Къде в Пловдив??? - 3

• 160 003
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 465
В Кичука има още 2 детски кухни-едната е след пощата в ДГ"Вяра" на ул.Димитър Талев.Другата е на Георги Кондолов зад поликлиниката-зад  бившето Гладиатори.

# 466
  • Пловдив
Ха didipidi, ми ти ще ни излезеш комшийка на мен, Кремена и Росито.
За тази детска градина аз разбрах че е нещо като ведомствена само за деца на военнослужещи. Аз работя в тази система и малко се замислих дали да не попроуча въпроса, но като им видях двора, толкова малък и толкова нагрят от слънцето ми се стори, че май ще се откажа.

# 467
Мами, къде се намира магазин Касида и имат ли тел. ? Сигурно някой е питал вече, но не знам на коя страница да го търся. Сори.
Благодаря.

# 468
Не почти всяка страница от тази тема е писано за магазина. Peace

# 469
А някой да знае, колко е входа на Акваленда в Тракия. Едними викат 12лв, други 20. В сайта няма цени.

# 470
Maй е 12, но не съм сигурна.

# 471
  • Пловдив
А някой да знае, колко е входа на Акваленда в Тракия. Едними викат 12лв, други 20. В сайта няма цени.
Аз бях във вторник. Цените са:
До 110см.-безплатно.
От 110 до 140см.-6лв.
Над 140см.- 15лв. през седмицата, 20лв. през събота и неделя.
След 17ч.-10лв., след 18ч.-8лв.

# 472
Оле, 20 лв ли станало? А това вкл и шезлонг, нали? Не съм ходила още, срам, срааааам

# 473
  • Пловдив
Това е входа. Вътре се настаняваш на шезлонг и имаш право да се пускаш на всички пързалки. Работното време е от 9.30 до 19.30ч. С децата стояхме до последно.

# 474
Здравейте тия в Акваленд са прекалили,много скъпо искат,верно че си е хубаво,амааааа  smile3515.Аз ходих на Sps 5лв вход ,1лв шезлонг през събота и неделя,а през седмица входа е 4лв.В басейна не съм влизала,защото преценявам че в моето положение не е хубаво.Но всеки решава за себе си newsm53.А иначе за детската много ми хареса как изглежда отвън,не ми мина през акъла,че може да е за военните.Хубаво ще е да има кухня,ще е много полезна за настоящи и бъдещи мами като мен  newsm51 newsm44

# 475
А живея на Радко Димитриев за комшийките  newsm03

# 476
Абе момичета,млечни кухни има май само кьм ялсите,кьм дет.градини май няма. newsm78

# 477
За тези,които съм писала знам със сигурност.Едната ДГ е в един двор с яслата.А в ДГ"Вяра" храната я карат с микробус,ако не се лъжа.

# 478
Добро утрооо,за кухните не съм запозната как стоят нещата.Лек и успешен ден от мен. smile3525

# 479
  • Пловдив
Момичета помагайте  Praynig
Утре ще ходим да купим колело на малката, че триколката и умаля.
Първо незнам дали да й купим по-голяма триколка или колело с помощни колелета, ще ми се да пробва на място и сама да си хареса.
Та къде има най-голям избор на колелета за мъници?

Общи условия

Активация на акаунт