Къде в Пловдив??? - 3

• 160 075
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 915
  • Пловдив
Момичета имам един малко странен въпрос.
От къде в Пловдив мога да купя гифт ваучер за подарък, но предпочитам да е от верига магазини за дома. Знаете ли дали Техномаркет или Технополис предлагат такива?  newsm78
Има един магазин на бившата улица Заимов за домакински аксесоари основно на Солинген, не помня името му, някой знае ли дали те предлагат гифт ваучери?
Канени сме на гости на нов апартамент, от две седмици мисля за подарък и не мога да измисля нищо подходящо. Последното ми отчаяно решение е гифт ваучер, помагайте  Praynig

# 916
Поли,аз хич не ги харесвам тия гифт-ваучери  Embarassed. И като знам кьде ще ходиш си мисля,че трябва да си е подарьк. Пусни тема в Д и С -там ще получиш хубави идеи.  Колкото да се напьвам не мога да измисля нещо конкретно.

# 917
  • Пловдив
Прочетох всички теми за подаръци по всякакъв повод в ДиС и нямам никаква идея какво да купя  Confused

# 918
  • Пловдив
Много харесвам гифт ваучерите.Така се избягва варианта да не се хареса подаръка.

В Технополис със сигурност нямат ваучери,Техномаркет мисля също.В Практикер имат.

# 919
Знаете ли, дали магазин "Мечо Пух" за дет. обувки, работи и в неделя? ...

Бенджи, ако ходихте до Мечо Пух, кажи дали има вече есенни обувки?
И цените им горе - долу какви са?

аз бях миналата седмица да търся есенни обувки за детето (22 номер),продавачката каза,че вече имат само боти,понеже зареждат доста преди сезона и се изчерпват бързо.Нищо не ви пречи да проверите,може да са останали ваш номер  Peace

# 920
  • Пловдив
Знаете ли, дали магазин "Мечо Пух" за дет. обувки, работи и в неделя? ...

Бенджи, ако ходихте до Мечо Пух, кажи дали има вече есенни обувки?
И цените им горе - долу какви са?
Оня ден купихме едни обувки, есенни, за пола, ест. кожа -отвътре и отвън, на Колев и Колев, №35, за 23лв. Сега ще търсим тип маратонки.

# 921
Здравейте,знаете ли къде в Пловдив мога да нaмеря столче за хранене на Cangaroo-Sweety?Досега съм проверила във Вис Виталис и Хиполенд.В Щъркела още не съм,но почти съм сигурна,че няма.Не се сещам за друг голям детски магазин,където продават столчета newsm78
Можеш да провериш в Baby land. Не съм сигурна, че имат, но предлагат техни колички, така че е напълно възможно.

# 922
здравейте искам да ви попитам в пловдив има ли нещо като търговски център или пазар Илиенци,една приятелка ходила скоро в Пловдив и каза че имало такъв център,аз знам че има в софия,но за пловдив не бях чувала ако наистина има,ще може ли да  ме опътите къде долу горе се намира , в кой квартал и така нататък..благодаря предварително Hug

# 923
здравейте искам да ви попитам в пловдив има ли нещо като търговски център или пазар Илиенци,една приятелка ходила скоро в Пловдив и каза че имало такъв център,аз знам че има в софия,но за пловдив не бях чувала ако наистина има,ще може ли да  ме опътите къде долу горе се намира , в кой квартал и така нататък..благодаря предварително Hug

Пазар или както там му казват Илиенци се намира на търговиите на Брезовско шосе, отдясно на самия главен път на търговиите ако идваш от посока Веселото село-има си надпис-не може да се обърка! Peace

# 924
Здравейте,знаете ли къде в Пловдив мога да нaмеря столче за хранене на Cangaroo-Sweety?Досега съм проверила във Вис Виталис и Хиполенд.В Щъркела още не съм,но почти съм сигурна,че няма.Не се сещам за друг голям детски магазин,където продават столчета newsm78

Склада на вносителите на тази фирма се намира в Малките търговии на Брезовско шосе-склад 46 май беше, ако пуснеш търсачката във форума ще излезе от някоя тема точния адрес-има всичко, което е по магазините изложено! Peace

# 925
Благодаря ви за отговорите.  bouquet  В магазина на Отец Паисий - ни предложиха само италиански прибори, цените бяха най-високи - над 600лв за хубав комплект. В крайна сметка взехме от магазина на Брабантиа - немски комплект с паспорт - много стилен. Предполгам, че ще са качествени. Солинген и да е имало са били над 1000лв. А Бг прибори намерих само в нета, но дизайнът им  е отпреди 20г. Sick

# 926
  • София / Пловдив
...
Оня ден купихме едни обувки, есенни, за пола, ест. кожа -отвътре и отвън, на Колев и Колев, №35, за 23лв. ...

Супер, мерси! Дано да има и малко по - малки номера.

# 927
Благодаря ви за отговорите!Щом има склад на Cangaroo,направо ще отидем там тази седмица!

# 928
  • Пловдив
Момичета, някой знае ли къде презаписват от касета за видео  на dvd дискове?

# 929
...
Оня ден купихме едни обувки, есенни, за пола, ест. кожа -отвътре и отвън, на Колев и Колев, №35, за 23лв. ...

Супер, мерси! Дано да има и малко по - малки номера.

И аз днес ще ходя за обувки на малките до Мечо Пух и складчето на Примиджи. Дано да работят до по- късно newsm78 После ще кажа какви модели има.

Общи условия

Активация на акаунт