много поздрави днес ,много нещо , шукрани ктииииииир . И от мен един стар спомен ,сигурно още преди 12-13 г.  http://www.vbox7.com/play:34ffe2b4

bouquet  bouquet  bouquet

# 176
Самира-Ахлан уа сахлан,еззаяк хабибти?
И моите деца са с подобен на твоят произход  SunglassesНито на бг приличат,нито на египтянчета-made in Dubai JoyГовориш ли арабски?Ако беше казала,че не обичаш злато-нямаше да ти повярвам,че си от арабски произход Joy Joy Joy

Ние с Принцеса бг сме чисти българки,но:

Ех,утре ще пиша-сега бягам!

Свеър-много си вкусна Crazy

# 177
Привет и от мен   bouquet
Самира- добра дошла, пиле   bouquet
Кате, как си се замаскирала с този нов ник- добре че са жабокряците, по тях те познах. Като прочетох разказа ти искрено се забавлявах, още повече, че и аз обожавам подобни прояви на лудост. В това отношение моя младеж е ненадминат. Върха на лудорията му бе, когато трябваше да предам едно CD с резюме на дипломната ми работа /когато карах втора магистратура/. Вечерта преди за замина му го показах и после го прибрах в чантата си. На следващата сутрин го измъквам да го предам на научния си ръководител и...- О, УЖАС- на него на развален български пишеше: "Моля ви, моля ви, моля ви- пишете 6 на моята хубава учителка."  Shocked Ха сега де- написаното не можеше да се изтрие, друг диск нямам, а преподавателката стои до мен и ме гледа с очакване...  Joy Година по- късно той неочаквано "цъфна" на защитата ми с два букета в ръка- един за мен и един за научната ми ръководителка... а не знаех, че ще дойде.
Иначе и той има любими народни песни- "Притури се планината" и "Хубава си, моя горо" /е, последната не е типична народна песен, защото се знае кой й е автора  Simple Smile/.
Хаяти- зелен чай с хел съм изпила в промишлени количества и ми харесва много, но кафе...  newsm78 Всъщност, в Афганистан не пият кафе  Naughty
Това е от мен засега. Целувки и до скоро  Heart Eyes

# 178

Здравейте

Много,много ,много ,много,много.......Благодаря на всики арабелки за топлите думии съвети

ние сме на старото положение......Затуй е щръкна вече косата на Мона Лиза  Rolling Eyes
Нямам нито настроение ,нито сили вече...изпокарахме се у дома-от умора и недоспиване....
Аз траснах вратата и излязах да подишам малко въздух...купих си маргаритки на букетче.
Чета в едно женско списание днес-  Срещата с прекрасното винаги оставя в душата на човека дълбока следа, независимо дали става дума за скулптура, живопис или музика. Но само произведенията на изкуството ли са в състояние да ни развълнуват до дъното на душата ни, да събудят най-добри чувства? Мисля си че и Добрата Дума има такава Сила....Мерси на Всички Ви   bouquet

Стягаме се пак да идем до Спешното.....то тук само там обръщат по-сериозно внимание
До Скоро
Ще пиша-.....

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 10:05 от dala

# 179
Говоря и разбирам арабси,но не перфектно.Не го използвам много често и така лека полека се забравя.А между другото много се стеснявам като говоря,незнам с баща ми и някой по близки да,но с други хора едвам си отварям устата  Embarassed Между другото ми липсва контакт с такива хора и за това с голямо удоволстви ще си пиша с вас   bouquet
Много би ми помогнало ако има някой който да живее в Египед.Искам да проверя един адрес дали съществува.Защото моя живот е една одисея,цял роман мога да напиша.Утре ще ви разкажа моята история,защото сега оправям децата за лягане. Благодаря още веднъж за топлото посрещане   Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт