Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 245
  • 907
  •   1
Отговори
# 525
Мислех да не спамя повече днеска, ама не мога да се сдържа да не коментирам. Чудя се какви са тез цени на триците в България newsm78
Аз последния път си купих от магазина тук 1,5кг за 2.60лв. Хвана ме някъква промоця. Иначе килото е около толкова 2.50-3.00лв. Предварително се извинявам ако нещо съм недоразбрала цените на триците в БГ, защото  не съм гледала много внимателно за това, но това от 7лв за килограм ми напрваи впечатление.
Чакайе сега, че се замислих да кажа, аз до тука 2,5 месеца на режима съм изконсумирала малко по малко от 2,5кг трици, как ви звучи това като количество, нормално ли е? newsm78

# 526
Фолиии Hug , много ще те замолАм , да ме лупнеш с оная вълшебна пръчица по  главата   Praynig, че утре ще стане месец от както кантара ми се е заинатил на 62 кг  Tired . То бива инвестиране , ама чак такова чудоо  #2gunfire
Връщам се  пак на  схемата 5/5 . 4/3 явно при мен не върши работа  newsm78

# 527
  • Пловдив
Добър ден момичета  newsm51

Шуши happy bd  да си жива и здрава, много щастлива и късметлийка.

Сън,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover всичко да си дойде на мястото при теб.

Орелияfingerscrossed да умориш увеличението.

Бермудез, Лени_пд видях ви снимките. Изглеждате супер.Браво момичета.

Боби1973,  rotfImao rotfImao Много ме накефи.

Цвете12 , честита месечинка. Разликата е огромно мен ако питаш. Стомахчето го няма  Hug

Мама на кики честита месечинка.   bouquet Страхотни резултати имаш. Успех и занапред.

Мамица, като попита за прасеца се сетих, че имам едни боти дето не ми ставаха. Премерих ги и .... не само че ги закопчах, ами има още 1 пръст място.  Joy

Честито на месечинките, браво на тези с минуси, на инвеститорите  Hug Hug ( и аз съм тук)

Добре дошли на новите момичета, успех с режима  bouquet

Желая на всички  лек ден и усмихната седмица!  smile3525

# 528
  • Тракийка в Софийското равно поле....
newsm78 абе, душо кукурузена, колко е дълго твоето фиданчесто тяло, та Дюкан ти дава толкова  Shocked
мен не захвърли в десета глуха  (54, хеле излъгах го малко и се съгласи на 60), че то аз 198.... не съм била 54  Rolling Eyes

Goody, и на мен 73 ми даде.  Confused То аз съм си 171 см де, но пак ми се чини множко. Май че, защото доста диети съм пазила досега  Thinking.

Аз обаче съм решила хич да не го слушам. Засега цел - 70. Пък после ще видим. То и туй хич няма да е лесно с моите 100 кила, ама какво да се прави  Crazy

# 529
  • Universe
За няколко “хитрини” при употребата на млечните продукти - прочетете тук:

http://dieti.info/?c=n&id=288

момичета,вие всеки ден ли ядете ленено семе и прибавяте ли го към сместа за кекс или палачинка?/2л.трици+1л.ленено семе/

AIODIS
- аз го ям всеки ден така, но понякога  комбинирам 2 с.л. овесени + 1 с.л. пектин. Лененото семе ми е смляно. Peace Решила съм, че  и двете добавки ми помагат за WC  Joy

ooooh! Дюкан ми посочи като кг - 62 #Crazy, моята цел е 57 Peace, а вече съм 59кг Grinning.  Да ме прощава гуруто  Naughty, ама аз си познавам най-добре организма и конструкциата Wink Wink Wink

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 13:30 от lenny_pld

# 530
  • софия
А,така  ooooh! сега ми показа 65кг.Но пък и сегашните ми килограми са 79,а не 90.Ама то така,ако изчислява,различно на всяко свалено кило,бая ще се лъжем с Дюкито. hahahaА диети до сега,никакви! Naughty

# 531
Хайде и аз от днес при вас:) От доста време ви чета, но все не намирам смелост да се включа, пък и таз пуста моя лакомия за сладко  Embarassed  Но вчера за последно се натъпках с гадории, и от днес, докато не сваля 10 кила, няма да се откажа:) Идва лятото, и хич не ми се ще да вея сланини по плажа:)

Понеже кърмя, ще следвам модофицирания режим на Духи-Пухи(леле, как й завиждам за резултатите  Embarassed ). Висока съм 1.80, сега съм 75 кила, надявам се да стана 65:), въпреки че преди да забременея бях 58, ама са ми малко. Тренирам много, по 4 пъти седмично, бях почнала да свалям, но сега няма кой да гледа детето, сами сме, и фитнеса отпада. Повъртявам малко крос-тренажор, когато не ме мързи.

Успешна седмица на всички:)

# 532
Добър ден на всички слабушки и позаслабнали,

От сутринта надничам ама мойто малкото зверче..........луда ме направи Crazy ,направо не го свърта ooooh!

Днес имам даже лек +,от режимният шоколад ще да е...........нЕма да го ям повече NaughtyСлед като се почудих май взех решение скоро да пробвам 1/1, струва ми се по-лесно а като чета се сваля!
Марини Благодаря,че сподели и на всички други също...........  bouquet

Шуши Честит рожден ден!

Днес има доста -, браво момичета! Hug

На мен Дюки ми дава 65кг. при ръст 173, ама аз искам 60кг.Казах! Wink
Цвете12 И аз успях да видя снимките ти,браво на теб имаш много голяма разлика! bowuu

За прасеца и аз да се изкажа, не съм го мерила но знам,че се смалява,съдя по ботушите си!
tatianka Нали знаеш как е в нашта родина мила,тук всичко ни е скъпо щото са ни големи заплатите! Close

Гудиииии  Hug Ето ме бре чедо ! Mr. Green

Мама на Кики
Честити три месеца,невероятен резултат! bowuu И аз утре правя три ама съвсем не с този резултат! Hug
Добре дошли на новите момичета,бъдете стриктни!  bouquet

# 533
Здравейте!
Положението е под контрол  newsm03

# 534
Да попитам аз сега - днес видях полумаслена кашкавалена извара мазнини-12%, може ли?  newsm78  Embarassed

# 535
Да попитам аз сега - днес видях полумаслена кашкавалена извара мазнини-12%, може ли?  newsm78  Embarassed

# 536
Джани, благодаря ти, мила!  Hug Heart Eyes
Татянка, месечинките са = ... месеца с режима.  Grinning Триците са по 3 с.л. на ден, но установихме, че на всеки лъжиците са различни.  newsm78
desiteam, добре дошла и успех!   bouquet
Валето, опитай да намериш обезмаслена извара. Иначе всяка извара е за предпочитане дори пред най-обезмасленото сирене.  Peace

# 537
Славе,ние с теб сме на един хал, май  newsm78 .И аз съм с твойта височина и Дюки ми дава 73-4 кг.Ама като си сметнах и по бързата процедура (по килце на десетилетие+по две за всяко раждане) ми то пак излизат толкова  Thinking .Още 1-2 кила и съм ги стигнала,та ще видим как ще ги преборвам от там нататък  #2gunfire .И като се замисля то 1-2 кила надали ще ми се отразят на визията кой-знае-колко,освен че аз ще си знам,че са толкова.Затова - с инат до 70,пък за по нататък ще му мисля "като му дойде времето"  Crazy .
valeto,не става  Simple Smile

# 538
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Айде и аз в кюпа. Започнах в Събота, но изчаках до сега за да видя как ми понася диетата, ами за сега чудесно. Малко за мен: висока съм 170см, тежа 70, целта е около 60, според калкулатора - 60,   но аз съм навита и на по-малко, и на малко повече, зависи колко издържа. Напълняването ми е по здравословни причини и свалянето се оказа проблем. Все пак се надявам най-сетне да се отърва от излишните килограми, че тотално ми писна да треса телеса. И за да се отчета (и най-вече похваля) за 3 дни имам 1 кило надолу. Смятам да пазя ударния режим до петък евентуално, но още не съм решила ПЗ по каква схема ще го пазя. Айде добре заварили и много кг минус на всички!  bouquet

# 539
Момичета да попитам - гъбите в коя фаза са? в първа или втора? И могат ли да се ползват такива от буркан? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт