Къде в Пловдив??? - 3

• 159 664
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 765
Вьв Вис Виталис има техни раници и дамски чанти,както и малки пьтни чанти,но наистина са малки.Сьщо така ги има в този сьщия магазин на Главната срещу театьра.

# 766
Къде предлагат бански на Делфина  Praynig

Виждала съм в подлеза на ТРимонциум в един от магазините за бельо.
Лично аз си поръчах вчера от онлайн магазинът им: flirt.delfina.bg -сега има 40% намаление там и страхотен избор!:)

Дано съм била полезна

И аз така направих, чакам да ми донесат банските утре  Peace

# 767
  • Пловдив
И аз се оглеждам за куфар...

Има в Гранд отстрани, до цветарския магазин, на ъгъл се пада, виждат се още от улицата.

Има и в подлеза на Тримонциум, бившия магазин за индийско облекло, сега е за чанти и куфари, но не съм гледала марката и цените.

# 768
Аз и тук да попитам,кьде в града ни има сауна и на какви цени ?

# 769
  • Пловдив
Благодаря на всички за отговорите   bouquet
Куфарите и чантите отстрани на Гранд-а и в подлеза на Тримонциум са китайски и доста им личи  Rolling Eyes Estil, за които някой спомена по-нагоре са на почти същите цени, а изглеждат значително по-добре  Peace

# 770
Момичета, знае ли някой къде продават водоустойчив протектор за матрак. За голям матрак обаче 160/200 см?

# 771
  • пловдив
Момичета ,някоя ходила ли е скоро до магазина на,, Примиджи,, в Кършиака да сподели има ли хубави есенни обувки за момче 24-25 номер

# 772
  • Пловдив
Момичета, знае ли някой къде продават водоустойчив протектор за матрак. За голям матрак обаче 160/200 см?
И аз много търсех такъв за матрак 90/190, ама така и не намерих. Купих си еднократни чаршафи на Памперс, слагаш ги под обикновенния чаршаф и готово  Hug

# 773
Миналата седмица бях, имаше есенни обувки за 38лв, но казаха че края август ще има нови модели.

# 774
Днес ходих до магазинчето в Кършиака /не съм сигурна как се пише Embarassed/, за съжаление момчешки модели не съм гледала, търсех сандали за дъщеря ми. Моят син носи номер 22, имаше няколко страхотни есенни модела, но все малки номера. Собственикът каза да мина след 5-ти септември за есенни модели.

# 775
  • Пловдив, но иначе от Бургас
И аз много търсех такъв за матрак 90/190, ама така и не намерих. Купих си еднократни чаршафи на Памперс, слагаш ги под обикновенния чаршаф и готово  Hug

Откъде тези еднократни чаршафи, че в последно време не мога да намеря  newsm78
Купувах някакви много добри обикновени, но са спрели зареждането, а тези които имат са от чист найлон и запарват

# 776
На въпроса с куфарите - аз купих страхотен от Гранда - 2-рия етаж или 3-тия. Куфарите са немски TITAN, имат 5 години гаранция. Скъпички са , но не колкото Самсонаит. Имат магазин и на Заимов. Продават и български.

И да ви попитам, като предварително се извинявам, че нямам време да прегледам темата - къде се намира в Кършиака магазина на Примиджи?

# 777
Аз да питам знаете ли къде има хубави тренчове/шлифери и палта?  Rolling Eyes От миналата година търся да си купя, ама все нещо не намирам особено качествени...  ooooh!

# 778
За магазинчето за обувки - до училище "Пейо Яворов" има дълъг бял блок, под него са две заведения, едното се казва май Универс, а зад него, успоредно на блока има уличка. На тази уличка има и църква. Като тръгнеш по уличката, на петдесет метра навътре, в ляво, в една зелена ламаринена барачка, там е. Но в момента няма голям избор. Аз купих сандали на дъщеря ми, за сега и догодина - по 15 и 17 лв. Номера 26 и 28.

И аз да поставя питане, малко смешно, ама съм наистина затруднена. Някой да е купувал скоро връзки за обувки и откъде. Че при нас  -зад стадион Ботев няма такова нещо и точка, голямо обикаляне падна. Предварително благодаря!  bouquet

А, и нещо друго. В района на бившето кино Тракия имало магазинче, в което се продават от старите колекции на Колев и Колев, на цени около 20 лв, някой може ли да ми каже къде точно се намира?

# 779
Азира, има ли възможност за снимка и колко струва.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт