Къде в Пловдив??? - 3

• 160 143
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 390
  • гр. Пловдив
Чудесни идеи! А в Пловдив дали има такива фирми?  newsm78

Момичета, в Пловдив знаете ли дали предлагат такива изненади?

# 391
Много се извинявам че така няхълтвам във вашата темичка  Embarassed,но ще ходя днес на обед-следобед в Пловдив най вече за столче за моята Теди,и искам да ви попитам може ли да ми кажете къде има столчета на Maxi-Cosi итересуват ме тези който са от 9кг нагоре.И най вече новите модели Tobi и Priori.Моля ви помогнете че да не се лутам от магазин на магази.
И ако може някой който знае и да обясни горе долу къде е магазина.Аз знам къде се намира само Вис-Виталис,Пинокио и Щъркел горе долу знам къде се намира.
БЛАГОДАРЯ прдеварително на всички. Hug Flutter
Maxi-Cosi има във Вис Виталис, на долния етаж са столчетата.

# 392
Аз пак да попитам- знаете ли някой хубав и не много скъп солариум (турбо) в Пловдив. Може и с карта Simple Smile Но ми кажете места от които вие самите сте доволни Simple Smile Благодаря предварително   bouquet

# 393
  • Пловдив
И аз имам един леко необичаен въпрос. Знаете ли къде в Пловдив продават текстилна боя за боядисване на вълна?
Ще съм благодарна на всяка информация.   bouquet

# 394
murvet77 Благодаря ти за отговора. HugХодих във Вис-Виталис и там имаше 2-3 модела за нашата възраст на Maxi-Cosi иначе имаше много други но аз исках този модел и нищо не взех,ходех и във Хипото но и там пък въобще нямаше Maxi-Cosi.Та сега ще видя какво ще правя,а й нямах мнго време да пообиколя още някой магазин и ако някой има идея къде мога да го намеря,моля ви къжете.Че ако някой ден имма пак свободен да отида.
Благодаря ви предварително Hug

# 395
Много се извинявам че така няхълтвам във вашата темичка  Embarassed,но ще ходя днес на обед-следобед в Пловдив най вече за столче за моята Теди,и искам да ви попитам може ли да ми кажете къде има столчета на Maxi-Cosi итересуват ме тези който са от 9кг нагоре.И най вече новите модели Tobi и Priori.Моля ви помогнете че да не се лутам от магазин на магази.
И ако може някой който знае и да обясни горе долу къде е магазина.Аз знам къде се намира само Вис-Виталис,Пинокио и Щъркел горе долу знам къде се намира.

Здрасти, за това столче ли говориш - http://www.kasidabg.com/maxi-cosi-tobi-juice-cpath-183_338.html, аз лично си поръчах моето, но на друга фирма, от този интернет магазин  Касида, доставиха ми го в рамките на 5 работни дни, а доставката е 7 лева, независимо от артикулите, които си поръчала! Можеш преди това да им напишеш имейл дали имат наличност от тези модели, които търсиш, а плащането става при доставката!
Успех, това е идеята от мен, защото и аз обикалях по магазините и столчето, което исках, не го открих никъде! Peace

# 396
И аз имам един леко необичаен въпрос. Знаете ли къде в Пловдив продават текстилна боя за боядисване на вълна?
Ще съм благодарна на всяка информация.   bouquet

PeaceПредлагам да провериш в 'художническите"магазини-в капана зад халите,пресечката на Гладстон с/у "Лъки синема",горе на джумаята след чешмичката Laughingи мога да ти дам телефона на една бояджийка на дрех,при която със сигурност има,но е в Изгрев-на много криминално место-направо си е в Столипиново...................... Hugкоригам се за да не ме обвинят в расизъм.

Последна редакция: нд, 15 юни 2008, 14:57 от teo_71

# 397
  • Пловдив
Тео, благодаря ти. Ще пробвам първо по магазините, които си изброила. При жената за която говориш май съм ходила преди много време, ако се наложи ще ти пиша за телефона й на лични.   bouquet

# 398

Здрасти, за това столче ли говориш - http://www.kasidabg.com/maxi-cosi-tobi-juice-cpath-183_338.html, аз лично си поръчах моето, но на друга фирма, от този интернет магазин  Касида, доставиха ми го в рамките на 5 работни дни, а доставката е 7 лева, независимо от артикулите, които си поръчала! Можеш преди това да им напишеш имейл дали имат наличност от тези модели, които търсиш, а плащането става при доставката!
Успех, това е идеята от мен, защото и аз обикалях по магазините и столчето, което исках, не го открих никъде! Peace
Благодаря ти за информацията,да или този модел или другия дето е малко по евтин от него се чудя между двата и ми се искаше да ги вида на живо и да преценя и разбира се и цвета да е хубав а не черен или нещо тъмно.И май като гледам и аз май ще го поръчвам. Crazy

# 399
  • Пловдив
Пантофки май не видях. Какви точно ти трябват?

Точно тия ми трябват, точно същия цвят и модел!

Днес видях такива в Метро, на щанда с детски обувки , на най-горния ред, но не погледнах кои номера има. Бяха 15лв и някакви стотинки.

# 400
  • Пловдив
Знам, че ги има в Метро, но пък там не пускат малки деца Close, а как да купя без да премери  Rolling Eyes Оставила съм го за краен вариант.

Аз да питам на свой ред, къде в Пловдив се продават плажни млека на PIZ BUIN

# 401
  • София / Пловдив
... къде в Пловдив се продават плажни млека на PIZ BUIN

Миналата година си взех PIZ BUIN от аптеката в "Гранд" - а. Сега още не съм купувала плажни млека и не знам дали имат.

А в Метро съм влизала с детето, за да пробва сандали. Уговарям се на вход "Клиенти" с девойките и носят едно столче, на което детето да седне. Но трябва да има още някой, който после веднага да излезе обратно с детето, докато ти плащаш. Или обратното - ти излизаш с детето, таткото плаща на касата  Wink

# 402
  • Пловдив
Знам, че ги има в Метро, но пък там не пускат малки деца Close, а как да купя без да премери  Rolling Eyes Оставила съм го за краен вариант.

Премери ги в някой магазин/какъвто цвят имат/ и ще знаеш кой номер да и вземеш.
А в Метро пускат с деца, но условието е да са в кенгуру или столче за кола. Ясно е, че сте големи за кенгуру, но спокойно можеш да си сложиш столчето за кола в количката и тя да седне вътре.  Peace

# 403
  • Пловдив
Пантофки май не видях. Какви точно ти трябват?

Точно тия ми трябват, точно същия цвят и модел!

Днес видях такива в Метро, на щанда с детски обувки , на най-горния ред, но не погледнах кои номера има. Бяха 15лв и някакви стотинки.
Аз пък ги видях във Вис Виталис - сини имаха:)

# 404
  • Пловдив
Благодаря ви момичета!   bouquet Днес ще ходя до Метро, номерът го знам вече и направо ще купувам (стига да го има).
В ТЦ Гранд тази година нямало да зареждат на PIZ BUIN  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт