В Морската градина малчугани скачат, след тях сговорни майчини дружини крачат!

• 14 959
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
  • Откъм Варната
Голям кеф най-сетне изгониха Стоян от Мюзик Айдъл

Петс за лекарставата наистина най-добре си вържи гащите и вземи всичко което си писала и са ти препоръчали мамите, дано да ги върнеш обратно тука незползвани  Peace

Малиии Мирелка колко е пораснала, Румка аз ще ходя към детския кът над Санита другата седмица, ако ви е близо може да се разберем нещо да се видим там, че се забравихме с вас

# 151
Тъй и тъй ми гледате регистрацията, да ви драсна и аз някой ред Wink Тя Ива гледам редовно ме отсрамва, ама нейсе и аз да седна  Laughing Сега таткото озаптява звяра, за да ми осигури няколко мин на компа. Иначе няма как да стане!
Общо взето сме добре. Ходя на работа, троша си нервите там, а малкия седи вкъщи и се държи прекрасно с детегледачката си  Rolling Eyes Като се приберем тежко ни и горко - цялата програма за наша сметка!
Липсвате ми!
Вержи, дрънни следващия път като идваш у маалата!

# 152
Петс за лекарставата наистина най-добре си вържи гащите и вземи всичко което си писала и са ти препоръчали мамите, дано да ги върнеш обратно тука незползвани  Peace

И аз така съм решила по - добре да са ми под ръка. Направих си един списък с тези, които имам и тези които ми препоръчахте, че да не ги забравя. Утре мисля да купя капките за уши, осцилококцинум и др. да са ми готови. Като си помисля с колко багаж ще се помъкна лошо ми става. Ама там пролетта е много хубава, селото е на 600 км. от тук  #Crazy ще се пребием от път  Mr. Green За съжаление там няма нет даже обхвата на мобилните се губи  Mr. Green  Смятайте каква дива Индия е  Joy    Joy    Joy

Благодаря за съветите  Hug Какво ще правя без вас  Hug

Саши аз мислено и духом бях с вас на кафемашината само че сухичка в нас  Heart Eyes Не се реших да се намокря днес  Mr. Green Амаутре го дават наистина да се пооправи времето така, че ще се видим. Липсвате ми вече мами  Hug

# 153
  • Варна
мЪрулкова ами аз дзънкам ама все се разминаваме с тебе  Rolling Eyes
пак се очертава здрав бач на село
(ще чистим двора,ще събаряме старата къща и ще строим нова #Crazy )
и не знам кога ще имам свободен уикенд да си почина и да се видим с тебе Confused

# 154
Привет, привет,
минавам за отчет..
Все още KaliMa не ме е зачислила
но работа по-важна сигурно има..
Днеска във Мола..
какво да ви кажа..
лудница беше,
но ще разкажа

Софиянки пред нас ряпа да ядат
и да се постараят следващия път..
Варна подобри рекорда!!!
И по бройка и по метри
обща дължина на бременни коремиии..

Сред  57те бременни варненски мами
бе и моя шкембо - 107 сантиметра издаден

Мерси за инфото LusiB, ама хора, моля ви пишете ми nick-а правилно Insatiable

за педито - значи засега вариантите ми са 1/Жанета Стелиянова и 2) Бакалова

И да ви питам..раждалите нормално.. майка ми вика за кво съм взимала интимния си душ-гел, нямало да мога да го ползвам, щяло да ми е рана..
една бременна подхвърли, че трябвало да си носим Оксикорт, да се пръскаме???!!! newsm78 #Crazy Whistling

Ей такива приятни мисли ме занимават...

От акушерките Силвия Мариновска и Иванка Симеонова говорят ли ви нещо?

От ден на ден шубето ме разтриса,
че бебчо си нараства, поритва футболиста
крачетата протяга в ребърцата на мама
нехае си мъника, тя мама да му мисли..

А иначе скитосвах пак, а утре на лекцийка в Окръжна,
ама дали ще се състои, т'ва ме безпокои..
една "юнка" ми доложи, че акушерката била заета
ще поразпитам, ако не, ще пием бременни кафета..

А сега мили ми душици,
не бъдете нощни птици
а поспинкайте добре
а утре може да ви сервирам кафе  bowuu

# 155
 Insatiable мен Симеонова ме изражда. Мога да кажа само прекрасни неща за нея. За съжаление вече не работи в Окръжна. Свързах моя колежка с нея преди 2 седмици, говорили са и след няколко дена Симеонова й се обадила, че не са й подновили договора. Тя е възрастна и е пенсионерка мисля, че заради това.
Колкото до интимния гел незнам , но мисля че няма да ти послужи. Аз лично раждах в Окръжна нормално и имах доста разкъсвания и използвах разтвор на йод и вода, все пак е рана. Преди раждането бях разпитала какво искат в родилното и йода беше едно от нещата.
 Аз живея почти в двора на Окръжна и утре може да се мотаме с малката в района ако искаш пиши на лични за тел.

Лека ви нощ мамчета и да спите в кош и натаък не го знам  Embarassed

# 156
  • Варна
оооо това с йода на жива рана трябва да е било много приятно изживяване  #Crazy
интимен душ ползвах чак като си се прибрах вкъщи-с чиста водица,без никакви екстри!
първите 3 дена ( в болницата ) хич не ми беше до това, интересуваше ме само удобна поза за сядане Rolling Eyes също моя съвет е да не се ползва "апликатора" на душа, а само резервоарчето. след нормално раждане повярвай ми доста време няма да искаш да пъхнеш каквото и да било там  Joy дано нямаш шевове не болят но опъват неприятно Confused аз имах само 3 вътрешни и доста бързо ми минаха Sunglasses

# 157
Добро утро Simple Smile

очертава се хубав ден Peace нали знаете оби4айните заподозрени на оби4айното място Laughing

Може да ме помислите за КУКУ,ама аз излизам на вън Laughing

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 08:05 от ФранЧеска

# 158
Хелоууууу мамита  Hug
Аз пък си бях взела интимен душ -гел, добра работа ми свърши.щото иначе само с вода не се измивах добре, но пък имах само 3 външни шева Crazy. Вземи си го , аък ако искаш го ползвай Thinking
Петс, къде е това село? Сигурно ще е голям кеф  Party

# 159
  • морето и сините вълни :)
Пете,ко ше прая без тебе Cry Cry Cry

може би и аз ще пътуам ама много по близко.само на 250 км.Ама 4екам да се прибере мъжо от плаване 4е да видя дали ше ми одобри идеята Mr. Green :mrgreen:4е наще идей много се разминават Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ама като ми се яде агънце багънце на пещ  chef  chef  chefна село при баба Mr. Green
пак з аплюскане мисля,а гъзъ ше го свалям  на върба у шестак.
ади днеска стягайте керваните и по улиците....никой да няма тука слетобед всичко ходом марш  на  кИфемашината Peace

# 160

И да ви питам..раждалите нормално.. майка ми вика за кво съм взимала интимния си душ-гел, нямало да мога да го ползвам, щяло да ми е рана..
една бременна подхвърли, че трябвало да си носим Оксикорт, да се пръскаме???!!! newsm78 #Crazy Whistling
..:

за интимен душ-гел незнам....ако имаш обаче повечко шев и кройка..след кръцни-срежи....наистина е добре да се вземе оксикорт/но той е на втора линия/.Той се пръска на местата където са външните шевове от разстояние не по малко от 20 см. и то не повече от два-три пъти на ден.Другото което е хубаво да си приготвиш/да ти донесат от вас-половин пакетче  се вари в литър и половина вода/разтвор на измиване от тетра.Да знаеш ,че страшно облекчава....мога много да ти говоря за това /от първото раждане с епизоотомия  ми е останало това преживявяне с шишетата тетра и оксикорт-по препоръка на доктора ми /но има облекчение от това.

# 161
Оооо Анич аз ще съм си у дома.......Пред компа с чаша Фервекс,защото след като се изредиха всички в къщи болни сега е моя ред..... Sick #Cussing outСамо незнам мен кой ша ма гледа и ша ма глези...... SadЧе и мъжо снощи замина за Турция....и съм сама. #2gunfireНа вас приятна разходка....Аз сигорно ще съм другата седмица на линия......дай боже ако Ерай се поуправи.... Praynig Praynig Praynig

# 162
Че и мъжо снощи замина за Турция....и съм сама. #2gunfireНа вас приятна разходка....

Лошоооооооо  #Cussing outа щеше да ни носиш лАкум от там...ей тъкмо се наточихме за раз-вталяващи вкусотийки..но не би!!!Ама то  Joyобещаното не било като завещаното.Карай ША го преживеем bowuu

# 163
Че и мъжо снощи замина за Турция....и съм сама. #2gunfireНа вас приятна разходка....

Лошоооооооо  #Cussing outа щеше да ни носиш лАкум от там...ей тъкмо се наточихме за раз-вталяващи вкусотийки..но не би!!!Ама то  Joyобещаното не било като завещаното.Карай ША го преживеем bowuu
АААА не не тя Лина щеше да го носи  Joy....май newsm78
Аз да не казвам голяма дума, ама може и ние днес да сллезем надолу по чаршията smile3506.Както каза Данинка- майка-калпазанка съм аз newsm53.амко да напрая кЪт ми е по-лесно унас У дворЪ smile3507

# 164
Добро утро! Grinning
Insatiable, ако акушерката е Маринова, а не Мариновска, много ми говори даже. Много съм доволно, страшно е мила- и с родилките и после- много помага за бебенцата. Аз нищо не си носех, първият път промивах раната с йод и вода, после слагах риванолов компрес, а сега само риванолов компрес. Те докторите ти казват какво да правиш- така, че не се тревожи, като родиш, ще ти обяснят. Не е страшно, не се тревожи! Все пак два пъти съм минала по тоя път и от опит говоря- пък като ти сложат бебо на корема- забравяш всичко! Wink
Берина, дано скоро се оправиш, мила!  bouquet
Хайде принцески, спирам щото кафемашината ме чака!
Тони6а, там си нали?
Франческа, тука няма кой да те помисли за луда, мила, все пак вчера в пороя бях навън! Joy
Айде, ще се видим на... Hug
Абе няма значение кой ще го донесе, въпроса е да има! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт