Къде в Пловдив??? - 3

• 159 928
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Пловдив
А къде има добре зареден и на нормални цени магазин за дамаски?

На светофара на сточна, на ъгъла на Авксентий Велешки и бул Хр. Ботев, под една сграда която нагоре е бутната, че май ще правят ремонт  newsm78

# 1 411
  • Пловдив
За магазин Мечо Пух (обувки) - ако детето ви носи обувки №22-23 - просто не се разкарвайте. Ако става въпрос за КиК. Нямат нищо от тази номерация.  Има единични моделчета №21, най-много са 19-ките.
Има високи обувки, тип кубинка на Капчица № 22, за 38-39 лв.
Mr. Green Спести ми едно разхождане до там  Peace
А някой да е минавал скоро през Примиджи в Кършиака?

# 1 412
  • пловдив
А къде има добре зареден и на нормални цени магазин за дамаски?

На светофара на сточна, на ъгъла на Авксентий Велешки и бул Хр. Ботев, под една сграда която нагоре е бутната, че май ще правят ремонт  newsm78
Потвърждавам  Peace , а другият им магазин е до ХЕИ или поне беше,когато купувахме нашата

# 1 413
  • Пловдив
Има ли фото в Пловдив на което пускаш снимките по е-майл и после само си ги взимаш.Много е удбно,дано някаде да има.
Няма! но пък можеш да си ги поръчваш ето тук http://www.snimkitemi.com/store/ и да ти ги доставят с куриер.

# 1 414
  • Пловдив Белащица
За магазин Мечо Пух (обувки) - ако детето ви носи обувки №22-23 - просто не се разкарвайте. Ако става въпрос за КиК. Нямат нищо от тази номерация.  Има единични моделчета №21, най-много са 19-ките.
Има високи обувки, тип кубинка на Капчица № 22, за 38-39 лв.
Mr. Green Спести ми едно разхождане до там  Peace
...

Една приятелка ми спомена, че са й казали (дълга и широка), че имало 23 номер боти някакви шити в Добрич за износ. Но каква марка са идея нямам. Но момичето в магазина нищо не ми предложи освен КиК и Капчица.

# 1 415
  • София / Пловдив
Преди две - три седмици /пак в Мечо Пух/ дребната пробва боти - тип кубинки на "Капчица", някакъв по - стар модел, номер 29. Ами ужасно тежки бяха, детето само си каза, че едвам си вдига крачетата. Като я накарах да походи малко, взе да се спъва  Confused иначе изглеждаха много стабилни за сняг и топли, ама до там.

# 1 416
Ами ужасно тежки бяха, детето само си каза, че едвам си вдига крачетата.
Аз затова се отказах и двата нови модела за малчовците бяха много тежки и неудобни, въобще не съм ги мерила. А за каката имаше ботушки, леки, удобни, но пък велурени и много светли.

Имам да ви питам пак нещо - след като благодарение на вас се сдобихме с пижамки със Спайдърмен и Колите Grinning, някой виждал ли е да се продават седалки за дечица, ама за колело, не за кола? На вълна здравословен живот съм Simple Smile Сега ще се опитам да потърся в нета картинка.

Това е http://www.topbikes-bg.com/images/top_bikes/pricelist/1024//LUSSO.JPG

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 09:50 от Божура

# 1 417
Божура, провери в магазина на Квазер Електроник до Халите на главната. Имаха на ТСМ за 40-50 лв мисля беше.

# 1 418
  • В царството на мечтите
здравейте искам да попитам виждали ли сте по магазините една играчка. Играчката е натискаш копчета и се показват различни животни- куче, коте, мече и др. и после като ги натиснеш се скриват. 

# 1 419
# 1 420
здравейте искам да попитам виждали ли сте по магазините една играчка. Играчката е натискаш копчета и се показват различни животни- куче, коте, мече и др. и после като ги натиснеш се скриват. 

Да, много такива съм виждала!

# 1 421
Божура, провери в магазина на Квазер Електроник до Халите на главната. Имаха на ТСМ за 40-50 лв мисля беше.
Благодаря! От една друга тема тук разбрах, че точно в ТСМ ги продават, но дали ги има в Пловдив ще проверя.

# 1 422
Миналия месец видях така седалка за колело/детска/ в складовете на ТСМ в Кичука. Намира се някъде около Флавия, но точно не мога да обясня.

# 1 423

Да, много такива съм виждала!
Би ли споделила къде точно?

Това изобретение, след замъка с топчета на Чико, ми е спестило много часове грижа за бебешоци. Има деца, които като зациклят на тези две играчки и могат да откарат повече от час.
Тези играчки аз ги поръчвам от София, но замъка на Чико го няма никъде много отдавна. Имах няколко китайски имитации, но се изпочупиха от прекомерна употреба.
Та ако някой някъде случайно е виждал замъка, моля да ми каже... Взимам всичките налични бройки.

# 1 424
Магазин за обувки на К&K второ качетсво в Пловдив дали има?  newsm78 В София знам, че има, но за Пловдив...
В Кючук Париж има магазинче за обувки, в к се продават Колев и Колев,Капчица и........на прекрасни цени.Магазина се намира на булеварда,който започва от Марса и продължава надолу към Втора градска болница.Движейки се в тази посока,завивш в пресечката надясно преди светофара.Магазинчето е в самостоятелна ламаринена постройка,която отвън не вдъхва много доверие,до една аптека.Изборът е огромен,а цените супер.

Общи условия

Активация на акаунт