Къде в Пловдив??? - 3

• 159 883
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 110
Днес няма да успея да отида до Есприта,но ни подариха блуза-ватирана от там.Явно са заредили зимното вече  Peace

# 1 111
mерси момичета, може утре с таткото да отскочим.

# 1 112
Момичета,някой дали има тел на ДК на Данаил Николаев.
Никъде не мога да го намеря в нета а ми се ще първо да им се обадя и да не се разкарвам до там....

# 1 113
Моми4ета,къде продават игра4ка Шрек?И знаете ли къде има обувки/ботуши или изобщо нещо на Bari Group?

# 1 114
Случайно да знаете дали в Пловдив продават колички FirstWheels

# 1 115
  • София / Пловдив
Моми4ета,къде продават игра4ка Шрек?...

Шрек не съм виждала скоро, но ако искаш Фиона /на Барби с гумена маска, която се сваля/ и малки Шрекчета знам къде има.

# 1 116
Играчки Шрек има в Бонжур, оргинални по около 20-30 лв бройката, виждала съм ги последно юли месец.
Също има и в Гранд - на първи етаж, вляво от ескалаторите детски магазин, какви са не знам, защото не съм ги разглеждала, но едва ли са оргиналните, видях ги последно преди 2 седмици.
Преди 4 месеца имаше и в Хиполенд.

# 1 117
Мами, можете ли да ми кажете къде продават чадъри Samsonite?

# 1 118
Сигурно ги има в магазина им до Дреамс'а.

# 1 119
Някой да е виждал такова нещо в Пловдив

# 1 120
 m_a_g_i_vs в Хипото съм го виждала.Дори преди седмица-две беше на промоция   bouquet

# 1 121
  • София / Пловдив
Мами, можете ли да ми кажете къде продават чадъри Samsonite?

Както вече някой писа - в магазинчето срещу фонтана на общината, там където има и техни куфари. Преди време гледах и срещу входа на Театара - магазинчето за шнолки, фибички и чанти на Главната.

# 1 122
Благодаря bim bam.

А знае ли някой къде се намира магазин Форум в Тракия?

# 1 123
Магазин Дорум е точно до Сани.
Батута вчера го гледах в Хиполенд, може да не е същият модел.

# 1 124
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета, знаете ли от къде мога да купя ортопедични гащи №1 за моята бебка? В санитарния магазин с/у църквата "Св. Марина" имаше само № 3, а и ме удиви цената 27 лв., очаквах да са по-евтини. Д-р Янакиев ми каза да търся в аптеките на поликлиниката на Понеделник пазара, но аптекарите ме пращат по санитарните магазини. Ще бъда благодарна, ако някой помогне.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт