LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 58 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 55 465
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Относно номера на дънките благодаря na_ga!   bouquet

Някой може ли да ми каже как да копирам това дето са ми го пратили в пощата,
за да го видите и вие.Пробвах,но не става ooooh!
[/quote]

Сега пробвах при мен кликаш горе вдясно на gr?ce ? lien и после следващата страница я даваш като линк http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=4ee705016ffc993d40

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 09:56 от Diana_gr

# 211
Момичета, може ли покана за намалението на Колумбия, че така не става да си ги слагам нещата в кошницата, явно ми трябва покана  Rolling Eyes
ive1ina*abv.bg   bouquet

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 10:13 от ive1ina

# 212
  • София
Блузите на Колумбия отговарят ли си или са малко уголемени като Адидаса.....чудя се Л ли да взизам на скъпия /този номер си носи/ или по-малка  newsm78

# 213
Благодаря ви   bouquet
Ето я и офертата http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=d17cf10542f3c43b3c

# 214
  • София
Момичета, може ли покана за намалението на Колумбия, че така не става да си ги слагам нещата в кошницата, явно ми трябва покана  Rolling Eyes
  bouquet

И аз много моля  bouquet

Точно това рових в момента, да потърся покана, ама не откривам. Дали не бъркам, че съм видяла за бельо? newsm78

ето мейла ми ...

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 10:49 от veshti4ka

# 215
bouquet

Пратих ти! Peace

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 10:52 от ORHIDEA

# 216

И на теб пратих! Peace

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 10:52 от ORHIDEA

# 217
Блузите на Колумбия отговарят ли си или са малко уголемени като Адидаса.....чудя се Л ли да взизам на скъпия /този номер си носи/ или по-малка  newsm78
Момичета,моля да ме извините ,че съм доста далече от темата в момента,но ми дайте шанс   и аз да участвам за в бъдеще.От 3 дни се опитвам да се регистрирам , но не ми приема картата.Тя е виртуална кредитна на ОББ и не би трябвало да има проблеми.Ако някой може да ми помогне.ще съм му много благодарна !!!

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 13:19 от Morena

# 218
  • София-Младост

А от къде влизате за да видите намалените неща на Колумбия, аз покана имам.

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 11:14 от Ала-Бала

# 219
  • София
Момичета, не си пишете мейла така. Поне сложете друг знак вместо @, защото има търсачки на мейли и ще ви заринат със спам.
И да попитам марката AWS си е с мерки по таблицата нали?

# 220
поправих го  Peace

ORHIDEA   bouquet

# 221
Здравейте момичета. ))))

Изпратиха ми номера на ваучера и на имейла, за което съм много щастлива. )))
Сега ще им пиша по повод това, че не ми работи кода за офертата, която ми пуснаха с часовника, тя не е лоша определено. )))
Но въпроса ми е на кой имейл да им пиша, защото този на първа страница е само за проблем с поръчките, трябва да си напиша номер на поръчката и т.н., а аз нямам такъв?

Сега да попитам за ето тези бермуди кой номер да взема

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4212134& … ue&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6124496& … ue&ksource=-1
доста са намалени и поне няма да ме е яд, ако не са кой знае колко хубави
мъжа ми е 165, 66кг и с талия 85см, дънки носи 30ти номер

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 10:37 от Mirama

# 222
ive1ina@abv.bg   bouquet

Пратих ти! Peace

моля те прати и на мен! baby_neutral

# 223
Днес и аз си получих първата поръчка Laughing пуснах е на 02.04, тръгнала е на 04.04, а в дълбоката провинция дойдоха днес - всичко е обсъждано. Но май съм първата, на която й пристигнаха квадратните чинии - добре изглеждат, ако искате снимка - довечера ще пусна

# 224
Днес и аз си получих първата поръчка Laughing пуснах е на 02.04, тръгнала е на 04.04, а в дълбоката провинция дойдоха днес - всичко е обсъждано. Но май съм първата, на която й пристигнаха квадратните чинии - добре изглеждат, ако искате снимка - довечера ще пусна

Тези от код 23639 ли? Ако е така-как точно проработи при теб? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт