Къде в Пловдив??? - 3

• 159 810
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 140
ЦИРК БАЛКАНСКИ Е ПОСТРОЕН В
 гр.ПЛОВДИВ, /кв. "ТРАКИЯ"/
И ИЗНАСЯ СПЕКТАКЛИТЕ СИ  от 01.10. до 20.10.
 от 16.30 и 19.30 ЧАСА

БИЛЕТИ НА КАСАТА НА ЦИРКА

ПОНЕДЕЛНИК - ПОЧИВЕН ДЕН !

# 1 141
Благодаря!

# 1 142
  • Пловдив
Знае ли някой в колко часа отваря панаира?

# 1 143
Юнона, ето
Цитат
работно време за посетители:

понеделник-петък
от 9,00 до 19,00 часа;
събота до 16,00 часа

Чичко Гугъл знае всичко  Peace

Да питам: някой да е виждал някъде пижамки, блузи, и изобщо дрехи с Ягодов сладкиш? Също така и кукла Ягодов сладкиш?

# 1 144
  • Пловдив
Мерси, Jes Hug

# 1 145
  • София / Пловдив

Да питам: някой да е виждал някъде пижамки, блузи, и изобщо дрехи с Ягодов сладкиш? Също така и кукла Ягодов сладкиш?

Кукли с Ягодка, Боровинка и останалите герои от филма има в Хиполенд. Малките са около 20лв., голямата Ягодов сладкиш е около 50лв. /ако не ме лъже паметта/. И са ароматизирани  Laughing
Във втория търговски център на "Кап.Райчо", като вървиш от Тримонциум, към Гранд-а, на първия етаж има един страхотен детски магазин. Там с Ягодов слакиш има и раници, чаши, моливчета, чантички...

# 1 146
  • Пловдив
Мамчета моля за помощ  Praynig
Трябват ми връзки за детски обувки, по-късички.  Rolling Eyes Въобще не се сещам къде може да има такова нещо, повечето детски обувки нямат връзки, ама нашите имат, пък не ми харесва цвета.

# 1 147
Здравейте мамчета!
Искам да заведа утре малкия си юнак на цирк, но "цирков плац в жр Тракия"(за съжаление!!) нищо не ми говори (а живея в Пловдив вече няколко години....  Blush ). Моля дайте ми адрес, който да мога да проверя в bgmaps или ми помогнете с някакво описание как да стигнем до там (с кола сме).
Благодаря предварително!!  bouquet

# 1 148
galinda, от Метро тръгваш към Кауфланд. Гледай от лявата страна, на самия булевард е, вижда се.

# 1 149
  • Пловдив
Jes ,от къде поръча детския център-батут?! Пробвах в няколко сайта но не е налично!!! Thinking

# 1 150
Jes, благодаря за своевременната и точна информация!  bouquet

# 1 151
Аз да ви информирам, в магазина на Чико на колелото на панаира има боти на Чико, жълти и тъмносини, като за момче за 69лв, номер 24 и 29. На нас не ни станаха за съжаление.

# 1 152
Също има намаление на Нопиес, 70%, от миналата година предимно бебешки дрешки, едвам се сдържах.

# 1 153
Момичета, здравейте! Имам нужда от малко помощ - някой да знае къде в Пловдив може да се намерят аксесоари или дрешки за новата кукла Бебе Анабел. Ще ходим на РД на една малка госпожица и доколкото разбрах, това ще е новото й бебе!  Hug

Предварително благодаря на отговорилите!  Peace

# 1 154
В м-н Бонжур може би.

Общи условия

Активация на акаунт