Къде в Пловдив??? - 3

• 160 106
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 885
здравейте момичета извинявам се ако напред в темата е обсъждано но неможах да изчета всичко Simple Smile
въпроса ми е до колко часа работят следобед магазин Касида

# 886
Ако не се лъжа до 19ч, ама може и до 18,30 да е било.

# 887
Може ли да ми кажете къде около ТЦ"Гранд" има добра фризьорка кощто да работи с бои на L`oreal. Аз съм доволна от моята , но започна да ми взима по 60лв за боядисване на корени и изсушаване. Нормално ли е, или да я сменям??
Малта, с бои на Лореал работят в Рилон център, Вайлет перфекшън салона, обаче още навремето (преди 1 год.) ми взимаха 50 лв за корени без изсушаване. Просто боите на Лореал са скъпички. Сещам се за още 3 салона в района, които съм пробвала, но те не работят с такава боя, причината е, че от Лореал им искали да заредят пълната гама цветове и да ги поддържат.

Явно е нормална цена. Благодаря ти много  Hug

# 888
АЗот доста време неуспешно издирвам 2 неща - пумпал и калейдоскоп. Калейдоскопа ми е по нужен. Някой да знае къде мога да намеря? И двете неща има като дете ама някъде са се изпозагубили през годините.

# 889
искам да помоля мамите ,които скоро са сменяли дограма например у дома си и са предпочели да сложат  пердета пред щори, да ми дадат идея за магазини  в Пловдив,където мога да си харесам хубави такива ...Тия щори дето ги предлагат на всяка крачка хич не ми допадат (все  едно офис) и реших да се спра на пердета със завески.. Rolling EyesСтрува ми се по-уютно би станало.. Rolling Eyes

# 890
Момичета, къде мога да намеря плочки за баня в свежи цветове?

# 891
Пердета бол, зависи с какви пари разполагаш. Точно до нас има Текстилна КЪща Шони, правят невероятни пердета, завеси, римски щори, японски стени, всичко, но са малко скъпички. Нмаира се в Кършияка, Пощата, зад църквата Иван Рилски.  bouquet

# 892
  • София
Да ви питам в Тракия има ли цирк? Мярнах една кола на цирк Колизеум и затова питам.

# 893
  • Пловдив
Да ви питам в Тракия има ли цирк? Мярнах една кола на цирк Колизеум и затова питам.
Има, да! Всеки ден минават с колата да разгласяват глашатаите  Peace

За плочки - Строителен център Тед, май така се казваше  newsm78, след КАТ към изхода на Пловдив. Има голямо разнообразие, нашите от там ги взехме, жълтички  Laughing

# 894
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря плочки за баня в свежи цветове?
Всичко за банята може да намериш зад магазин Рила. Има голямо разнообразие.

# 895
За цирка и аз видях. Не работи още, теръпрва сега го разполагат.

# 896
  • Някъде в Европа...
искам да помоля мамите ,които скоро са сменяли дограма например у дома си и са предпочели да сложат  пердета пред щори, да ми дадат идея за магазини  в Пловдив,където мога да си харесам хубави такива ...Тия щори дето ги предлагат на всяка крачка хич не ми допадат (все  едно офис) и реших да се спра на пердета със завески.. Rolling EyesСтрува ми се по-уютно би станало.. Rolling Eyes

Виж една -две страници назад. И аз питах същото и ми отговориха. Успех в покупката!

# 897
Някой знае ли къде се намира спортния магазин Li-Ning?????????Беше срещу Новотела...никой на около обаче незнае къде се е преместил ThinkingМного моля ако някой знае да пиши.Хубав ден на всички  bouquet

# 898
  • Пловдив
На въпроса с куфарите - аз купих страхотен от Гранда - 2-рия етаж или 3-тия. Куфарите са немски TITAN, имат 5 години гаранция. Скъпички са , но не колкото Самсонаит. Имат магазин и на Заимов. Продават и български.
Аз ги видях на малката главна, някъде срещу бившия ДЕТМАГ, но цената на най-големия беше 149 лв, а Азира беше писала към 260 лв, дали са същите или имат намаление нещо newsm78

# 899
  • в обкръжаващия ме хаос
Здравейте, някой ходил ли е в "Тракия" да разгледа магазина на фирма "Премаман" /дано да го пиша правилно/, който е в близост до детска градина "Едгар Бароу". Моля да сподели впечатления - голям ли е, има ли интересни стоки, как са цените високи ли са или прилични, и каквото друго се сети. Благодаря предварително. Wink

Общи условия

Активация на акаунт