Къде в Пловдив??? - 3

• 159 613
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Копирам директно от сайта http://www.premaman.com/wapr/ms/index.jsp?country=BGR
очаквайте откриването на премама в град пловдив!!!Пловдив:
ж.к. Тракия
ул.Димитър Ризов 1, бл.194
(първото колело след мебелна къща)
тел:   0895/69.45.25; 0898/41.18.36

# 631
А някой знае ли кога през Авугст ще отвори врати Премаман? newsm78
Обадих се преди време на посоченият телефон и ми казаха ,че отварят на 16 .08 с новата есенно-зимна колекция. Peace

Мерси  bouquet

А някой знае ли кога през Авугст ще отвори врати Премаман? newsm78
Крисси, реши ли се откъде да поръчаш кухня?

Да ти кажа честно днес ще ходя да си видя проекта в кухни Класик/имат 5г гаранция/ и ми се сториха по-добри и от Диалог.При Диалог напоследък доста проблеми имали мои познати които също правят ремонти.Освен това Класик работят по индивидуален размер- не с готови модули, което много ми допадна.Не ме задължават да са ми 45см чекмеджетата-може и 50 и 49 няма проблем.Само ме попитах какво искам и казахе , че ще измислят всичко и ако имам забележки ще коригираме.Малко фирми вече не работят на модули.Изработката им е страхотна.Заслужава си цените.Довечера ще видим какво ще редложат и за каква цена.Надявам се да ме удовлетвори.Иначе в Галеро имаме проект с готови модули, но там доста неща бих променила.Освен тях в четвъртък ще ходим да си видим проекта ина Интериор 46.Решила съм обаче ако денс съм доволна от Класик да не ходя повече другаде.Лелееее колко бях подробна Joy
Класик също са добри, но когато аз поръчвах, не им бяха свободни датите за монтаж, които бяха удобни за мен и аз се отказах. В Диалог също работят по инидивиуални размери, никой не ме е задължавал с определени сантиметри. Какви проблеми са имали твоите познати? Сори за любопитството.  bouquet

Ами несъвпадение нещо май с размерите и забавяне с поръчката. newsm78 На мен в Диалог и отношението не ми допадна.Питам момичето за цени на изложените кухни...и все отговаряше че незнае.Че трябва да сметне за мен по моя проект.Е как незнае сглобена кухня колко струва при това изложена....нови били..нямало цени..и така нататък.Нищо не ми предложиха, а чакаха на готово да кажа кое къде колко сантиметра да е...и така.

Крисси ,къде се намира Класик/за кухненското обзавеждане/?

http://kuhniclasic.com/location.html     Hug

# 632
  • No Line On The Horizon
елхичка, много присърце ти взех въпроса за агнето и днес попитах във фурната на Данаил Николаев, която е до Офис 1 и казаха, че пекат.

# 633
елхичка, много присърце ти взех въпроса за агнето и днес попитах във фурната на Данаил Николаев, която е до Офис 1 и казаха, че пекат.
Много е гнусна тая фурна,но доста купуват от нея,има оборот.

# 634
Има ли къде д асе видят колички на CAM в няшия град?

# 635
  • Pb
Момичета, страхотни сте! Без вас голямо лутане се очертаваше.  Heart Eyes

# 636
Момичета много съм доволна от проекта и цената на кухните Класик.  bouquet

# 637
  • Пловдив

Би ли споделила за колко голяма кухня и каква цена ти дадоха, че и на мен ми предстои това след 2-3 месеца  Praynig

# 638

Би ли споделила за колко голяма кухня и каква цена ти дадоха, че и на мен ми предстои това след 2-3 месеца  Praynig

Ами около 2м малко над 2м дори с горни и долни шкафчета от ПДЧ с меламиново покритие 1900лв някъде..отделно имам гръб 270лв или 250 и механизъм за бутилките 90лв.Това е с пвц кант,с алуминиев кант се оскъпяваше с 300-400лв но се отказах защото според мен не може да се почиства добре с такъв кант.До края на седмицата ще вземат размери.До монтажа казват срок от 2-2,5 месеца.Наистина имат много поръчки, но пък работят страхотно.Кухните стават и по -рано, но те се презастраховат все пак.Така че ако отидеш да ги видиш като изработка и се спреш на тях имай в предвид срока.Мен ме устройва защото искам да е качествена кухнята и освен това ще ми дадат да работя по апартамента от септември.ЗА повече информация отиди на място.Пиши на лични ако те интересува друго.Аз избрах цвят зелена ябълка -обожавам го.Работят и с МДФ но там пък не ми хареса зеленото Peace

# 639
Момичета, знаете ли къде се продават каишки за прохождане на Safety 1st?  Благодаря.

# 640
  • Пловдив
Магазина на Премаман е отворен вече. Някъде до с/у Мебелна къща се намира! Peace

# 641
ПРЕДИ 2-3 ДНИ МИНАХ ОТ ТАМ, НЕ БЕШЕ ОЩЕ

# 642
  • Пловдив
Последно се разбра,че на 16,08,2008 ще го отварят

# 643
На 16.08.2008 ще го отварят

# 644
  • гр.Пловдив
Момичета знаете ли къде в Пловдив, мога да намеря НОЩНИ памперси на Evy baby? В Baby land на "П.Д.Петков" са имали но са свърши и все още нямат.

Общи условия

Активация на акаунт