Къде в Пловдив??? - 3

• 159 511
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 290
Може да се помисли за някое заведение с отделни салони, за непушачи. Мисля, че във Верди на ул. П.Д.Петков е така, поне като беше Маската имаше такъв салон. Сега се сещам, че и във Верди в Кичука на долния етаж, където е детската зала за игра, изобщо не се пуши.
В това на Петко Д Петков преди 1 месец нямаха салон за непушачи вътре. Сигурно и сега е така. В това при градската градинка има.
Иначе по закон всички заведения трябва да имат и маси за непушачи Peace

# 1 291
Здравейте искам да питам къде мога да намеря пюрета на СЪНВАЛ ?Благодаря преварително Simple Smile

# 1 292
  • пловдив
Здравейте искам да питам къде мога да намеря пюрета на СЪНВАЛ ?Благодаря преварително Simple Smile
Мисля,че от Вис Виталис бях вземала,но нямаше пълния асортимент

# 1 293
Здравейте!

Имам въпрос - къде в Пловдив има добре заредена хомеопатична аптека и къде може да се намери сребърна вода?

Благодаря ви предварително и друг път много сте ми помагали Grinning

# 1 294
  • Пловдив
Здравейте!

Имам въпрос - къде в Пловдив има добре заредена хомеопатична аптека и къде може да се намери сребърна вода?

Благодаря ви предварително и друг път много сте ми помагали Grinning

В денонощната аптека "Ден и нощ" на бул. "Христо Ботев" до ВСИ можеш да намериш всичко, каквото ти трябва. Не съм сигурна само за сребърната вода.

# 1 295
  • Пловдив
Хомеопатична аптека има и на бул. Мария Луиза до Авеню  Peace

# 1 296
  • Пловдив
Сребърна вода съм намирала само в Санитата след Тунела и в другата аптека, която е до нея.
Ако някой е виждал и другае... да казва да си записвам  Mr. Green Peace

# 1 297
  • Пловдив
Вчера ва аптеката до Авеню ми казаха, че имало отказ от складовете за Сребърната вода  Confused

# 1 298
  • Пловдив
 newsm78
това пък каво ще рече?

# 1 299
Сребърната вода била дефицит в последно време.Преди два часа едва намерих в Смирненски и взех последните 2 шишета.А заредена хомеопатична аптека има и на бул.Шести септември преди прелеза до италианския магазин за бельо.

# 1 300
Моля,обяснете какво е туй чудо сребьрна вода и за какво се използва? Embarassed

# 1 301
Аз купувам сребърна вода от една аптека в Кичука. Намира се срещу сладкарницата на бившото кино Въстаник. kremenа, ето малко инфо 
http://arcol.hit.bg/

# 1 302
Сребърната вода била дефицит в последно време.Преди два часа едва намерих в Смирненски и взех последните 2 шишета.А заредена хомеопатична аптека има и на бул.Шести септември преди прелеза до италианския магазин за бельо.

Точно от тази, моя приятелка е купувала сребърна вода и доколкото зная, аптекарката е хомеопат. Винаги дава добри съвети.

# 1 303
А тази сребърна вода може ли да се използва профилактично? Например за подсилване на имунната система?  Rolling Eyes

# 1 304
Има ли фото в Пловдив на което пускаш снимките по е-майл и после само си ги взимаш.Много е удбно,дано някаде да има.
Незнам за такова в Пловдив, но има едно в София, доставят в цялата страна, цената е 3,80 - доставката, като снимките са по 15 ст за 9-13 и 10-15 . Много са доволните клиенти от там, скоро и аз ще го пробвам http://www.snimkitemi.com/store/

За Хомеопатична аптека много добре заредена е денонощната на 6-ти септември, до Четвъртък пазара, Тримонциум мисля, че се казва   bouquet

А Сребърната вода може да се пие профилактично, дори така се препоръчва. Не съм сигурна в какви количества, но една приятелка пие с малкия и мога да я питам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт