LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 58 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 55 515
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, аз пак съм в недоумение. Дойде ми поръчката от 28, а тази от 27 я няма. От 28 дойде през митницата (използвах телефона, много ви благодаря). Кажете как се процедира, да чакам ли още няколко дни или да почвам да си я търся?

Сроковете за доставка са 6 седмици, ако не са минали, и да им пишеш, ще ти отговорят да изчакаш да минат.

Много благодаря. А случва ли се едната поръчка да дойде преди другата, макар че е пусната по-късно? Изобщо често ли изчезват поръчки?

И колетът ми беше отварян и опакован отново, но нищо не липсва май. Доволна съм, бях поръчала на COCOON разни дрешки на бебето, няколко тениски и пижамки на петгодишния ми син и хавлиени кърпи. Дрехите са от хубаво трико, плътно и стегнато. А чакам по-скъпа поръчка с много хубаво спално бельо и ще се ядосам, ако се затрие.

Офертата за намаление и аз я получих, при мен намаля с 20 евро обаче. Но новите стоки действително не се намаляват с този код. При мен кодът е 57428

# 106
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=37b641bbb3067785ea
получих преди малко тази оферта но не действа при мен

# 107
...А случва ли се едната поръчка да дойде преди другата, макар че е пусната по-късно? ...

Непрекъснато се случва. Имала съм две поръчки, направени в два последователни дни, като втората пристигна точно седем дни преди първата  Joy

# 108
Много благодаря, Argun.
  bouquet

# 109
  • pomorie
А кой номер поръча и би ли измерила стелката за да се ориентирам.Нашето краче е 15 см.и се чудя 26 или 27 номер ще ни стане.

По спомен една мама беше дала, че 24ти номер е 15.5 см стелката  newsm78
23 номер 14.6 см

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 16:43 от la_chicita_linda

# 110
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=37b641bbb3067785ea
получих преди малко тази оферта но не действа при мен
и АЗ получих преди малко такава и тази с 57428, но нито едната не действа.

# 111
Получих една поръчка, само с неща за майка ми. Всичко й е голямо.  Sad Пуснала съм по-голямата част в сайта за продажби на неуспешни покупки.

# 112
момичета, малко помощ за мъжки бермуди
гледах по таблиците, но се чудя по коя от двете да гледам, тази с дънките, или другата
мъжът ми носи 30ти номер дънки, по таблицата трябва да взема 36 или 38, но по другата с талията в см, излиза, че е за 42-44ти номер
талията му е 84-85см, ако някой е с подобни мерки кой размер взима?

Много зависи каква марка са бермудите. Аз съм поръчвала вече 2 чифта на Active Wear и са по дънковата номерация, моя носи тук 36, 46 са му точно.

Имаше обаче по-назад в темите размери на едни бермуди на La Redoute (мисля, че тези на райетата) и те бяха по таблицата с размерите на талията.

Така, че най-добре кажи какви бермуди смяташ да поръчваш  Crazy

# 113
По спомен една мама беше дала, че 24ти номер е 15.5 см стелката  newsm78
23 номер 24.6 см
Това е невъзможно - 23-ти да е 24,6.
Аз даже бях снимала 24-ти номер, който е 15, 5см. Ето пак снимката http://i65.photobucket.com/albums/h227/diksi/DSC03023.jpg

момичета някой от вас дали е поръчвал играчки от по обемистите  например http://www.laredoute.fr/vente-porteur-bubble-go-balade-ii-de-ber … e&pagesize=16 

Да, ние получихме без проблем този мотор - http://www.laredoute.fr/vente-moto-electrique-grand-prix-smoby.a … e&pagesize=16
само, че дойде за повече от един месец.

