Къде в Пловдив??? - 3

• 159 870
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 125
Виж от другата страна на понеделник пазара-като излезеш от подлеза,улицата в дясно има санитарен магазин(златарската улица).Там имаше преди доста време и цената беше 10лв. явно доста са се увеличили.

# 1 126
bim bam,Каспър-мерси много  bouquet

# 1 127
Момичета знаете ли от къде мога да си купя чист ЛАНОЛИН?

# 1 128
  • Пловдив
Момичета, знаете ли от къде мога да купя ортопедични гащи №1 за моята бебка? В санитарния магазин с/у църквата "Св. Марина" имаше само № 3, а и ме удиви цената 27 лв., очаквах да са по-евтини. Д-р Янакиев ми каза да търся в аптеките на поликлиниката на Понеделник пазара, но аптекарите ме пращат по санитарните магазини. Ще бъда благодарна, ако някой помогне.  Wink

Виж и в санитарния мазин на ул. "Л. Каравелов" - срещу НОИ.

# 1 129
Момичета, знаете ли от къде мога да купя ортопедични гащи №1 за моята бебка? В санитарния магазин с/у църквата "Св. Марина" имаше само № 3, а и ме удиви цената 27 лв., очаквах да са по-евтини. Д-р Янакиев ми каза да търся в аптеките на поликлиниката на Понеделник пазара, но аптекарите ме пращат по санитарните магазини. Ще бъда благодарна, ако някой помогне.  Wink

Виж и в санитарния мазин на ул. "Л. Каравелов" - срещу НОИ.
Peace

# 1 130
Някой да е виждал такова нещо в Пловдив...

Aз обиколих 3 пъти Пловдив и не намерих никъде. Затова поръчах от нета.
Голямо скачане пада  Laughing

# 1 131
  • No Line On The Horizon
Някой знае ли колко струват билетите за цирк Балкански?

# 1 132
Чист Ланолин можеш да си купиш от аптеките,където приготвят лекарства.Единствената такава аптека,за която се сещам е Аптека Язова,която се намира на Гладстон до пицария Верди,тя работи с екстемпорални форми и би трябвало да продава Ланолин!

# 1 133
didipidi , не знам за какво ти трябва, но от чист ланолин са и кремчетата за проблеми с гърдите при кърмене. Мисля че се казваше лансинох, този който се продава в аптеките България. Аз ползвах един - казва се Purelan и е 100% пречистен ланолин. Останал е малко в тубата, ако искаш ще ти го дам.

# 1 134
  • София / Пловдив
Някой знае ли колко струват билетите за цирк Балкански?

Билетите за децата до 3 години са по 3 лева, 6 лв. струват тези за деца до 12 години и между 8 и 18 лв. са за най - големите /зависи от мястото/.
Поне по предварителната информация, която дадоха от цирка.

# 1 135
Ако ти е да мажеш гърдите - купи си Лансинокс - това е чист ланолин, и не се измива преди кърмене  Peace

# 1 136
Момичета,някой ходил ли е тези дни в магазин Мечо Пух? Интересува ме има ли вече ботушки за момичета - 25-26 номер?  bouquet

# 1 137
Момичета,някой ходил ли е тези дни в магазин Мечо Пух? Интересува ме има ли вече ботушки за момичета - 25-26 номер?  bouquet
В събота имаше момиченца и пазаруваха ботушки,но за номер не мога да те ориентирам.Ако искаш пиши на лични да ти дам тел. от визитката да питаш.Продавачката обясняваше,че при тях идват обувки доста преди сезона .

# 1 138
  • Пловдив
Още преди 2 седмици като бях имаше боти и ботушки този номер, но аз предпочетох ботите. Като завали сняг ще купувам ботуши  Rolling Eyes

# 1 139
Знаете ли от колко часа има представление цирк "Балкански"?

Общи условия

Активация на акаунт