LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 58 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 55 337
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Момичета, с една карта в колко акаунта мога да плащам newsm78

# 376
  • sofia
Момичета, с една карта в колко акаунта мога да плащам newsm78
По принцип от 2(мой опит)
Едно момиче твърди,че плаща от 3

# 377
http://www.laredoute.fr/vente-sac-a-langer.aspx?productid=324116 … e&pagesize=12
Дали някой я има тази чанта, че не пише размери?

# 378
  • Враца
ааааа ама момичета много сте лоши да знаете...тъкмо викам ще скатая някой лев за новата кухня и вие пак изкушение ...с тея слаби ангели за никъде не съм... Embarassed
сега и аз да не остана по -назад...не видях да е публикувана тази оферта

# 379
  • София
Някой да е случвал на бъг е системата им? newsm78 От вчера ми се случва  2 пъти да ми излиза фона като за големите им намаления.

# 380

Desislava , si vous ne parvenez pas ? lire cet email, vous pouvez le visualiser gr?ce ? ce lien

Mon N° de client :     

Madame Desislava Stefanova,

Sauf erreur de notre part, vous avez cr?? un panier sur laredoute.fr que vous n'avez pas encore valid?.

Le d?lai de celui-ci arrive ? expiration, il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.

Alors n'attendez plus !
   Здравейте извинявайте това ми дойде на пощата 3 дни след като си пуснах поръчката преведох но нещо не схващам може ли да ми каже някой за какво иде реч
Благодаря Ви!

# 381
  • София , Монтана
Момичета като искам да сложа повече от 5 неща в кошницата ми трие някой от продуктите и слага последния избран.

# 382
ДиДn,маратонките са много хубави имаш ли код за намаление

# 383
ааааа ама момичета много сте лоши да знаете...тъкмо викам ще скатая някой лев за новата кухня и вие пак изкушение ...с тея слаби ангели за никъде не съм... Embarassed
сега и аз да не остана по -назад...не видях да е публикувана тази оферта
О, да, а ти си много добра. Сега с твоята оферта се оказа, че пак трябва да правя поръчка  ooooh! Ами как да пропусна  Mr. Green

Някой да е случвал на бъг е системата им? newsm78 От вчера ми се случва  2 пъти да ми излиза фона като за големите им намаления.
Да, днес на няколко пъти ми се случва, даже по едно време хванах и част от намаленията, но беше за малко... успях да видя на малко детски неща само. Става въпрос вече за сериозно намаление на летните стоки от рода на 60%. Крайно време беше, стига са ни подлъгвали с 15, 20, 30%. Откога ги чакам да стигнат 50% и нагоре  Laughing

# 384
wb супер си
откога чакам код за червени и мини цени който да работи при мен
  bouquet
хайде пак одумках картата

# 385
  • Враца
аааааа няма кака да не върна оферта...ни ща да съм сама  кат ма изгони мъжо... барабар с котката...трябва някой и за компания да има ...  Mr. Green

и да не спамя само да покажа новите си придобивки...
едни чехли … 84;ен...+1...оказа се естествена кожа (мъжо пита де е кожата за тея пари)..много са удобни и приятни за носене, заслужават си паричките...реална сни … 84;ка

и отново за зетя...плувки Ади … 76;ас...не ги хареса особно защото нямат ластик, но не даде и да ги шитна, така че явно скрито си ги хареса...намалих ги на 31,4 с 36900...реална сни … 84;ка ...на мен ми харесаха, с бандаж са от хубавата бързосъхнеща материя...идеални са за плажа
както и белия ленен панталон за систъра...утре ми каза че ще го мерне, че бях обещала на някого...
това беше последната поръчка от 27.03...моите две дойдоха съответно едната миналата, а другата по - миналата седмица, но още не съм наснимала нещата

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 00:15 от wb

# 386
  • Пловдив
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-plates-la-redoute-creatio … e&pagesize=16

Да попитам за тези сандалети, отговарят ли си на номера newsm78 Знам, че е коментиран, но не мога да намеря нищо по въпроса.
И малко офф ... и на мен ми проработи кода с чинийките Hug

# 387
Мдаааааааа ...следващата поръчка май ще е палатка

# 388
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-plates-la-redoute-creatio … e&pagesize=16

Да попитам за тези сандалети, отговарят ли си на номера newsm78 Знам, че е коментиран, но не мога да намеря нищо по въпроса.
И малко офф ... и на мен ми проработи кода с чинийките Hug

отговарят си

# 389
Момичета,как мога да си филтрирам стоките по колекции,например колекция пролет-лято?

Общи условия

Активация на акаунт