# 114
  • Пловдив

Поничка (с крем) много ти благодаря за коментара  за ризката. Вече не очаквах някой да ми отговори.  bouquet
И аз мисля, че тази риза е лееко умалена. Нося блузи 38/40, поръчах си 40 размер от тази риза и ми е точно. Материята е памучна, леко прозрачна. Вталена е, както е казала и поничка. Ето размерите на 40ти номер:
дължина под мишниците 47
талия 42
дължина най-долу 48

# 115
Здравейте.Искам да помоля за малко помощ Praynig.Става въпрос за регистрация в Ларедут.Имам 2 и едната е моя  а другата на сестра ми ,но има проблем с нащата хубава поща ooooh! и най -вече с един "прекрасен" пошаджия в нея.Та чакам сега колет отЛаредут който е на сестра ми на иметои голяма разправия беше #2gunfire...както и да е, тя неиска вече да влиза даже в пощата .Съжалявам ако ви отекчих ooooh! EmbarassedВъпроса ми е мога ли да изтрия регистрацията на сестра ми,или да я променя с др. днни.
Мился, че не може да бъде изтрита самата регистрация. Вариантите са или да си смени адреса за получаване или друг да взима колетите и с пълномощно.

# 116
За объркването на сумата (поръчала съм неща с 60% намаление, а са ми фактурирали пълната стойност) - при мен се получи точно "гузен негонен бяга"  Embarassed Преди малко получих отговор от Сабине, че кода който съм въвела не може да ми намали артикулите, защото те са от друг каталог. Веднага след това обаче получих втори мейл от нея, че едва сега е видяла, че съм права - нещата наистина са си намалени и кода няма нищо общо със случая (не споменава нищо затова, че не ми е изпратен лично и нямам право да го използвам Peace) и ще ми прати ваучер за разликата, която съм надплатила. Иначе, Алекс, адски са бързи в тегленето на пари! В събота получих потвърителен мейл, а днес вече са ги изтеглили... Thinking

А, и още нещо, в писмото Сабине ми пише, че ако имам друг път проблеми да съм отидела в "Aides et Services" в заглавната страница, а оттам се избирало "mes autres questions". Търсих, търсих, не го намерих, на някой говори ли му нещо това?

Както и да е, де, явно си е била наистина "техническа" причината или по-скоро малко недоглеждане, отколкото наказателна акция... Та сега имам ваучер да харча  Mr. Green и затова имам едно питане за тези маратонки на Пума:

какъв номер се поръчва - който си носиш ли по-голям? Някой дали има 37-ми номер да сподели колко е стелката Praynig А някой дали има сивите - тези найлончета дето препасват обувката в сиво ли са или прозрачни като на черните? Благодаря предварително!

# 117

Нали ви казах, че им писах, че код 23639 не ми работи, както и на вас, а ми е изпратен и на трите акаунта-та те днес ми написали това:

~~Hi,
We have a technical problem with this offer. You have to safeguard your order and to make a message in order we can valid it with the offer if it can be applied.~~

Сега аз го разбирам, че да им изпратя съобщение с поръчката, която те ще могат да валидират с офертата ако я приемат-или греша в превода?  newsm78
Ама имейл ли да им пиша с номера на поръчката или ?!?!? newsm78

# 118
  • varna
момичета някой успя ли да поръча по пощата с чек,имаше една девойкаНеЛиса имаше проблеми,не и пращаха нищо-потвърждение че са получили поръчката.и аз го имам същия проблем.ама ще ги притеснявам Close

# 119
Орхидеа,и аз получих почти същото,даже писах в другата тема за кодовете.Инак днес си взех поръчка,която беше пускана от акаунта на мъжа ми с 65137,и беше хем малка,хем от 25 март,та вече очаквах да я видя цъфнала в рембурсмана,ама не познах,получих си всичко,коментирани са нещата.Та сега малко умувам как да я направя тази работа ще пусна поръчка ,ами ако я фактурират преди да ми получат мейла с който ги информирам да ми приложат кода върху нея.Не ми е много ясно,ама ще се набутам и ще пробвам...тъй де или със сабя на крст,или с.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт