В Морската градина малчугани скачат, след тях сговорни майчини дружини крачат!

• 14 948
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Хукнали сте пак по мегданя А?!  Laughing Аз току що изпратих моя хубостник с детегледачката в Морската на детския кът, ама май ще съжаля, че не тръгнах с тях. Днес ми е последния айляк ден от болничния и утре съм на работа. Май ще зарежа всички планове и ще дойда и аз у центро да се скиваме  newsm78 Ако слазям ще дрънкам на редовните заподозрени.

# 166
Там сме на обичайното място, че къде друге и без нас  Mr. Green

# 167
уфф май само ние си спим в къщи, ама предиобяд ни поодуха и сега звяра спи  спокойно в къщи.
Петс - ако има място за още допълнения към списъка - хомеопатичните свещички за повръщане Вомитусхил (или нещо такова), нещо за разстройство - Ентерол или Хидрасек.
а може и някакви свещички за висока температура - ефералган, панадол или нурофен.
може и протовоалергично кремче или капки Фенистил (те стават и при ухапване от насекоми)
от мен толкоз Hug

# 168
  • Варна
о и ние спим вкъщи вече, защото навън повече от 30 мин ако спи е някъв бонус голям! Tired
явно вече и е неудобно в количката,щото като заспи вкъщи и откарва по 2-3 часа Whistling

# 169
Привет и от нас.И на мен тъй ми се ходи към морската да се запознаем,ама и мойто чудо навън не спи повече от час ooooh!.А в къщи откарва като Лорка по 2-3 часа. Whistling
Аз се чудя що Тониша все я няма-пък тя на кафемашината била hahaha

Болните да оздравяват бързо Naughty

# 170
а то и ние сме така със спането - навън най-много час, в къщи - 2,3. ама мен като ме хванат лудите излизаме и сме цял ден навън, но като Димана е "в особено настроение" - разбирай мрънкаща, тръшкаща и станала в 7 сутринта, тогава си спим в къщи и цари мир и спокойствие след това.

# 171
Здравейте момичета  Hug
Петс нещо за зъбите-Хамомила 15-хомеопатично е,лайка.Аз бях много доволна.На баткото хич не му действаха гелчетата.
Insatiable вземи ако искаш интимния си душ-гел,но и двата пъти ми казаха да ползвам йоден разтвор, а в къщи отвара от тетра.
Ние мързелуваме в къщи.Нещо не ми се излиза.
Лек следобед Grinning

# 172
  • Варна
Здравейте майчета!
Да , хриси е разказала как мина вчерашния ден- голям купон беше Party
Днес мъжо не ходи на работа и слязохме за малко из морската  Party(междудругото видях DZ, но ме досрамя малко да се обадя, пък и тя беше заета да бута една количка LaughingНе се сърди, но ще се обадя, като съм по-свободна и сляза специално да се срещна с вас.)
Кали, обади се, ще се видим обезателно Hug

# 173
между другото видях DZ, но ме досрамя малко да се обадя, пък и тя беше заета да бута една количка

Аз не хапя бе жена Crossing Arms Пък и отдавна се *знаем* Следващия път да се обадиш.

Аз днес бях от 9.30 до 17.40ч навън и едвам се довлякох до вкъщи Tired
Между другото мамата дето днес ме пита коя съм до кафе машината може и тя да се представи.Не питах днес защото вече бях блокирала Crazy

Отивам да го преобличам защото пак се залива с вода Rolling Eyes

# 174
оп,прибрах се след голямото миткане днес,утре пак съм на вън по същото време Peace

# 175
Здравейте, варненски мадами,
какви сте ми любезни мами!
Та значи тетричка и йод
ще бъдат моя верен ход..

че няма страшно, да бе да,
но ще съм смела, няма как.

А днес разходчица направих,
кафенце с другите шкембаци
търкул натам, търкул насам
и хоп към 7 бях у нас  Joy

Много ми е сладко, че всички тук сте от Варна.. в нашия майския форум на бременните има бая софиянки и от други градове.. ние сме около 15 варненки..не съм ги броила де, но по-сериозните се събираме около 7-8 шкембета.. hahaha

Сега гледах пак колички, някоя от вас да ползва Принцес на Маг Ингланд?? Вижда ми се на прилична цена - 220 лв, с единични гуми, комбинирана..10 килца само.. кво ще кажете? ( ще ми подаряват количката и затуй гледам нещо до или съвсем малко над 200 лв.. newsm78 )

# 176
  • морето и сините вълни :)
Insatiable -за мен си пада тип ТАНК тази количка Mr. Green
има по хубави според мен Peace
Истествено тва си е мое мнение
аз много тача марката КАнгаро Peaceи са на супер цени Peace

# 177
Хоп-троп и аз се търкулнах.... вече съм   си в нас. Partyсега една баничка съм метналааааааааааааа Mr. Green
със спането и моят синковец е така-спи само в нас...навън е "мисия невъзможна"...в къщи по два часа и кусур...навън не половин час ами две минутки няма сън...затова на обяд у къщята по леглата.
  Днес голяма игра на Виктор....хи-хи...кеФФФФ.....айде утре пак така....

Insatiable добре ,че подържаш стихотворната стъпка..  bouquetаз нещо днес не съм на кеф за рими-незабравими

за Маг Ингланд...танк и още как...обаче върви много меко..гумите са и големи и обират тръскането...когато детето е обърнато към теб-бива...но обратно е ужасТ...и е тежка...ахаа

Аха  DZ -то не хапе ...ама хич Grinning даже си е много гот мацката

# 178
DZ  Е СТРАШНА МАЦКА ,,,много е готина  bouquet

# 179
Брех момичета изчервих се  Blush Всички от варненската тема сме готини Heart Eyes Hug

Между другото забравих да се похваля днес от всички писма дето писах за площадката има ефект.Днес отивам тревата изкосена ,плочките толкова чисти не съм ги виждала Crazy

Общи условия

Активация на акаунт