Къде в Пловдив??? - 3

• 160 157
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 855
  • Пловдив
В този магазин,който се намира срещу ПУ,ушиването се плаща 2 лв на линеен метър,дори да купиш плата от тях.Цените на пердетата са доста високи.

# 856
Izvinqvam se za latinicata, no hubawi perdeta ima do zdravnata kasa. Tel e 032641920. Namira se na vtoriq etaj na edna kooperaciq, zatova davam tel, ako ne go namerite. Ushiha mi perdetata za detskata staq i stanaha kato v prikazka. Imat mnogo sveji idei za ushivaneto.

# 857
Здравейте мами, подготвям се за идването на бебчо и бях да си напазаря в Вис виталис. купих някой дрежки тяхно производство, но реших да накупя и от другаде. Да обаче като се разходих по магазините се смаях от цените бодита от по 15 лв пижамки по 25-30 и т.н и не бих казала че са кой знае колко по добро качество. Та да ви питам от къде мога да си намеря дрешки на по достъпни цени?? Бих накупила нещо "по така"  и по скъпо за връхно и след 2-3 месеца, ама  за ританки дето ще бъдат опикани и ще пера всеки ден не ми се харчат големи суми.

# 858

Погледни в Съником-склад на производител.Намира се на "В.Търново" съвсем в началото,тръгвайки от пощата вдясно е Градската градина,а вляво гледай кооперациите,в мазето (май на първата) е,неугледен,но има избор и на ниски цени.Гледай на оградата- има табелка,преди дома на лекарите е.Ако вземеш повече бройки (5-6)от един артикул може и на цени на едро.Не са кой знае какво качество,но бебето не може и да ги износи толкова.
Леко раждане  Peace

# 859
беба28 , аз онзи ден купих много хубави бодита на фирма Стеда от един магазин в Кичука, за който бях писала някъде по-нагоре. За първи път взимам от тази фирма, но ми изглеждат много добре. Бодитата са с дълъг ръкав и струват 4-5 лева, поне моите де. До сега все съм взимала от Вис Виталис или на Захи, но тези ми изглеждат по-хубави, но ще видим, когато започнем да ги ползваме. Магазина се намира точно до бившата Видеозона в Кичука, така че ако не ти е далече може да погледнеш.

# 860
  • Пловдив
беба28, да ти препоръчам едно магазинче на Пешеходния мост, първият детски магазин от Главната към Новотела, като вървиш, вдясно, близо до метълмагазина....

Купих от там, преди няколко дни, много качествено българско бельо за децата, комплект потник и бикини за дъщеря ми, за 3,90лв., бикини само за по 1,60, страхотни и качествени!
Всъщност, това беше и най-голямото като размер, имат и мънички, и то дрехите и бельото им е предимно за бебоци, ама не видях цените...  Peace

# 861
Здравейте! Някой може ли да ми каже къде да намеря стъклени шишета на чико? Имаше един магазин на чико на колелото на Панаира, но последният път като минах оттам, ми се видя, че има други реклами по прозорците. Имате ли информация? Благодаря предварително.

# 862
Здравейте! Някой може ли да ми каже къде да намеря стъклени шишета на чико? Имаше един магазин на чико на колелото на Панаира, но последният път като минах оттам, ми се видя, че има други реклами по прозорците. Имате ли информация? Благодаря предварително.
Във Вис Виталис мисля,че има Peace

# 863
мерси момичета ще мина да инспектирам препоъчаните магазини  bouquet

# 864
магазина на чико си работи и пак има чико.

# 865
  • Пловдив
    .

# 866
Благодаря за инфото за магазина-значи съм се заблудила, ще потърся там, а иначе във Вис Виталис бях преди 2 седмици и нямаше. Имаше само на Нук, но те нещо не ми харесват, аз съм фенка на чико.

# 867
Благодаря за инфото за магазина-значи съм се заблудила, ще потърся там, а иначе във Вис Виталис бях преди 2 седмици и нямаше. Имаше само на Нук, но те нещо не ми харесват, аз съм фенка на чико.
Misc Baby Bottleзащо стъклени те са тежички и не са много безопасни

# 868
Misc Baby Bottleзащо стъклени те са тежички и не са много безопасни
Потърси из форума темата -Опасни пластмасови бебешки шишета и ще видиш защо майките се ориентират към стъклените Peace

# 869
  • Plovdiv
JeniB ако не те затруднява дай инфо в кой форум да я потърсим тази тема  bouquet
И да попитам да ми препоръчате откъде торта за рожден ден

Общи условия

Активация на акаунт