Лазерна епилация - 2

• 261 912
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
Мia1,от кое студио си доволна?

# 151
  • София
"Борекс".За студията и процедурите си има отделна тема и там можеш да видиш по -подробно.Дано да се включат и други, които да споделят опит и най-вече резултат.

# 152
Благодаря,Миа1!

# 153
  • по пътя на светлината
Различно.В зависимост от студиото,аз плащам по 40 лв. на процедура.
Благодаря!  bouquet

# 154
Добре де, някой може ли да ми каже конкретно колко излиза като цена пълният курс от процедури за цял триъгълник  Praynig

# 155
Аз плащах по 120лв. за пубис; по 60лв. за подмишници ; по 25лв. за горна устна; (това е за една процедура) а са нужни 5-6 при всеки е различно.  bouquet в студио Pearl skin във Варна
 LEI   ако са ти нужни 5 процедури палния курс ще е 600 лв.

# 156
Благодаря ти за инфото, бих искала да знам обаче и за София как стоят нещата   bouquet

# 157
  • далечно
а долу-горе през какъв интервал се правят процедурите?

# 158
  • Варна
gerichka-, стига реклама,толкова ли сте го закъсали че лъготиш по форумите, или поне ако ще правиш такава, обяви и цени с отстъпки.  Mr. Green
gerichka Регистриран на: 29 Мар 2008 Мнения: 17 Пуснато на: Пон Мар 31, 2008 11:40 am    Заглавие: Какво работите и приятно ли ви е да го правите.
аз работя в дерматологичен център "Pearl skin" гр.Варна
много си харесвам работата, защото центара е много красив и уютен,сприятелявам се с много жени и се радвам на тяхните отлични резултати след процедурите, които извършват... 
дерматолозите с които работя са страхотни, като хора, като специалисти  и това едно от важните неща: човек да се чувства добре на работното си място ДА СЕ РАЗБИРА С КОЛЕГИТЕ !!!
аз се грижа за клиентките ни и на тел. 052/637736 отговарям на въпроси свързани с процедурите, които извършваме: БОТОКС,ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ,МЕЗОТЕРАПИЯ,ХИМ. ПИЛИНГ,ПОСТАВЯНЕ НА ПЪЛНИТЕЛИ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА,ОТСТРАНЯВАНЕ НА ВЕНИ И КАПИЛЯРИ С ЛАЗЕР,ЛАЗЕР ПОДМЛАДЯВАНЕ ПРОЦЕДУРИ И ДР.
http://www.cutera.com/product.asp?view=100 тук можете да видите лазера с който работим и в момента е единствен за България
Инфото е от тук
http://www.cosmopolitan.bg/forum/
viewtopic.php?t=13650&start=15&sid=7844a2d98b345cee9ccf6377308a1245

http://www.kozmetikata.com/forum.php?dscid=4&topicid=1204&view=1

# 159
  • София
Ех...запис за темичката пак Simple Smile

Да кажа как върви при мен.
5 процедури вече- горна устна, брадичка и шия.
Резултатите- с шията вече свършихме, следващия път свършвам и с брадичката. Глупавите мустачки се оказаха най-непослушни Simple Smile Доволна съм от резултата, а и от обслужването да не повярва човек  Laughing
С нетърпение чакм следващия път,че да започна друга зона  Peace

И да поясня сега: Преди първия път си ги 'отглеждах' около 15 дни,само ги подрязвах. Как звучи само  Sick . Нито веднъж не са ми ги бръснали или нещо от сорта. Оставях/а ги да си растат на воля. Мисля,че беше правилно решение и се гордея,че издържах  #Crazy . Времето между процедурите- 30 дни Simple Smile
Болка. Болка има след 3 процедура,бих казала. Просто се усилват импулсите. Все едно те хваща ток за части от секундата. Не е нито непоносимо,нито може да се умре от него  Sunglasses
Лично при мен червенината изчезва след 10-20мин най-много.

Относно цени: Горна устна-25лв, Брадичка и шия /понеже ги правя заедно е по-евтино/ - 50лв

# 160
  • в Tara
направо ме изненадвате с тези подстрижки Rolling Eyes
когато ходих на процедура изрично ме предупредиха да отида с избръснати крака и лишени от екстри като лосиони и кремове.
после можеш да си ги бръснеш или депилатоарираш  Laughing като почнат да никнат пак, не схващам идеята да ходя с косми Rolling Eyes

# 161
  • София
Подстригват ти ги само на малка площ, които са.Краката няма как да го направят.

# 162
  • София
после можеш да си ги бръснеш или депилатоарираш  Laughing Rolling Eyes
Няма да има смисъл от епилацията,като се бръснат непрекъснато. Нали това е идеята-оставяш ги да растат, имат си 3 фази на растежа. Не ги пипаш. Иначе всеки месец се повтаря едно и също. Поне така мисля аз

# 163
  • в Tara
накара ме да се разровя в договора. Simple Smile
там ясно пише, че между процедурите се препоръчва бръснене.
забранени са средства за депилация като машинки, кола маски и всички подобни, които изтръгват косъма от корен

# 164
  • София
Договор???  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт