LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 58 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 55 325
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Не знам какво става в момента, ама има страшни намаления! Party Барби за 6 евро досега не бях купувала! Пуснах една поръчка преди малко с 22500, сега заради офертата на wb пак ще трябва да действам. Mr. Green

# 391
# 392
Не знам какво става в момента, ама има страшни намаления! Party Барби за 6 евро досега не бях купувала! Пуснах една поръчка преди малко с 22500, сега заради офертата на wb пак ще трябва да действам. Mr. Green

newsm78С кои точно неща пусна с 22500  Praynig

# 393
  • Варна
Аз сложих много неща, но за кода - едни чехли за мъжа ми + някаква блузка за Симона, за да стигна 48 Е + една олекотена завивка и комплект две възглавници, за да ми станат 45 Е след намалението и да ползвам безплатна доставка. Ако искаш линкове, ще пусна утре, че сега ще си лягам. Peace

# 394
 Heart EyesО К Hugлягам и аз че не издържам вече-картата ми също Mr. Green

# 395
  • Враца
e не се стърпях и това си е.....поръчах 
това нещо + дозатора з … 87;ун за новата баня който дебнех да пуснат отдавна + подарък тези гювеч … 85;ца...някой ако ги има (май имаше получили) да сподели стават ли за нещо или се набутах...кода за тях е 57762, като намалява кутийките за подправки на 5.99 , дозатора с 20%...кутийките се търсят по номер 9008080 иначе ги няма  ...всичко излезе около 22 е...вече може що годе спокойно да се спи и да мисля какво да поръчам утре с двата хубави кода    Embarassed

# 396
  • София
ДиДn,маратонките са много хубави имаш ли код за намаление

Малко по-назад в темата някой беше дал код за намаление на спортни стоки. Опитай с него. Като поръчвах преди 2 седмици бяха намалени на 43Е и ги пуснах с БД.

# 397
Aз защо не получавам никакви оферти на пощата, какво трябва да направя за да ми пращат и на мен?  Cry

# 398
Момичета,след колко време /след като се изпрати чека с писмо /получавате отговор?Ще се появят ли стоките в суивито.Изобщо има ли по какво да се разбере ,че са получили писмото с чека?????

# 399
Вече 2ри ден не мога да влизам-все ми дава жената с книгата:( Sad

# 400
  • София; Дружбето
Имам нужда от помощ. Вече втори път съм сигурна, че си поръчвам възглавница, а пристига калъфка за възглавница Tired Ако някой е поръчвал да ми даде линк или и аз незнам вече. Може и с ЛС, да не спамя темата

# 401
То хубаво проработиха кодовете, ама аз нали им писах и за моите, че не работят и ми казаха да им пиша имейл с поръчката-таа сега избързах и направих поръчка, преди да заработят кодовете и нямам отговор от тях дали са ми приели кода, ако не са да пусна още една поръчка, докато има работещи от кодовете!
Папитуу, ти пусна ли поръчка с имейл и има ли някакво развитие? newsm78

# 402
Момичета, как се влиза в Reduction VIP -65%,-60%...?

# 403
Да ти кажа че когато имам нещо в mes preferes  и следя за номер дали се е появил ми излиза това vip и след определен период ми се появи номера,като реша да го пусна от другият ми акаунт не мога да намеря въобще тази секция vip.Та в този ред на мисли си мисля че това са нещата от предпочитани,които се изчерпват, а на теб ти дават шанс.Дано ме разбра,но това са мой лични наблюдения вчера така  си поръчах една туника на адидас,която никъде не намирах освен в mes prefere

# 404
Да ти кажа че когато имам нещо в mes preferes  и следя за номер дали се е появил ми излиза това vip и след определен период ми се появи номера,като реша да го пусна от другият ми акаунт не мога да намеря въобще тази секция vip.Та в този ред на мисли си мисля че това са нещата от предпочитани,които се изчерпват, а на теб ти дават шанс.Дано ме разбра,но това са мой лични наблюдения вчера така  си поръчах една туника на адидас,която никъде не намирах освен в mes prefere

Не само те разбрах, но и при мен е така! Момичетата ми пуснаха линк на черния тренч на nameika и аз го сложих в предпочитани на единия акаунт, сега обаче искам да го поръчам от другия акаунт и не мога да го намеря - нито с търсачка, нито с ключова дума... Копирах обаче каталожния номер и стана  Peace (всъщност стана и с копиране на линка)

И още едно питане - имам продукт в кошницата който е "Article personnalisé" - bastet обясни, че когато тръгнеш да плащаш ти излиза поле в което въвеждаш текста, който искаш да ти изпишат на продукта. Някой досега дали го е правил? Начислява ли се допълнителна сума за този текст?

Общи условия

Активация на акаунт