Къде в Пловдив??? - 3

• 159 976
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 005
  • No Line On The Horizon
Мами, знае ли някоя от вас, дали в Пловдив се продават детски обувчици Примиджи? Ако да, може ли да ми обясните къде да ги намеря Praynig. Благодаря предварително Peace.

Обувки на Примиджи продават в магазин Касида, който се намира на гърба на кино Космос. Ето и сайта http://www.kasidabg.com/primigi.html

# 1 006
  • Пловдив
Мечо Пух би трябвало да работи днес.Той работи и в неделя по принцип.Ето ти телефона от визитката:0897614087.
благодаря ти   bouquet за жалост нямаше никакви обувки 21,22 номер има много 20 и над 23.....поне пантофки купихме.....някой ходил ли е в Кършиака до пощата на складчето,там дали ще има  newsm78
а и не помня с какво работно време бяха да идем утре  Praynig

# 1 007
Днес за първи път качих малките на надуваемите замъци и са много впечатлени. Дали се продава нещо подобно в умален размер за вкъщи. Или поне нещо като заграден надуваем батут?
До халите едно магазинче на ТСМ, точно срещу бившия дет-маг. Там гледах мини замък надуваме, 140*140 мисля беше.. нещо такова - около 120 лв. Виж ако искаш там  Peace

Аз искам голяяяяяяяяям замък за вкъщиииии.. Само такова нямаме и направо отварям детски център с всички екстри  Joy

# 1 008
  • пловдив
Бях чула че в Пловдив има сладкарница или нещо от този род 100гр бонбони ли беше или сладки. Някой да знае къде е или сладкарница където продават шоколадови бонбони, не от готовите, собствено производство?
Май беше на ,,Отец Паисий,,,но точен адрес немога да ти кажа Thinkingспециализиран магазин за шоколадови бонбони тяхно производство.

# 1 009
 sis7, складчето мисля че не е заредено още с новите модели, за да не се разкарваш изчакай до сряда, четвъртък, аз ако мина ще пиша за малките номера какво има, живея на задната улица.
mam4e79 , благодаря ти ще изпратя съпруга си да провери, много ми се приядоха шоколадови бонбони.

# 1 010
sis7, складчето мисля че не е заредено още с новите модели, за да не се разкарваш изчакай до сряда, четвъртък, аз ако мина ще пиша за малките номера какво има, живея на задната улица.
mam4e79 , благодаря ти ще изпратя съпруга си да провери, много ми се приядоха шоколадови бонбони.
Магазинчето за бонбони се намира малко след Верди на Отец Паисий, но преди Кастело. Мисля, че до него имаше цветарски магазин.  Peace

# 1 011
мерсиииии.  bouquet

# 1 012
Запис в хубавата тема и поздравления на автора   bouquet

# 1 013
  • Пловдив
Много благодарна ще съм ти мила,че съм почти на легло и много ми е трудно да ме карат с колата някъде,а мъжа ми не иска сам да му хареса......мъже какво да ги правиш.....  Hug все не могат сами да приценят  Mr. Green

# 1 014
Вчера обикаляхме да търсим зимни шапки  ,ама никъде нямаше май още не са ги заредили по магазините

# 1 015
  • Пловдив
Бях чула че в Пловдив има сладкарница или нещо от този род 100гр бонбони ли беше или сладки. Някой да знае къде е или сладкарница където продават шоколадови бонбони, не от готовите, собствено производство?
Да не би да става въпрос за това?

# 1 016
Мда, за това става въпрос    Peace

# 1 017
newsm20

# 1 018
# 1 019
А някой има ли представа, как вървят цените на тези бонбони и вкусни ли са наистина. Скоро ми предстои да черпя по два повода и ме заинтригувахте.

Общи условия

Активация на акаунт