Къде в Пловдив??? - 3

• 159 727
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Пловдив
Момичета, да знаете къде е клуб Salsa Caribe.
Навремето ходих да танцувам там още докато беше над кино Веста. Знам че се е преместил в Гепи и се чудя дали е все още там?

# 1 561
  • Пловдив
Опитвам се да се сетя каква марка са едни обувки ...
Имат магазин на Гладстон малко преди кръстовището с Руски. До колкото знам са български, но не мога да се сетя за име...
 Praynig Ако някой има представа как се казва, че искам да разбера имат ли магазин някъде другаде из града, а забравих да питам последния път като го посетих Embarassed

# 1 562

пп. Някой беше питал за ваучер за спа за подарък и аз се възползвах от идеята.  bouquet Днес купих такъв на моя приятелка. Утре има рожден ден и се надявам да и хареса.

Кажи за кьде взе ваучера? Или ако има линк да разгледам. Аз искам да подаря на мьжа ми нещо такова,пьк с тьрсачката почти нищо не излиза.

# 1 563
  • Пловдив

пп. Някой беше питал за ваучер за спа за подарък и аз се възползвах от идеята.  bouquet Днес купих такъв на моя приятелка. Утре има рожден ден и се надявам да и хареса.

Кажи за кьде взе ваучера? Или ако има линк да разгледам. Аз искам да подаря на мьжа ми нещо такова,пьк с тьрсачката почти нищо не излиза.
Ето от тук: http://www.spastudio-kadife.com/press.php
Аз избрах спа пакет: http://www.spastudio-kadife.com/spa.php

# 1 564
Moмичета искам да запиша синът ми на Плуване, знам че за деца има треньори във ВСИ и училище Матевски , ако някой води децата си на плуване ,ще се радвам да сподели при кого и къде !

Плуване има и на Младост.

# 1 565
Момичета, да знаете къде в Тракия продават шишета на Авент? И не само шишета де изобщо продукти на тази марка. Благодаря.

# 1 566
Момичета, да знаете къде в Тракия продават шишета на Авент? И не само шишета де изобщо продукти на тази марка. Благодаря.

В Премама и в Сани ,има и в Хиполенд,зависи в коя част на Тракия си .

# 1 567
А дъждобранчета къде има  Embarassed - не за колички, за дечица Simple Smile

# 1 568
Duhi, бях гледала във Фокс-а.

# 1 569
Ние в началото на месеца купихме дъждобранче от Илиенци. Има един магазин с продукти на Уинксове и от там - дъждобранчето е жълто и оранжева - струва ми се унисекс. Струва 8 лв и не е от най тънкия найлон

# 1 570
  • Пловдив
Момичета,знаете ли къде мога да поръчам огледало по мой размер( за портманто става дума)?
Благодаря предварително!  bouquet

# 1 571
Момичета,знаете ли къде мога да поръчам огледало по мой размер( за портманто става дума)?
Благодаря предварително!  bouquet

Зад Каменица-не на булевард Източен,а отзад като идваш от Капитан Райчо има едно ателие за огледала. Peace

# 1 572
Mоми4ета...помагайте!!
Търсим двустаен обзаведен за семейство в кварталите около МакДоналдс Драйв....
miranda_spin@yahoo.com

# 1 573
И аз имам въпрос, търся качествени дрехи за новородено бебе, в Канз, Кокодрило, Бенеттон няма нищо.
Бг-бейби дрехите как са? И къде се продават?

# 1 574
Здравейте!Можете ли да ми кажете в кои магазини продават дрехи за по-големи деца,че в квартала,където живея в детските магазини има основно бебешко и за деца до 5г.максимум.Става въпрос за момченце на 10г.,търся нещо за подарък.Незная на тази възраст какво би им се харесало,така,че приемам съвети и за нещо друго за подарък,някакви занимателни игри или каквото би било подходящо.
Благодаря предварително за идеите!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт