В Морската градина малчугани скачат, след тях сговорни майчини дружини крачат!

• 14 963
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте майчета - зайчета, момиченца - кокиченца и момченца с .......... меченца  Joy
Днес времето гадничко май  newsm78 Ще си седим ние пак в къщи  Sad , че едни черни облаци се задават  #Crazy
Днес в МОЛ - а май има мерене на бременни коремчета . Мамите , които се участвали веднага да се похвалят  Peace

както всяка сутрин, така и тази сутрин БРАВО НА ПОЕТЕСКИТЕ  Heart Eyes  ЛЮБИМИ и да не ни оставя те без рими  Peace

Саши много хубаво и щастливо семейство си имате  Heart Eyes , личи ви по очичките на всички, особено на малък Сашко  Joy Винаги да сте така  Heart Eyes

Забравих  ooooh! Исках да ви питам какви тапи да си взема за контактите и какви заключалки за шкафовете. Дайте моля мнения и препоръки  Praynig Че вече нещо лошо ми се пише  Mr. Green

# 136
Днес в МОЛ - а май има мерене на бременни коремчета . Мамите , които се участвали веднага да се похвалят  Peace
:

ами то Shockedможе и не толкоЗ бременни да си премерят коремчетатааааааааа Mr. GreenХААААААА ...майтап да става

Заключалките  bowuuтрябва специално да се поръчат от Централния щатски затвор за престъпници -разбивачи на ключалки и сейфове...чака се около 6месеца и се плаща около 1000 щатски долара на обезопасител за всяка вратичка и контакт.Ами това е  Party Party

# 137
  • Варна
pets закопчалки за шкафове аз взех на Чико . Има едни и на Калпол но те се срещат по- рядко и незнам колко са ефикасни. А за капачки за контакти аз моите ги взех от магазин за крепежни елементи на Чаталджа , струва около 20 ст. бройката

# 138
За шкафевете и аз взех на Чико Rolling Eyes Обаче никаква работа не ми свършиха Shocked Малката веднага разбра, че тази джаджа се върти  Twisted Evil Още се чудя къде да навра препаратите  ooooh!
За контактите - също на Чико  Peace. Стават, обаче има едни други, Коте да каже на коя фирма, стоят си винаги в контакта, а като искаш да включиш нещо, просто завърташ Laughing , а дребното няма толкова сила да завърти  Peace Как го обясних   hahaha
Днес бях в МОЛа, обаче на детския кът, щото беше голяма лудница  Crazy

# 139
Благодаря за информацията да знам поне какво да търся и къде  Hug   newsm78

# 140
Insantiable добре дошла!   bouquet
Честита месечинка на Александър Велики  Heart Eyes, много е сладък - и сам , и в компанията!
Аз пак съм цопната на ГАргана в регистрацията, ама да не ви пука.

Голямо духане, голяма работа!  Whistling
Навън не може да броди бродагата.
А такъв съм уличник отгледала,
че сега ще ми пусне ток по кЕбъла
дето го държа затворен.  Twisted Evil
(Все едно за вятъра баща му е отговорен!)
Ама, нейсе, и туй ще мине
и ако не ми котка път мине
ще експонирам децата при бабите
и ще литна при таткото и датчаните.  Stop
ще меся козунаци, ще шаря боряци
и ще изпразня на  Heart Eyes джоба от евраци.
Като кани жена си на гости
ще преживее следвеликденски пости! Mr. Green

Малко куцо и твърде лично стана, ама да се разпиша и аз Crazy

# 141
# 142
За мамите поетеси има тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=51555.0;topicseen 

# 143
Те знаят ама ние не ги пускаме там  Naughty Тука при нас  Peace никъде няма да ходят или да раздвояват таланта целият е за нас  Peace     Joy    Joy    Joy 

Искам още нещо да питам  newsm78  Ще ходим един месец на село и си мисля да си взема някой лекарства за малката. Имам Панадол, Нурофен, Капки за нос но мислех да взема ампули витамин С и калций, както и капки за уши, че за тях ми беше питанката какви да са ? Ако някой мама се сеща за нещо което ще ми е нужно да даде съвет.  Там най - близката аптека е на 60 км. и транспорта е кът  #Crazy

# 144
Звънни на педито наи добре.
Вземи си препарат против комари ,кърлежи и всякакви буболечки Peace
Кремчета,памперси ,кърпички и храна достатъчно. И всякакви дрешки Peace

# 145
Осцилококцинум за всеки случай,капки за нос,стеримар,нещо за зъбките като дентинокс гел или дентокинд(хомеопатични хапченца).
Друго не ми идва на ум Thinking
Днеска каво време-вятър,дъжд ,слънце.Едвам отидох до кухнята,така духаше.
Но пък днес имах гости GrinningРумка с Мирелка!Много яко кат събереш две деца на едно място-Едно кафе не може на спокойствие да изпиеш Mr. Green

http://images25.snimka.bg/005620520.jpg

http://images25.snimka.bg/005620468.jpg Blush

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 19:48 от Христинчето

# 146

както и капки за уши, че за тях ми беше питанката какви да са ?
Аз съм взимала "Отипакс".........водят ги уж много добри. newsm78..слагала съм на Емата само един път Sick

# 147
Мюзик айдъъъъъъъл! Животът е песен Whistling

Хриси много сладка госпожица сте си намерили Flutter

# 148
и аз съм фен-необикновен на Мюзик Айдъл.....айдиииииии да го гледаме Joy Joy

Отипакс-много са ефикасни
Осцилококцинум-много си го бива
стеримар също вземи...вземи или панадол или ефералган за бебета-за каждай случай

# 149
Сладуранки- гевезанки, здравейте!
Днес що не бяхте на кафето,а? smile3516 Joy
Може да ме мислите за луда, ама с още две мамчета, бяхме до пет и половина в Морската. Открихме, че няма опасност да се разтопим при дъжд! Crazy Бебетата се наспаха добре- дъждът почуква по дъждобранчетата и така... А пък ние просто бяхме толкова мокри, че нямаше значение дали ще се намокрим още. Честно да ви кажа голям кеф беше- Морската празна/ясно защо/, небето сиво, тревата сочно зелена от дъжда. Абе хареса ми. Ама утре първата ми работа е да си купя дъждобран. Laughing
За лекарствата - подкрепям предложенията дадени дотук.
Петс, ще ни е мъчно за теб- предполагам, че там няма интернет. Crazy
begbie , ти няма ли да дойдеш на кафемашината? Не се цепи от колектива, момиченце! Naughty  Joy Не я крий тази хубава Ема.
Отивам милички да си къпя бебчето.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт