Къде в Пловдив??? - 3

• 159 668
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 725
Пепа, това   е страхотно нещо, пиши моля те ако намериш.  Peace

# 1 726
Имаме ли в Пловдив магазин Джъмбо? Имам предвид като този в София, където продават всякакви щуротии.  Някъде бях прочела, че има, но нито съм го чувала, нито съм го виждала, а и в темата не се коментира, та може и да греша.

# 1 727
Момичета,интересува ме дали сте засичали по магазините костюмче на джудженце за момченце.Синът ми е на 10 месеца и искам за Рождество да го облека като джудже,но никъде в Пловдив не съм виждала да се продават...Ако някой е засичал,да помага.....Благодаря предварително!

# 1 728
Имаме ли в Пловдив магазин Джъмбо? Имам предвид като този в София, където продават всякакви щуротии.  Някъде бях прочела, че има, но нито съм го чувала, нито съм го виждала, а и в темата не се коментира, та може и да греша.

Ако говориш за гръцкия Jumbo - не, поне аз не знам. Когато ходя в Сф, обикновено минавам от там да понапазарувам. Добре ще е да има и тук, макар, че не всичко от това, което продават става, много често са откровени боклуци.

# 1 729
mamito81, не съм виждала на джудже, но в Лекси има костюми на Том и Джери, патето Туити  и други анимационни герои, досущ като от филмчетата. Мисля, че са на фирма Симба. Може да имат и нещо коледно, не знам. Там обаче са само малки номера (S). Някой да е виждал да се продават и другаде, защото моя син много гледа Том и Джери и аз си мисля за новогодишната нощ, че може да се маскира.

# 1 730
Аз точно заради костюмите питам за Джъмбо, защото в една друга тема видях, че една мама е купила за децата си много сладки коледни костюми.

# 1 731
  • Пловдив
Миналата година имаше костюмчета на джуджета в Евроленда на главната, сега не съм влизала, но може да проверите. Джъмбо в Пловдив няма.

# 1 732
  • София
Знаете ли дали може някъде в сладкарски цех да се поръчат сладки във формата на детски фигурки или украсени с шарени глазури? Трябват ми за коледния празник в градината, а не ми се занимава да ги правя сама.

Питай в сладкарница "Амброзия" на "Богомил", до кръстовището с "Родопи" или в сладкарницата с/у общината. И в двете пекат на място, така че биха могли да направят.
Благодаря, точно там поръчах днес сладки. Като видя резултата, ще ви кажа бива ли. Но никак не са скъпи, скапах се да обикалям по сладкарници и никъде не правят такива сладки. Но важното е, че намерих все пак.

# 1 733

Благодаря, точно там поръчах днес сладки. Като видя резултата, ще ви кажа бива ли. Но никак не са скъпи, скапах се да обикалям по сладкарници и никъде не правят такива сладки. Но важното е, че намерих все пак.
Освен резултата, щракни и една снимка, че и аз имам същия проблем, а нямам време, иначе не ми пречеше да ги направя. Hug

# 1 734
Някой да е виждал да се продават и другаде, защото моя син много гледа Том и Джери и аз си мисля за новогодишната нощ, че може да се маскира.

Ето http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&category=27& … ge=2&limit=12

# 1 735

Здравейте,

някой да е виждал в пловдив къде има кутия за часовници? Искам да подаря на мъжа ми, че само си ги подмята, намерих в СОЛО но имаше само черчени и розови  Laughing

нещо такова:  http://dims-92.com/AnonymousDisplayProductFromFolder?param=a3bb2 … da22e4b99914ad83d

Провери в някой ТСМ-ски магазин, имам подобна черна кутия за часовници.

И аз да попитам -  къде има голям избор на дървени играчки и пъзели?

# 1 736
Дървени играчки и пъзели има на втория етаж на "Форум"-а в Тракия,коридора с/у "Мултирама".

# 1 737
Люба, благодаря  Hug!

# 1 738
  • Пловдив
А аз търся лампичка за книга

В ТСМ на Италианската уличка е имало, но не знаят дали ще заредят пак.  Crossing Arms

# 1 739
  • Пловдив Белащица
Тази лампичка е много хубава. Ориентировъчна цена да ми кажеш.

Аз искам да попитам дали сте виждали някъде изчистена червена тънка памучна блузка за момиченце 18-24 месеца. Трябва ми за една пола червено и бяло пипит (мисля че така се казваше). Т.е. да е изчистена, но да си пасва за пола, по-официално да стои.

Общи условия

Активация на акаунт