Къде в Пловдив??? - 3

• 159 967
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 365
Какво толкова продават в този магазин, където го няма другаде? Shocked

Благодаря на отговорите за блузите.
Каспър, нищо по различно няма, но цените са доста добри, да не кажа и на половина от някой други магазини из града, за 20-30 лева купуваш зимни обувки на Колев и Колев примерно, а аз досега под 40-50 не съм намерила по другите магазини! Peace

# 1 366

Благодаря на отговорите за блузите.
Каспър, нищо по различно няма, но цените са доста добри, да не кажа и на половина от някой други магазини из града, за 20-30 лева купуваш зимни обувки на Колев и Колев примерно, а аз досега под 40-50 не съм намерила по другите магазини! Peace

Абсолютно подкрепям ... обувките на КК по другите магазини са безбожно скъпи и то за дете, което ще ги носи макс. един сезон.

Благодаря Avgusta ... ще го посетим, поне ни е в района. Peace

# 1 367
Момичета, случайно да знаете къде се продават метални формички за сладки кошнички или пък фунийки  newsm78

# 1 368
  • София / Пловдив

При артикулите няма голяма разлика, но при ценитеееее  Crazy
Кожени сандали купих лятото за 22лв, същите в магазин в София - 55лв. Пантофите ги взехме за 9лв., в КиК са 16-18лв. Сега ботушите в Мечо Пух са 45 лв. /кожени, високи, до коляното/, в магазините на КиК същите са 70-75 лв.
Повечето модели са стари, не от всичко имат номерация, но наистина си струва да се пазарува от там.

# 1 369
А къде е този магазин? Че аз пак нещо съм неразбрала и недовидяла  Embarassed
Мечо Пух знам мисля на главната близо до Халите. Това ли е?

# 1 370
  • София / Пловдив
Не, не е този. В Кючук-а се намира. По - напред в темата даже някой и карта беше пускал точно къде е.

Аз да споделя какво търся - някой да е виждал къде се продават детски лепенки за уши?
Преди около година имаше такива в списание "Принцеса", нямаме дупки на ушите и дребната много се кефеше на тези лепенки. Но не мога да намеря никъде  Thinking

# 1 371
...
Мацки,къде склад за памперси (Мамиа) -някъде на Брезовска ли  newsm78
...

Аз купувах "Мамиа" по цени на едро от складовете в Кючук Париж. Едно малко павилионче от дясната страна, като влезеш в самите складове. Но беше преди две години... не знам сега дали още ги има.
Кючука ми е тъмна Индия  Mr. Green Тука едно квартално има,ще си взема на дребно,да не останем без гащи по празниците  Mr. Green
             Здравейте,аз пък търся памперси ДИНО,ако може някой да ми помогне ще бъда много благодарен.Ако е нещо на складови цени,още повече.

# 1 372
       Здравейте,аз пък търся памперси ДИНО,ако може някой да ми помогне ще бъда много благодарен.Ако е нещо на складови цени,още повече.

Памперси разни гледах на Брезовска(складовете),като излизаш от Пл складовете след Ларж и  преди КАТ,ляв завой,към дъното от лявата страна имаше 2-3 склада с памперси разни,но Дино не познавам.Хубави ли са?

# 1 373
Момичета, посъветвайте ме къде правят хубави масажи ... някой има ли опит в салони или студия за красота?

Дайте идеи, плийз.

# 1 374
Лично не съм ходила, но майка ми скоро беше на масаж в един спортен салон на съседната улица. Намира се на ул. Иван Рилски, Кеа Спорт май се казва, 1,5ч. е траел, с български масла 25лв с вносни 29лв, но не съм много сигурна.

# 1 375
Студио Кадифе. Много съм доволна. Grinning

# 1 376
Някой беше писал за машинка за махане на топчета от дрехи. Ако може цена и има ли ефект?

# 1 377
  • Пловдив
vesito 2 ,определено има ефект,15-20 лв от Технополис

# 1 378
  • пловдив
Ние вчера бяхме до магазин Мечо Пух и си взехме ботушки номер 26,но не на К:К ,а на някаква фирма от Пещера-страхотни за 39 лв правили ги за износ за Италия bowuu

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 23:23 от mam4e79

# 1 379
Ние вчера бяхме до магазин Мечо Пух и си взехме ботушки номер 27,но не на К:К ,а на някаква фирма от Пещера-страхотни за 39 лв правили ги за износ за Италия bowuu
За момче или момиче?Удобно ли е да пуснеш снимка да ги видим? Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт