Къде в Пловдив??? - 3

• 160 079
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 900
Здравейте, някой ходил ли е в "Тракия" да разгледа магазина на фирма "Премаман" /дано да го пиша правилно/, който е в близост до детска градина "Едгар Бароу". Моля да сподели впечатления - голям ли е, има ли интересни стоки, как са цените високи ли са или прилични, и каквото друго се сети. Благодаря предварително. Wink

Аз бях. Има страхотни неща, моделите и кройките са супер, матриите също с 2 думи качеството е високо за жалост и цените. Примерно аз гледах за новородени и имаше бодита по 29 лв, гащеизончета за 40лв,  комплектче панталонки и блузка/мнго се харесаха на мъжа ми /  към 80 лв.
Магазина си го представях по голям и с повече стока. Имат каталог и могат да доставят ако нещо си харесаш от там.

# 901
  • Пловдив
искам да помоля мамите ,които скоро са сменяли дограма например у дома си и са предпочели да сложат  пердета пред щори, да ми дадат идея за магазини  в Пловдив,където мога да си харесам хубави такива ...Тия щори дето ги предлагат на всяка крачка хич не ми допадат (все  едно офис) и реших да се спра на пердета със завески.. Rolling EyesСтрува ми се по-уютно би станало.. Rolling Eyes
Аз мога да ти предложа два магазина. Единият е в началото на ул. Авксентий Велешки от към сточна гара, в дясно, а другият е на бул. цар Борис ІІІ преди кръстовището с граф Игнатиев, пак от дясно. Дано ти вършат работа. Успех в начинанието Hug

# 902
  • в обкръжаващия ме хаос
Здравейте, някой ходил ли е в "Тракия" да разгледа магазина на фирма "Премаман" /дано да го пиша правилно/, който е в близост до детска градина "Едгар Бароу". Моля да сподели впечатления - голям ли е, има ли интересни стоки, как са цените високи ли са или прилични, и каквото друго се сети. Благодаря предварително. Wink

Аз бях. Има страхотни неща, моделите и кройките са супер, матриите също с 2 думи качеството е високо за жалост и цените. Примерно аз гледах за новородени и имаше бодита по 29 лв, гащеизончета за 40лв,  комплектче панталонки и блузка/мнго се харесаха на мъжа ми /  към 80 лв.
Магазина си го представях по голям и с повече стока. Имат каталог и могат да доставят ако нещо си харесаш от там.

Е дано поне намаленията да са им хубави като във "Фокс" -а

# 903
lubricant, mili.m  , благодаря  Hug! А ако ми кажете магазин Рила къде се намира, да се ориентирам? Много ще съм благодарна.

# 904
  • Пловдив
lubricant, mili.m  , благодаря  Hug! А ако ми кажете магазин Рила къде се намира, да се ориентирам? Много ще съм благодарна.
Магазин Рила се намира в Кичук Париж, до гробищата. Завиваш покрай него и свиваш в уличката след магазина. Там има много складове и абсолютно всичко за банята. Ето и адреса:
http://www.reklamator.com/pid/1599/

# 905
Благодаря  Hug!

# 906
Издирвам комплект прибори за хранене. Кажете някой друг магазин освен този на Солинген и в Халите newsm78

# 907
Ами зависи какво точно ти трябва?  newsm78 Определен комплект ли търсиш или просто разглеждаш за комплекти?
По принцип има доста такива в Метро, а иначе можеш да провериш и в магазина на Солинген, който е срещу Двата щъркела, по тази улицата, която пресича Главната на Джумаята са ( забравих и името  Laughing ), та там имаше доста интересни форми за кекс и др., така че може и сервизи да има... Успех! Peace

# 908
 newsm78 Има и един магазин на ъгъла на Отец Паисий и Д-р Вълкович. 

# 909
  • Пловдив
Знаете ли, дали магазин "Мечо Пух" за дет. обувки, работи и в неделя? А с какво раб. време? Трябва да ходим за обувки на децата, ама не ми се разкарва напразно...

# 910
Знаете ли, дали магазин "Мечо Пух" за дет. обувки, работи и в неделя? А с какво раб. време? Трябва да ходим за обувки на децата, ама не ми се разкарва напразно...
Мисля че работи, но не съм сигурна.

# 911
  • Пловдив
Издирвам комплект прибори за хранене. Кажете някой друг магазин освен този на Солинген и в Халите newsm78

От магазина на ъгъла на ул. Отец Паисий и д-р Вълкович съм купувала няколко комплекта прибори за хранене. Има много голямо разнообразие и цените са много добри. Доколкото знам повечето са български. Качеството според мен е отлично - един такъв комплект 5та година се лангърка в съдомиялната и не е мръднал, а няма да казвам един Солинген (вероятно менте), който ми подариха и за който сигурно са дали една торба пари хората, на какво заприлича  Sick

# 912
Здравейте,знаете ли къде в Пловдив мога да нaмеря столче за хранене на Cangaroo-Sweety?Досега съм проверила във Вис Виталис и Хиполенд.В Щъркела още не съм,но почти съм сигурна,че няма.Не се сещам за друг голям детски магазин,където продават столчета newsm78

# 913
dani t, не мога да ти отговоря,но ето ти линк с магазини и телефони,обади се и питай  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=14038.0

# 914
  • София / Пловдив
Знаете ли, дали магазин "Мечо Пух" за дет. обувки, работи и в неделя? ...

Бенджи, ако ходихте до Мечо Пух, кажи дали има вече есенни обувки?
И цените им горе - долу какви са?

Общи условия

Активация на акаунт