"Дневникът 41" - заедно си диетуваме и късите поли обуваме

• 15 347
  • 469
  •   1
Отговори
# 405
  • Cacao Land
Благодаря ти, Иленце! Честно да ти призная това ми беше първия опит с козунаците, въпреки че ми върви да меся разни щуротии още от много малка. Хайде, следващата година и ти ще месиш! Hug

По-късно може да ви кача снимки (най-накрая) на 'новото' легло,които обещах доста отдавна Embarassed

# 406
Оки, другата година може да пробвам-хем имам време да се наглася психически Laughing
Мм от кога чакахме леглото Mr. Green
Аз сега хапвам доматен сок, хляб, със зехтин и сирене  Heart Eyes  - взехме хубав дом.сок от баба Flutter

Последна редакция: нд, 27 апр 2008, 14:25 от iguanka

# 407
  • София
Христос воскресе, мили момичета!!!

Много радост и светлина в душите ви да има!!!

# 408
  • София
Честито Възкресение Христово! Да сте живи и здрави  Hug

Аз продължавам да съм стриктна  Flutter. Не се поддавам на изкушенията.
След петъчната тренировка си направих беля (вдигнах кръвно 130/90 при нормално мое 90/60), вчера цял ден се чувствах отвратително, днес съм малко по-добре. Както и да е.

Пожелавам ви весело изкарване на всички и само хубави емоции  Hug Heart Eyes

# 409
днес въобще не съм режимна...плюскам на поразия.. и съм си казала, че няма да се тегля скоро... за да не се  #2gunfire
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 410
Здравейте момичета и от мен. ))))

Посъбуди се темичката, което е чудесно. )))

Аз направих голяма простотия днес, хапнах малко пилешка пържола и резултата не закъсня, сви ме стомаха и бегом в тоалетната. Направо пратих по дяволите захранването, но от утре пак ще съм си стриктна, дано няма поражения в килограмите. ((((

# 411
  • Cacao Land
'Аре ве, няма ли кой да ми прави компания утре с един разтоварващ ден? Crossing Arms Grinning

Клончеее, Хот Ели Hug Hug

Мирама, една пилешка пържола няма как да ти се отрази на килограмите, при все че си я върнала в тоалетната Wink Давай по-лекичко утре Peace

звезди, и аз няма да се тегля скоро, споко Mr. Green

# 412
Честито Възкресение Христово

# 413
Mirama
при мен така се получи вчера от една сьомгаи уж не съм на захранване Rolling Eyes

Chocolata
а дали ще си спестим badscale  ? Rolling Eyes

Миранди
олелеееееее какви красиви яйца Heart Eyes

# 414
  • Cacao Land
звезди, аз лично мисля, че ще си го спестя този момент, не я обичам тази любовно-омразна връзка с кантара, мне Naughty Simple Smile

Лека вечер, искам ви всички утре режимни на линия Naughty Hug

# 415
Здравейте, милички Дневничета Hug
Минавам да ви кажа, че заминавам до 6-ти с детенце на въздух, така че там нямам нито кантарче, нито интернет Rolling Eyes, и двете много ще ми липсват, но като се върна ще дам отчет за резултата Sunglasses
Мирама, вчера и моя стомах не понесе храната, дежурих после няколко часа в 00 EmbarassedИменно поради тази причина днес не съм нагоре, а значително надолу, е се стряскай, но все пак внимавай и вкарвай храните постепенно, ако можеш, аз съм на Дюкан и ги вкарах шоково, но днес ще хапвам повече мляко и яйца, ще внимавам с месото Wink
Пожелавам на всички прекрасни Дневничета хубава и отслабваща седмица, пътувам следобяд и със сигурност пак ще надничам дотогава Hug
Шоки, нали знайш,чИ тЪ УбичЪм Hug
Иленце, Hug ,браво на майчето ти Hug
Мирандичка,Звездичка,Капризче Hug Hug Hug

# 416
добро утро сладките ми!
вчера изкарахме една истински семеен празник на вилата, беше много хубаво имаше играчки за детето и хапване и пийване за по-големите Heart Eyes
сега чакаме гости за обяд и съм се разшетала, но за сега нямам поражения изразени в кг отношение  Crazy
от утре пак в строя, нали?! Simple Smile
жедира, пожелавам ти страхотно изкарване  Hug

# 417
Здравейте и от мен момичета. ))))

явно не съм само аз с преживяванията във WCто, ама то хората казали - лаком гъз, глава затрива. ))))
днес и аз съм си на същите кг, а направо бях в ужас какво ще покаже кантара днес. ))
сега хрупам една ябълка и си варя картофи. ))))

jedira, пожелавам ти приятно изкарване и да се забавлявате много. ))))

MissCaprice, браво и на вас за хубавото прекарване. ))))

При нас времето днес се пооправи ,пече слънце и след обед хукваме по разходки с Калина. ))

# 418
  • Cacao Land
Здравейте момичета, аз се отказах от разтоварващия ден, събудих се ужасно гладна и не можах да откажа закуска в компанията на любимият Heart Eyes Нещо обаче самочувствието ми е спаднало и ще трябва да се взимам в ръце newsm78

жедирка, и аз теб Heart Eyes Хич няма да ти липсва компа и кантара, сигурна съм Wink Да си изкарате супер с детенце и да си починете подобаващо, а ние с нетърпение ще те чакаме да се завърнеш Hug

Каприсче, явно много забавно и приятно сте си изкарали, много се радвам Hug Утре в строя, да Embarassed

Мирама, нали ти казах да не се шашкаш за кантара, пък ти чак в ужас си се вкарала hahaha Ще ти дърпам ушите, ей Mr. Green

Редакция: Не съм се отказвала от разтоварващия ден, просто закусих нормално, а после цял ден хрупам плодове Mr. Green

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 22:30 от Chocolata

# 419
звезди, аз лично мисля, че ще си го спестя този момент, не я обичам тази любовно-омразна връзка с кантара, мне Naughty Simple Smile

Лека вечер, искам ви всички утре режимни на линия Naughty Hug
уф дано.... даже снощи изкарах батерии на кантара, та да не се стресирам по погрешка Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт