Къде в Пловдив??? - 3

• 160 060
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 930
  • Пловдив
Мечо Пух работи до 20.00ч., а складчето на Примиджи, мисля, до 19.00...И аз първо погледнах в Примиджи, че ми е по-близко, но за щерката нямат номерация вече...Голям крак, голямо нещо - като порасне, не знам кой номер ще си купува - 42 ли ?!  Mr. Green

# 931
Мечо Пух работи до 20.00ч., а складчето на Примиджи, мисля, до 19.00...И аз първо погледнах в Примиджи, че ми е по-близко, но за щерката нямат номерация вече...Голям крак, голямо нещо - като порасне, не знам кой номер ще си купува - 42 ли ?!  Mr. Green

Страхотно, ще ги хванем и двата магазина. Благодарч ти много Бенджи  bouquet

# 932
Момичета, някой знае ли къде презаписват от касета за видео  на dvd дискове?

Мой приятел си прави това в къщи, така че ако не намериш мога да го питам. Скоро и на мен ми се наложи, но не съм търсила такива услуги. Предполагам, че професионалните оператори имат и видео, така че могат да го направят. Питай в някое студио  Peace

# 933

И аз днес ще ходя за обувки на малките до Мечо Пух и складчето на Примиджи. Дано да работят до по- късно newsm78 После ще кажа какви модели има.

Дайте ми адреса на складчето на Примиджи,моля Praynig

# 934
  • Пловдив
kremena, точният адрес не го знам - Кършияка, зад църквата "Иван Рилски", горе -долу тук някъде се намира: http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=583f6037a407445acf78144a953072 … ;s=3&grid=m5k

# 935
  • Пловдив

Мой приятел си прави това в къщи, така че ако не намериш мога да го питам. Скоро и на мен ми се наложи, но не съм търсила такива услуги. Предполагам, че професионалните оператори имат и видео, така че могат да го направят. Питай в някое студио  Peace

Във фотото на Събота пазара предлагат тази услуга - 10лв. за 2 часа е цената Wink

# 936
  • София
За  гифт ваучерите- аз също много ги уважавам. От големите вериги наистина само Практикер предлагат, виж също и във Бонжур магазините.

А да ви питам къде се прадлагат консумативи за кафе машини? Запушена ми е цедката и ни прави хубаво кафе машината ми.

# 937
Здравейте,някой знае ли къде продават BebeConfort в Пловдив?Интересуват ме по-точно седалките за кола на тази марка.Благодаря предварително

# 938
 Здравейте момичета, искам да ви попитам, къде в Пловдив продават дрешки с марката Bondi?

# 939
на улица луда яна, близо до кръстовището с полк. сава муткуров, като тръгнеш към марица отдясно Simple Smile и аз мисля скоро да си прехвърля няколко касети Simple Smile

# 940
Момичета имам един малко странен въпрос.
От къде в Пловдив мога да купя гифт ваучер за подарък, но предпочитам да е от верига магазини за дома. Знаете ли дали Техномаркет или Технополис предлагат такива?  newsm78
Има един магазин на бившата улица Заимов за домакински аксесоари основно на Солинген, не помня името му, някой знае ли дали те предлагат гифт ваучери?
Канени сме на гости на нов апартамент, от две седмици мисля за подарък и не мога да измисля нищо подходящо. Последното ми отчаяно решение е гифт ваучер, помагайте  Praynig
на бул. българия има един магазин home studio мисля че беше, там има такива, а асортиментът е хавлии, спално бельо, покривки...

# 941
Здравейте,някой знае ли къде продават BebeConfort в Пловдив?Интересуват ме по-точно седалките за кола на тази марка.Благодаря предварително
В Тракия в магазина на Премама, пролетта ходихме до София, защото тогава ги нямаше.

# 942
murvet77 ,благодаря много

# 943

Вчера ходихме до двата магазина. На Примиджи беше затворен. Жената отсреща каза, юе работи до 17.00. От другата седмица щяло да има нови модели. В Мечо Пух беше лудница. Всички излизаха с чанти, само ние нищо не си купихме. 22ри и 23 номер нямаяе нищо. Само едни тъмно сини боти за момчета. От 21 номер и по-малки имаше голям избор, 24ти също, мисля и нагоре. Цените са около 22лв

# 944
А къде е това Мечо Пух, защото не можах да открия къде сте дали координати?

Общи условия

Активация на акаунт