Отговори
# 75
Мерилин, то хубаво да отидем на кръчма, ама както Ася ми вика на скайпа освен да се натискаме и целуваме като двама влюбени hahaha hahaha hahaha, като няма други желаещи.
Абе не точно това ми бяха думите, ама хайде...купон да става!

Ками, можем ли да поемем печата на винил с пари от касата?
ми то кат ша е тъй може и в кварталната пицария на края на краставицата Mr. Green-тамън сме н еднакви растояния от къщите и най-важното в права линия Joy

# 76
Е не това вече не е истина. Сега ако кажете че сте ме видели и днес с любовниците вече ще е върха....

# 77
Момичета до сряда ще е ужас при мен - много натоварени дните. Сега ще кроя ли чаршаф или не?
За жалост в момента не мога да поема нещо, но може би по-късно - финансово рамо ще да ударя.

# 78
не можах да ви изчета изцяло,само от тук от там  Embarassed ,ама вече много ми се спи.ако някой има желание да идва с мен в средец в сряда да се обади във вторник вечер.лека вечер,това е от мен.

# 79
Ех как съм изтървала  Sad  щях да се включа в събирането  Peace  ама се бях замацотила с едни бои и...
После ще пускам какво още направих само че са в малки бройки .  Wink
Относно складирането имало място само навън в двора  Tired  /тя е стара къщата а и човечеца събирал ли събирал/  Mr. Green  ако можем да оставяме поне маси и столове там  newsm78 
Стилажчето за картички е поръчано  Peace

Ася ние кога ще намацаме с боя твоя стилаж  Thinking
Утре ако мога да довърша моите неща и ги нося а и хем да опаковаме  Wink  ако ли не в сряда ида

Соня искаше ми се да дойда с теб ,но имам още за довършване и действам .

Между другото имам питанка дали са останали от онези керамичните фигурки с поставка /дето купихте от складовете/  Thinking   ако има няколко дали ще станат за свещите  Peace

Аз мога да поема 2 плаката за този район Младежки дом и Европа /ако няма още за там/  Wink

# 80
Това  също отива към кашона /който май няма да стигне/  Rolling Eyes  Crazy

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226722&photo=178

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226722&photo=177

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226722&photo=176

Моите яйца обаче дето ги пръсках със спрей и някои които счупих/без да искам / не ги харесвам много и ще доизкусурявам още а от тези с перата ще направя още .
Гипсовите формички които готвех да боядисвам няма да мога да направя .Страх ме е да не ги разваля а и ако не станат ще си изгубя времето с тях .Имам магнити  ако някой иска да ги нарисува ще ги дам  Peace

# 81
  • Бургас
Момичета за довечера опаковането остана нали?
Сега разбирам, че утре имаме мероприятие в чест на деня на юриста и в интерес на истината ще ми е доста трудно да опаковаме, но ако днеска преценим че в четвъртък ще успеем да довършим, т.е. да бъде днес и четвъртък, ок, но ако решите че няма да успеем ще измисля вариант да доида и в сряда.
Кампари вчера твоя кашон беше курдисан на предната седалка с колан, и го придържах и с една ръка, спряха ме за рутинна проверка и полицаите като видяха кашона очите им таки станаха- Shocked, не ме питаха нищо ама бая се притесниха, не ги знам за  бомба ли им заприлича,  Joy абе луда работа. Но всичко е невредимо и от това което успях да надзърна е прекрасно.   bouquet

# 82
madlena,    Joy Joy

Една мама ми писа, че иска да ни изпрати свои неща за базара. Дала съм й моя адрес. Каза, че още днес ще ги пусне по куриер, за да пристигнат възможно най-скоро и да не се мотат из пътищата. Когато пристигнат, ще драсна  тук в темата, за да видим как и на кого ще ги предам.  Това първо.

Второ: Онзи ден ми попадна едно безплатно вестниче,  в което  пише разни неща за Бургас. Абе какво ми попадна аз направо да си призная си го взех от магазин GEOX.  Mr. Green Та идеята ми е някой (предполагам, че МЕРЕЛИН  е най подходяща, защото тя все пак е член на ДБМ) може да им драсне на мейла, да им даде инфо за базара. Мейла на печатницата е baltika@bginfo.net, а вестничето  се издава от издателство  "Балтика 2002" и се казва "Бургаски калейдоскоп".
Може и да сте пускали инфо там, но не ми се вярва, защото вестничето е съвсем ново, всъщност аз взех втори брой. Така че предполагам, че всякаква информация ще им е добре дошла и се надявам да нямат нищо против да отразят едно такова събитие.

# 83
Има ли нужда от кашончета? Мъжът ми може да осигури 5-6 не много големи ( с размери около 50/40/10)

# 84
дове4ера ще донеса плакатите-да се запасите с маркери-на това тревно зелено нямам идея какъв цвят би бил подходящ newsm78
18 4аса нали? вино да нося ли Mr. Green

# 85
# 86
  • Бургас
МЕРЕЛИН това с винота към мен ли е  Joy Joy Joy
ТАКА ПАК КАЗВАМ ЗА ВСИЧКИ- довечера в 18 часа ще се състои опаковане и ценообразуване на нещата за базара, който иска е добре дошъл- МЯСТОТО - ТОРТИ "МАРС" на гърба на църквата "Св. Св. Кирил и Методий", направо влизате вътре в магазина и търсите мен, или се ориантирате по кудкудякането  Mr. Green

# 87
Момичета, имам 10 кашона в офиса от банани, които са много подходящи, защото са с дръжки. Идеални са за стоката, но нямам начин да ги донеса, поне не днес. Евентуално за утре следобед мога да опитам да намеря вариант. Зо опаковане и ценообразуване мога да се включа единствено в четвъртък, до неопределено време, че таткото днес замина в командировка и няма на кой да оставя малката. Пийнете винце и зарад мен.

# 88
аз съм на линия довечера  Peace но най вероятно ще позакъснея, че съм до 17.30 на работа  Mr. Green .... докато стигна...

ще нося и тениски, за който не си е взел  Peace
отивам да редактирам списъка  Laughing

# 89
За днес няма да мога да помогна с опаковането, че изникна нещо непредвидимо. За четвъртък съм на линия. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт