Къде в Пловдив??? - 3

• 160 099
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 870
  • Пловдив
JeniB ако не те затруднява дай инфо в кой форум да я потърсим тази тема  bouquet
И да попитам да ми препоръчате откъде торта за рожден ден
Сладък рай
Работно време: пн-сб 07:00–20:00, нд 09:00–14:00
Телефон: 032 682 897

Аз да попитам къде около Пловдив може да се отиде с дете някъде на зеленко (с изключение на хижа Здравец и Бачково, че само това ми идва на ъкъла)? Абе, полянки, паркчета или нещо подобно...Ако сте попадали на някое хубаво местенце, казвайте Simple Smile

# 871
  • Пловдив
lubricant, много е хубаво на Бряновщица, вилната зона на село Брестовица. Хубаво, зелено и близо до Пловдив!  Peace

# 872
  • Пловдив
Аз да попитам къде около Пловдив може да се отиде с дете някъде на зеленко (с изключение на хижа Здравец и Бачково, че само това ми идва на ъкъла)? Абе, полянки, паркчета или нещо подобно...Ако сте попадали на някое хубаво местенце, казвайте Simple Smile
Над Куклен на 3-4 км. има един манастир Св. Кузма и Дамян. Страхотно място е! А поляната ... не й се вижда края  Peace има и място с пейки и маси и места за огън. С две думи : приказно място!

# 873
  • пловдив
Цитат

От Пепи от тортената тема разбира се GrinningЕто я нашата торта

# 874
По разбираеми причини не съм напускала Тракия от 2г за обстоино обикаляне по магазините в центъра Twisted Evil
Сега обаче ми трябват пердета и единствения магазин, за който се сещам е около Военна болница (освен хипермакетите). Помагаите! Къде има магзини за пердета, в които да предлагат и ушиване?
Благодаря предварително!

На ул.Отец Паисий има два магазина почти един до друг за пердета,в единия имаше и дамаски,а в другия само пердета,от там си взех за кухнята.Страхотни са,мисля че са немски.Предлагат и ушиване срешу заплащане.

# 875
Цитат

От Пепи от тортената тема разбира се GrinningЕто я нашата торта
Прекрасна торта.

# 876
  • Пловдив
По разбираеми причини не съм напускала Тракия от 2г за обстоино обикаляне по магазините в центъра Twisted Evil
Сега обаче ми трябват пердета и единствения магазин, за който се сещам е около Военна болница (освен хипермакетите). Помагаите! Къде има магзини за пердета, в които да предлагат и ушиване?
Благодаря предварително!
AIR , и аз съм в Тракия  Peace Миналия ден бяхме в Баумакс, който не е много далече и видях, че предлагат и ушиване. Дано да ти свърши работа.

# 877
Благодаря за инфото за магазина-значи съм се заблудила, ще потърся там, а иначе във Вис Виталис бях преди 2 седмици и нямаше. Имаше само на Нук, но те нещо не ми харесват, аз съм фенка на чико.
Misc Baby Bottleзащо стъклени те са тежички и не са много безопасни
Потърси из форума темата -Опасни пластмасови бебешки шишета и ще видиш защо майките се ориентират към стъклените Peace
В кой форум,това е нешто ново за мен Thinking

# 878
  • Пловдив
Някой знае ли къде има избор на акумулаторни колички с дистанционно...вече бях в Хипо и Вис Виталис ,но там само по 1 модел имаше..... newsm78 Thinking

# 879
Може ли да ми кажете къде около ТЦ"Гранд" има добра фризьорка кощто да работи с бои на L`oreal. Аз съм доволна от моята , но започна да ми взима по 60лв за боядисване на корени и изсушаване. Нормално ли е, или да я сменям??

# 880
Някой знае ли къде има избор на акумулаторни колички с дистанционно...вече бях в Хипо и Вис Виталис ,но там само по 1 модел имаше..... newsm78 Thinking
http://www.vitodesimone.com/content/section/1/93/

# 881
акумулаторни колички имаше и в магазина на cangaroo в малката търговия  Peace

# 882
  • Някъде в Европа...
Благодаря предварително!
AIR , и аз съм в Тракия  Peace Миналия ден бяхме в Баумакс, който не е много далече и видях, че предлагат и ушиване. Дано да ти свърши работа.

Да, в Хипермаркетите има, но исках да разбера и за други магазини...както ще се оакже май в въпросните вземат множко за ушиване, но пък може пердеттата да са по-евтини в сравнение с другите магазини, ще проверим.
Благодаря на всички за отговорите, много сте отзивчиви  bouquet  И да бъда нахална малко - а магазини за килими, освен хипермаркетите и КарпетМакс?  Blush 

# 883
dida_t , и аз щях да ти предложа да разгледаш тортената тема...има страхотни торти...тези в сладкарниците ...какво да ти кажа...а на Пепи наистина са уникални!

# 884
  • Пловдив
Може ли да ми кажете къде около ТЦ"Гранд" има добра фризьорка кощто да работи с бои на L`oreal. Аз съм доволна от моята , но започна да ми взима по 60лв за боядисване на корени и изсушаване. Нормално ли е, или да я сменям??
Малта, с бои на Лореал работят в Рилон център, Вайлет перфекшън салона, обаче още навремето (преди 1 год.) ми взимаха 50 лв за корени без изсушаване. Просто боите на Лореал са скъпички. Сещам се за още 3 салона в района, които съм пробвала, но те не работят с такава боя, причината е, че от Лореал им искали да заредят пълната гама цветове и да ги поддържат.

Общи условия

Активация на акаунт