Къде в Пловдив??? - 3

• 160 102
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 420
Скоро някой да е ходил в Практикер,преди имаше от тези по-стабилните,по-здрави кошове за играчки,дали още ги има?А също и ако някъде другаде ги продават да ме насочите,ще съм Ви много благодарна!

# 421
Ако имаш предвид жабите и др. животни кошчета - да, има ги още в практикер...

# 422
Да,тях имам предвид,благодаря ти!

# 423
  • Пловдив
и във Вис Виталис има  Peace

# 424
Привет на всички!
Имам няколко въпросчета.
Къде в Пловдив продават зехтин - наливно и на колко км е
Араповския м-р от с. Златовръх?

# 425
  • No Line On The Horizon
Зехтин не знам къде продават наливно. Пише, че манастирът е на един километър от селото http://www.assenovgrad.com/objects.php?cid=102

# 426
Не знам дали сте обсъждали, но аз да попитам. Къде в Пловдив мога да си намеря хубави ефектни бански на приемливи цени? Искам да са с триъгълници с подплънка, макар и тънка.
Ще дам пример: преди 3 години си купих 1 съвсем прост бански, който не е мръднал, а струваше 10-12 лв. Миналата година си купих някакъв за 35 и на 3-тото обличане се разшири адски много, умрях от яд.

# 427
  • Пловдив
Много готини бански има в нашия квартал  в едно магазинче за италианско бельо. Банските са полски.
Магазинчето е на ул.Даме Груев срещу ДГ"8март" , но в онзи край по-близо до Кожния диспансер под кооперация. Име обаче не зная  Embarassed

# 428
Това в кой квартал е? Ако говорим за кичука - мерси съм далече ми е. Имах предвид центъра, кършиака, до Ц. гара максимум.

# 429
Мами, знаете ли къде се продават колички Джордани? Благодаря.

# 430
Мами, знаете ли къде се продават колички Джордани? Благодаря.
В Пинокио имаше.

# 431
А оказиони за колички има ли в Пловдив?

# 432
Много готини бански има в нашия квартал  в едно магазинче за италианско бельо. Банските са полски.
Магазинчето е на ул.Даме Груев срещу ДГ"8март" , но в онзи край по-близо до Кожния диспансер под кооперация. Име обаче не зная  Embarassed
Аз имам бански от там, от преди няколко години, но съхнат много бавно. Дори този бански ми докара страхотен цистит на едното море. Може и самият модел да е бил такъв, но повече не рискувам с бански. По-добре да си купя един качествен чифт отколкото 5 евтини.

# 433
Момичета можете ли да ми кажете от къде мога да купя помощни колелца,защото нашите се счупиха,а незнам по магазините за колела дали продават отделно само помощни колелца.

# 434
Момичета ПОМАГАЙТЕ ! Hug HugЗнаете ли откъде в Пловдив мога да си закупя по- евтино кошарка за беба?Имах една ,която беше много  хубава,но огромна !Дадохме 400лв да я вземем тогава ,но я продадох ,защото ми запушва цялата спалня !Искам ако мога да се побера до 200лв цена кошара с дюшечето и която да не е по-голяма от 70/140см.Ще съм благодарна ако ми дадете предложения за магазини.

Общи условия

Активация на акаунт