Къде в Пловдив??? - 3

• 160 170
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 345
  • София
И на Заимов има обущарско ателие, пише, че слагат и тик-так, слагат и на дънки. В един заден двор се пада, от лявата страна на улицата като се върви в посока Енерго Юг. А за този на Кап. Райчо-и аз хич не съм им фен, ама са ми на най-удобно място. Sad

# 346
Супер, и двете места ги знам къде са и ще отида Hug
Не знаех, че и в обущарските ателиета слагат. А копче трябва да си взема предварително или имат там?
Ааа, при тоя чичка на кап. Райчо няма да стъпя повече Stop

# 347
Тик-Так копчета слагат и в една "копчарница" на бул"6.Септември" ,след кръстовището с "Руски" посока  Ресторант Стадиона и 2 ДКЦ,вляво,под  2-рия блок (до него има шивашко ателие и ключар).КОпчета има там,не се купуват предварително.

# 348
  • Пловдив
Копчета има на място, най- различни цветове и големини. Не се купуват предварително.

# 349
Мерси, супер сте Heart Eyes  bouquet

# 350
  • Пловдив
Извинявайте за офф-а, ама много ви падат копчетата на дънките  Laughing Между другото и на моя мъж му изпадаха всички копчета едно по едно, а уж са Ub jeans и са съвсем нови. Как ги правят тия хора незнам  ooooh!

Да ви питам, някой ходил ли е скоро в магазин МЕЧО ПУХ, този с обувките на Колев и Колев в Кичука. Трябват ми от пантофите, около 23-24 номер.

# 351
  • Пловдив
Миналата семица търсех сандалки и минах от там. За сандали нямаше нищо интересно, нито на изгодна цена. Предлагаха 2-3 модела, които ги има из целия град и на същата цена.
Пантофки май не видях. Какви точно ти трябват?
Виждала съм тук в Тракия едно магазинче, в което има доста пантофки.

# 352
  • Пловдив
Пантофки май не видях. Какви точно ти трябват?

Точно тия ми трябват, точно същия цвят и модел!

# 353
Такива в розово има в Касида, ама не знам за сини, и съм ги гледал преди 3 седмици някъде (все пак не съм от Пловдив)

# 354
  • Пловдив
То по принцип мога да ги поръчам и по интернет, но ще ми струва 6 лв  Confused Ако ги намеря тук, в Пловдив, ще е най-добре. Wink

# 355
Катерина
Магазин Касида все пак е в Пловдив, т.е. говоря за истинския дет се намира зад кино не знам си кое ...
абе не мога да ти го обесня, но другите майки го знаят

# 356
  • Пловдив
Катерина
Магазин Касида все пак е в Пловдив, т.е. говоря за истинския дет се намира зад кино не знам си кое ...
Знам го, зад кино Космос, но нали не си сигурен за сини, пък и е било отдавна, все пак ще проверя и там  Peace

# 357
  • Пловдив
В Мечо Пух не видях такива. Изглеждат много симпатично и бих ги забелязала  Mr. Green
Не съм видяла и в този в Тракия

# 358
Мами, имам и аз едно питане - търся раничка (среден размер) с една дръжка за през тялото ... има подобна на Чико но е много малка. Виждал ли е някой подобна но малко по-голяма ?

Благодаря.

# 359
Катерина
Знам го, зад кино Космос, но нали не си сигурен за сини, пък и е било отдавна, все пак ще проверя и там  Peace

Днес бях там,има само розови  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт