Нови придобивки във вашата кухня! 2-ра част

• 57 313
  • 529
  •   1
Отговори
# 90
  • гр. София
Р0кси ,аз нещо май не зацепих.Тези кръглите подложки ли са и ръкохватки? newsm78

# 91
Да, малко объркано съм го написала.
Имаше кръгли и елипсовидни, моята е елипсовидна и на картинката беше показана като ръкохватка, пишеше "универсална подложка, от - 40 до + 230 градуса". А на кръглите ( като от линка)  пишеше, че са само подложки Confused Така или иначе съвсем еднакви изглеждаха, с леката разлика във формата. Удобно е обаче да се хваща, снощи я изпробвах.

# 92
Сега разгледах сайта.Има си и баш ръкохватки Peace

# 93
  • гр. София
Е, това вече си прилича на ръкохватка.Ще взема да намина тия дни.

# 94
  • София
Скоро си купих нещо символично за кухнята,но много си го харесвам.Захарница с формата на бъчвичка,а дръжките са плодчета!Много е сладка!Обичам в кухнята ми да има такива дребни,но закачливи неща!Имам и солнички с формата на пеперуди,керамични са!Винаги съм харесвала такива мъници в кухните

# 95
Последно купихме разкошна прозрачна купа, която пукнахме след двуседмична експолатация.

Нови покривки, нови хавлиени кърпи Peace

# 96
  • гр. София
Ето това точило за ножове + два ножа.Даже успях и да се порежа. Mr. Green
http://www.fiskars.com/EX/Housewares/KnifeFlash.html

# 97
  • Gorni Bogrov
ellytza,хубаво ли точи ножовете,защото и аз сам му хвърлила око но все още се колебая? newsm78

# 98
  • гр. София
ellytza,хубаво ли точи ножовете,защото и аз сам му хвърлила око но все още се колебая? newsm78

Имам го от вчера и още не съм си точила старите ножове.Хвърлих се да правя салата с един от новите и леко се клъцнах.
Като го пробвам ще докладвам.

# 99
Записче

# 100
  • ВАРНА

Много добре точи и е много удобно. Аз имам такова от няколко години, ножовете ми са от старата серия на Fiskars. И от ножовете съм доволна, сега искам да си взема от тези с оранжевичкото... ама не мога да си измисля причина, че да ги сменя... newsm78

# 101
  • Балчик
Ето ги новите ми придобивки, които Уна ми изпрати.  bouquet

Силиконова малка елхичка и керамични сервировъчни шпатулки.

# 102
Заредих се с няколко нови белачки за краставици , картофи и моркови! Много съм доволна!

# 103
Дайте идеи за нова придобивка - имам нужда от нови тенджери newsm78

# 104
  • Балчик
Да добавя и поръчката си от един американски сайт, за която бях загубила надежда ,ч е ще дойде изобщо:
Форми за моделиране на мъж, жена и дете; интересни 3Д форми за коледни сладки и тичинки за цветя- бели  и жълти.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=166067&photo=102

Общи условия

Активация на акаунт